Ravit: Kouvola - Lähtö 10

Julkaistu: 19.06.2021 07:00

Ravit: Kouvola - Lähtö 10
Ravit | Kouvola - Lähtö 10 | 16.47 | 19.06.2021

Hieno Kansainvälisen tason Kymi GP!Kouvolan isännöi Suomen pääraveja tänä lauantaina. Päivän urheilullinen taso on huipussaan ja varsinkin päälähdössä Kymi Grand Prix 2021, jossa mukana on hyvä kattaus ulkomaalaisia tähtiä.


Suosikkina Kymi GP lähtöön starttaa numerolla 8 Delia Du Pommereux, joka lentää paikalle Kouvolaan muiden Ranskalaisien tapaan. Viimeksi Åbyssa hienolla kirillä voittanut tamma pystyy lopettamaan nytkin todella lujaa, mutta kysymysmerkkejä ulkomaalaisilla aiheuttaa raviradalla olevat tiukat ja jyrkät kurvit, missä monella hevosella on vaikeuksia selvitä kovassa vauhdissa ravilla. Sylvain Rogerin valmennettavaa saapuu ohjastamaan Ranskassa hyvin pärjännyt David Thomain, jolle toki suomalainen ajokulttuuri on varmasti outo ja erilainen mitä on kotimaassaan tottunut.


Lähtöpaikka lauantain kilpailuun on todella huono, mutta todelliseksi kiritykiksi osoittautunut menijä pystyy kuittaamaan onnistuneella reissulla jokaisen vastustajansa niin kuin Åbyssa viime kerralla nähtiin. Alussa Nikyn tytär ei ole erityisen nopea, joten tasaisessa lähdössä en pidä ranskalaista suosikkinani, koska juoksun onnistumisesta ei mitään takeita ole.


Idea nostoni ajatellen tähän lähtöön on koko ajan venyvä ja otteitaan parantava 5 Mas Champ, joka kilpailee nyt ensimmäisen kerran kansainvälisiä tähtiä vastaan, mutta ruuna on näyttänyt riittävänsä todella kovissakin lähdöissä, jopa huonoilla juoksunkuluilla. Antti Ojanperän valmennettavalla ollaan nyt saatu pari viikkoa keskittyä tämän illan koitokseen ja nyt puhutaan sen verta laittelija miehestä, joten uskon tänään näkeväni parasta Mas Champpia, mitä on ikinä nähty.


Viimeksi Kajaanissa 6-vuotias voitti todella leikitellen kirimällä ylivauhtisessa juoksussa loppusuoralla helposti voittoon. Sitä edeltävässä Oulun kilpailussa ruuna ei ollut ihan parhaimmillaan vaikkei toki huono ollutkaan. Lauantaina juoksussa on vaarat ylivauhdille ja sen jälkeen kiritykki pystyy lopettamaan kovankin matkavauhdin jälkeen todella lujaa ja uskon vahvasti Santtu Raitalan ajokin nappaavan tässä vähintään sijan kolmen parhaan joukossa.

Next Direction matkalla huippukuntoon!Lähtölista Kouvolan ravien lähtöön 10. Ryhmäajo lämminverisille 2100m Kymi Grand Prix. Ykköspalkinto 100 000€


1.Aetos Kronos / Magnus A Djuse
2.Grainfield Aiden / Hannu Korpi
3.Ce Bello Romain / Anthony Barrier
4.Valokajo Hindö / Nicolas Bazire
5.Mas Champ / Santtu Raitala
6.Willow Pride / Ari Moilanen
7.Next Direction / Iikka Nurmonen
8.Delia Du Pommereux / David Thomain
9.Short In Cash / Björn Goop
10.Seismic Wave / Hannu TorvinenTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Ykösrata olisi kaikille muille lähdön valjakoille ollut kuin lottovoitto, paitsi sille joutuneelle Aetos Kronokselle, joka ei pysty ollenkaan hyödyntämään lähtöpaikkaansa hitaana lähtijänä. Sisäradasta voi tulla loukkupaikka tälle Jerry Riordanin valmennettavalle. Vahvana menijänä tunnettu 5-vuotias olisi miltä muulta radalta tahansa ollut ainakin oma ykkössuosikki voittamaan lähdön, mutta tiukkaan ensimmäiseen kurviin sisältä oikein kunnolla ladattaessa laukkariski kasvaa todella suureksi. Magnus A Djusella on siis miettiminen ajolinjojen suhteen, mutta uskon yhden ruotsin lupaavimmista kuskeista onnistuvan ratkaisuissaan erinomaisesti.

Kunto on edelleen mallillaan ja tekihän Bold Eaglen poika todella hyvät juoksut Elitloppetin karsinnassa sekä finaalissa. Mikäli alussa on tilaa nostaa, vaikka johtavan rinnalle ei ohjastaja varmasti edes epäröi nostaessaan ulkoisestikin hienon näköistä oria kuolemanpaikalle.


3 Ce Bello Romain on ranskasta saapuva vähän tuntemattomampi menijä, mutta hyvin auton takaa kiihtyvä 9-vuotias pystyy tässä paljoon. Viimeksi ruuna kiri toisesta parista ulkoa hienosti kolmanneksi edellään vain mm. Prix De Amerique kakkonen Davison Du Point, joten vastus on ollut koko ajan aivan maailman luokkaa. Eikä varmasti Anthony Barrierin ajokille ole sattumaan että se on voittanut urallaan 20 kertaa 68 yrittämästä. Tällä kaudella Sylvain Dupontin valmennettava on startannut 4 kertaa ja voittanut niistä peräti 3 ja sijoittunut kerran kolmanneksi. Kurvit selvittäessään mukana voittomatsissa.


7 Next Direction on lähtökohtaisesti suomalaisten ykköstoivo tämän vuoden Kymi GP lähtöön. Timo Hulkkonen on saanut valmennettavallaan tähdätä rauhassa maalinsa tähän kilpailuun ja yleensä kun näin on tehty ollaan myös nähty niitä aivan maagisia esityksiä muun muassa viime vuonna St.Michelissä menty SE-aika 08,9a 1609m osoittaa. Todella lujaa liikkeelle lähtevä ruuna pyrkii keulaan, mistä ilman todella kovaa ylivauhtia pystyy Iikka Nurmosen ajokki myös lähdön varmasti myös voittamaan.


10 Seismic Wave oli allekirjoittaneen suosikkeja Elitloppetissa, mutta ruuna ei ollut ollenkaan omalla tasollaan ja näytti hukkaavan raviaan kaarteissa, jonka takia kiertäminen ei onnistunut ollenkaan. Timo Nurmoksen valmennettava on tässä varmasti paljon parempi sillä Nurmos ei kokemus matkoja hevosillaan tee vaan aina lähdetään tosissaan pärjäämään. Hannu Torvinen hyppää nyt kyytiin, joten kuski ei ainakaan missään tapauksessa huonone. 6-vuotias jää tällä kertaa kuitenkin ulos peleistä sillä pelkään ettei kouvolan kaarteet vain yksin kertaisesti sovi Seismic Wavelle.


Pelivalinta

Lähdössä tullaan näkemään todella lujat ensimmäiset 500m ja mukana olevat ranskalaiset pitävät matkavauhdin varmasti koko matkan ajan todella reippaana, joten se avaa mahdollisuuksia parijonossa juokseville hevosille. Santtu Raitala on varmasti lähdön fiksuin ohjastaja ja löytää ajokilleen parhaat selät matkalla, joten vahva usko Pihtiputaan kiritykin sijoitukseen kolmen parhaan joukossa.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Mas Champ Top3 @3.5

Unibet - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan