Ravit: Kouvola - Toto5

Ravit | Kouvola - Toto5 | 19.10 | 15.09.2022
Kohde sulkeutuu: 15.09.2022 19:10
Torstaina Kouvolassa kilpaillaan etukäteen todella mielenkiintoinen ja idearikas Toto5 kierros. Kierroksen eniten pelatuin menijä on päätöskohteen 3 Rahajamatch, joka saa lapulle pari maistuvaa varmistusta. Lapun ideavarma on tällä hetkellä lähtönsä kolmanneksi eniten pelattu n.20% kannatuksella.

Peliaika päättyy tuttuun tyyliin klo: 19.10. Toto5 pelissä on ainoalle täysosumalle tarjolla makoisa 182 000€ takuupotti.
Toto5/1

Kylmäveriset tasoitusajo 1600m

Avauskohteessa suosikin paineet kantaa harteillaan Tapio Perttunen ja 10 Uljas Suomalainen. Kaksi kertaa jo kuninkuuskilpailun osallistunut ori löi itsensä toden teolla läpi viime vuonna, jolloin se nappasi seitsemän voittoa ja juoksi yli 58 000€ rahaa. Tänä vuonna 10-vuotias on voittanut vain kerran ja meno on muutenkin ollut tosi ailahtelevaa. Kauden paras esitys nähtiin Forssan kuninkuuskilpailun päätösmatkalla, jossa näyttävä ori kiri hienosti kolmanneksi ja meni kovan ajan 24,4a/3100m. Nyt juostaan arvoituksellinen mailin voltti, jossa harha askeliin ei ole varaa. 45% kannatuksella varmistetaan.

Pakkorasti on tauoltakin palaava 9 Vixus, joka on parhaimmillaan todella nopea ja juostava matka sopii sille todella hyvin. Taukoa on alla kuitenkin yli 3kk, joten tässä tuskin nähdään Terho Rautiaisen suojatilta parasta osaamista. Luokaltaan 9-vuotias on niin kova menijä, ettei sitä voi koskaan unohtaa. Valmentaja on tallikommenteissa varovaisen toiveikas.

Kolmantena takamatkan hevosista napataan lapulle 6 Pauhis, joka palasi viimeksi Vermossa parin kuukauden huoltopaussilta. Antti Teivaisen ajokki parantaa tuosta kilpailusta varmasti, eikä se tässä parhaille hirveästi luokallaan häviä. Viimeksi ravi hajosi hieman loppusuoralla, joka vei hieman vauhtia. Kiri oli muuten hyvinkin positiivinen.

Paalulta otetaan mukaan 3 Tarunlento, joka ei luokaltaan edes häpeä tässä suosikeille, mutta sen uralle on mahtunut paljon vastoinkäymisiä mitkä ovat verottaneet 9-vuotiaan oriin tasosta. Juha Utalan suojatti on tässä tauosta huolimatta mahdollinen menestyjä.

1 Mustamani olisi myös kiehtonut paalulta, mutta Ari Moilasen ajokilla ajetaan tänään kengät jalassa, joka vaikuttaa sen suoritukseen merkittävästi. Isompaan revitykseen sen voi ottaa kuitenkin peleihin mukaan.

Toto5/2

Lämminveriset ryhmäajo 2100m

Toisen kohteen selvästi eniten pelatuin on ansaitustikin 2 Love'n Cash, joka on saanut Juha Utalan valmennuksesta otteisiinsa lisää varmuutta. Vahva menijä on parhaalla mahdollisella lähtöpaikalla ja on ansaitusti tässä iso suosikki. Viimeksi se kiri vahvasti parijonosta maaliin saakka tätä kovemmassa lähdössä. Pienempiin ja kerrottuihin hyvä varma.

Isompaan peliin laitetaan kaksi varmistusta. Hyvän paikan saanut 1 Solomon Joe saa tässä nappijuoksun sisäradalla, josta Esa Holopaisen ajokilla on hyvät mahdollisuudet ainakin kolmen joukkoon. Suosikin epäonnistuessa ei voittokaan tulisi hyvä kuntoisen 5-vuotiaan kohdalla yllätyksenä.

Toinen merkki on kovaluokkainen 11 Vincent C.D, mutta sen ura suomessa ei ole alkanut aivan toivotulla tavalla. Ammattivalmentaja Pia Huusari on paussin aikana yrittänyt varmasti keksiä ratkaisua raviongelmiin. Ari Moilasen ajokista tuli positiiviset kommentit, joten sitä en jättäisi tässä pois lapulta.

Vielä enemmän merkkejä haluaville seuraavat rastit ovat vaikealtakin paikalta 12 Betulla C.R ja tauluaan parempi 3 Bwt Gabriel, joka hyötyy syksyn tulosta, sillä ruunan nopeus ei kesällä riitä parhaille.

Toto5/3

Lämminveriset ryhmäajo 2100m

Kolmannessa kohteessa kilpailee edellä jo mainostettu ideavarma. 8 Mas Flash on kilpaillut viimeiset kilpailunsa paljon tätä kovemmassa seurassa. Viimeksi se juoksi Derby karsinnassa johtavan rinnalla, mikä ei missään nimessä ole Christa Packalenin suojatin toive paikka. Packalenin talli kilpailee tällä hetkellä todella kovassa vireessä, mikä tuo luottoa entisestään tähän 4-vuotiaaseen oriin. Voittosumma ei kerro yhtään Hannu Torvisen ajokin kyvyistä ja näin sopivassa tehtävässä sen pitää olla lähellä huonosta lähtöpaikasta huolimatta. Loistava ideavarma sillä oma arvio voitolle on 36%

Varmistajille mukaan 3 Lightning Luca, joka pyrkii tässä viime kerran tapaan keulapaikalle. Siitä se pystyy haastamaan suosikkini, mutta sen lyöminen vaatisi uran parasta esitystä Seppo Suurosen suojatilta.

Näillä kahdella oltaisiin varmasti jo todella pitkällä, mutta mikäli hirmuista yllättäjää etsii niin sellainen voisi olla 10 Combat Indeed, joka tekee jatkuvasti sitkeitä esityksiä. Nyt hyvällä selkäjuoksulla saumat ainakin totoon. Tällä hetkellä peliprosentit 2%.

Vihjesysteemiin siis varmaksi 8 Mas Flash, jonka uskon olevan tässä muita päätä pidempi.

Toto5/4

Lämminveriset ryhmäajo 2100m

Neljännessä kohdelähdössä yhteen iskevät illan eniten tienanneet lämminveriset. Tasaisen kohteen suosikki on 6 Frankenstain Am, joka on kilpaillut viimeisimmät kilpailunsa varsin tasaisesti. Moitittavaa ei Tapio Perttusen suojatti ole jättänyt, mutta mitään ihmeitä se ei ole myöskään esittänyt. Lähtöpaikka on ulkona, joten juoksusta tulee 7-vuotiaalle haastava. Näiden syiden takia se otetaan lapulle vain hammasta purren.

Oma niukka suosikkini on 2 Delightful Moment, joka ei ole kovinkaan hanakka voittamaan, mutta Hannu Torvisen ajokki nappaa tässä jälleen keulapaikan, josta on luonnollisesti lyhin matka maaliin. Ilman suuria prässejä se pystyy siitä voittoon nykyisessä vireessään.

Toinen merkki on 3 Royce Rolls, joka voitti toissa kerralla juuri edellä mainitun takaa. Janne Korven ajokki tähtää varmasti jälleen sisäradalle joko johtavan taakse tai mikäli suosikillani ei ajeta keulasta niin Risto "pappa" Airaksisen suojatti on sen jälkeen suosikki vetotöihin. Normaalina lähes automaattisesti voittomatsissa.

Takarivistä mukaan viime vuonna Derby karsinnankin voittanut 10 It's Raining Men, joka kuitenkin palaa tässä kolmen kuukauden kesätauolta. Olli Henttosen suojatti on aiemmin palanut tauolta hyvin, joten odotukset ovat 5-vuotiaan kohdalla heti hyvät.

Toisena takarivistä 11 Gerris Trix, joka lopetti viimeksi Vermossa todella vahvasti. Juoksun pitää onnistua Jarmo Saarelan ajokilla, mutta kunto on niin hyvä, ettei 6-vuotiasta ruunaa uskalla tässä pois lapulta jättää.

Kuudentena lapulle jättipommina 5 Messiah, joka kilpailee ilman etukenkiä. Tommi Kylliäisen ajokki vaatii onnistuneen juoksun, mutta kirii loppua tilat saadessaan lujaa.

Lapulle vielä numerot 4 Global Venture, 7 Bansky, 8 Quick Diablo ja 12 Artful Drop

Toto5/5

Lämminveriset ryhmäajo 2100m

Viimeisessä kohteessa ansaittu suosikki on 3 Rahajamatch, joka voi olla lähtöön omaa luokkaansa. Ari Moilasen ajokki varmistetaan kuitenkin kolmella maukkaalla yllättäjällä ison potin toivossa.

Ensimmäinen varmistus on 5 Baby Beyonce, joka teki viimeksi todella vahvan esityksen kierrettyään lähes ensimmäiset 1200m kolmatta rataa kärjen rinnalla. Tästä huolimatta Lars Wetzerin silmäterä taisteli itsensä hienosti kolmantena maaliin. Vire on hyvä ja onnistuneemmalla juoksulla 8-vuotias tamma pystyy varmasti haastamaan suosikin.

Jukka Torvisen ohjastama 6 Bean Dream avaa hyvin ja tekee johtopaikalta parhaat juoksunsa. Sinne päästessään ei Isto Kuisman suojatti ole vailla mahdollisuuksia.

Viimeinen merkki on viimeksi pitkästä aikaa onnistunut 9 Global Bring It On, joka kiri loppuun asti vahvasti ja oli hyvä toinen maalissa. Hannu Torvisen ajokki saa tässä seurailla parijonossa tapahtumia ja varsinkin kärjen hurjastellessa se voi olla paha vastus loppukirissä.

Toto5 Vihjesysteemi


Kohde 1: 3,6,9,10

Kohde 2: 1,2,11

Kohde 3: 8 Mas Flash

Kohde 4: 2-8,10-12

Kohde 5: 3,5,6,9

Hinta: 48€


Pelionnea!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!