Ravit: Kuninkuusravit - Tammat 1609m

Ravit: Kuninkuusravit  - Tammat 1609m
Ravit | Kuninkuusravit - Tammat 1609m | 13.00 | 01.08.2021
Kohde sulkeutuu: 01.08.2021 13:00

Kuka nappaa Kuningatarkilpailun osakisa voiton maililla?Seinäjoen Kuninkuusravit alkoivat eilen lauantaina. Kuninkuus ja Kuningatar tittelin voittavat ne hevoset joiden kokonaisaika on pienin kolmen ajetun matkan jälkeen. Eilen kisa alkoi molemmilla sukupuolilla 2100m matkalla ja tänään sunnuntaina ensin juostaan 1609m ja illan lopussa viimeinen kisa 3100m matkalla. Tammat avasivat pelin 2100m matkalla, jossa Hetviina oli paras ennen edessään vetoavun tarjonnutta Suven Samettia. Kisa alkoi vauhdikkaasti heti startista, kun Harri Kotilainen oli vain matkustaja Liisan Tulilinnun kyydissä ja lopulta pahasti pullannut tamma tippui porukan viimeiseksi. Kokonaistilanteessa Hetviina johtaaa, Suven Sametti on perässä 0,4sek, Kolmantena Lakan Leija on kärkeä perässä 0,5sek.


Tänään peli alkaa siis 1609m matkalla. Suosikkina voidaan pitää eilen toivottomista asemista voittoon kirinyttä 3 Hetviinaa. Valmentaja-Ohjastaja Antti Tupamäki oli todella tyytyväinen 11-vuotiaan tammansa menoon. Siporin tyttären ravi näytti hyvältä koko matkan ajan, mikä on jatkoa ajatellen todella tärkeää. Paljon pienistä vaivoista urallaan kärsinyt menijä kadotti viime vuoden kisassa raviaan toisena päivänä, joten hieman varauksella tähän suosikkiin pitää kuitenkin suhtautua.


Vihjeessä haetaan yllätystä tähän tammojen mailiin. Eilen pussissa ollut ja tasaisesti maaliin asti tullut numerolla 10 Liinan Liekki, voisi näistäkin asemista saada hyvän juoksun, jonka jälkeen Top3 sijoitukseen olisi kaikki mahdollisuudet. Kunto näytti olevan edelleen hyvä ja Juha Kurhelan taktiikka on varmasti hitusen ainakin aktiivisempi tänään.

Mikään todennäköisin ei tuo Top3 sijoittuminen ole, mutta yli 6 kerroin on todellakin kokeiltavan arvoinen. Lisäksi kun eturivissä on muutama laukkariskin omaava tamma. Eilinen startti varmasti vain aukaisi Alavudelta tulevan tamman paikkoja.Lakan Leija sijoittuu taas lähelle kärkeä.Lähtölista Kuningatarkisan toinen osamatka 1609m

1.Suven Sametti
2.Ciiran Tähti
3.Hetviina
4.Sokru
5.Lakan Leija
6.Liisan Tulilintu
7.Vennelmon Varma
8.R.R.Valssitar
9.Taksvenla
10.Liinan Liekki
11.Tähtituula
12.Elias Juonetar
Mailin matka ei ole paras mahdollinen numerolle 5 Lakan Leija, mutta tamma suorittaa koko ajan todella tasaisesti kärjen tuntumassa. Avausmatkalla Santtu Raitala tarjoili hyvän juoksun toisella radalla, mistä tamma kiitti kirimällä hienosti kolmanneksi. Tasainen lähtijä voi jäädä alussa kiertelemään, mutta parijonoon päästessään Vieskerin tytär roikkuu taas lähellä kärkeä, eikä voittokaan ole missään nimessä poissuljettu ajatus.

Eilen hienon juoksun johtavan ulkopuolella tehnyt 2 Ciiran Tähti lähtee matkaan parhaalta mahdolliselta lähtöpaikalta. Valmentaja Seppo Suuronen tietää tarkalleen, mitä väliyönä hevoselle pitää tehdä, jotta saadaan kaikki mahdollinen irti toisena kilpailupäivänä. Kamppailee jälleen kärkisijoista.

1 Suven Sametti kiri eilen todella hienosti kaukaa takaa aina toiseksi asti. Tapio Perttusen valmennettavat ovat tällä hetkellä hienossa vireessä, eikä tämäkään ole tehnyt siihen poikkeusta. Lähtörata yksi on tasaiselle lähtijällä pieni kompastuskivi, muttei Siporin tytär tässä jalkoihin tule kuitenkaan jäämään alussakaan. Pitää hyvät asemat lähellä kärkeä ja on kokonaiskisassa todella kova muille hyvän 3100m ansiosta.

Alussa lujaa kiihtyvä 4 Sokru ei ollut eilen omalla tasollaan, joten parhaalla mailin matkallaankaan tuskin mitään kanuuna suoritusta nähdään. 6 Liisan Tulilintu avaa tässä taas johtoon ja vetänee vauhdilla koko matkan ajan. Kova matkavauhti avaa mahdollisuuksia muillekin.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Liinan Liekki Top3 @6.25

Mr Green - Lue arvostelu

6.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

6.25

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan