Ravit: Kuopio - Lähtö 11

Julkaistu: 15.05.2021 00:44

Ravit: Kuopio - Lähtö 11
Ravit | Kuopio - Lähtö 11 | 16.30 | 15.05.2021

Pirkkalan panssarivaunu hakee Kavioliiga GP voittoaLauantain Suomen pääpeli 75 ravataan Kuopion Sorsasalossa. Talven aikana on juostu Kavioliiga GP:n osakilpailuja, missä on kerätty pisteitä tätä lauantain GP finaalia varten, jossa ykköspalkinto on varsin mukavat 20 000€. Lähdön suosikkina on viime sunnuntaina kansainvälisessä suurkilpailussa hienosti viidenneksi kirinyt 2 Grainfield Aiden rattaillaan valmentaja Hannu Korpi. Hevonen on saanut lempinimekseen Pirkkalan Panssarivaunu ja esityksiä katsellessa tämä pitää kyllä paikkansa sen verran raakoja juoksuja on tämä 7-vuotias tällä kaudellakin tehnyt.


Viimeksi lopetus Finlandia Ajossa sisäradalta oli vauhdikas, kun kiri tilat aukesivat. Sitä ennen Porin Kultaloimessa ruuna hallitsi suvereenisti keulapaikalta. Ruuna lähtee matkaan todella kovaa ja vaikka starttaakin poisjäännin takia radalta yksi niin uskon vahvasti panssarivaunun avaavan keulaan ja vievän Kuopion pyöreällä radalla voiton. Mikäli alussa joku pääseekin ohi niin uskon Hannu Korven pääsevän kääntämään suojattinsa heti toisella radalle, mistä on silloinkin todella lähellä voittoa.

Willow Pride elämänsä iskussa!Lähtölista ja Prosenttiarvio. Kuopion lähtöön 11. Lämminveristen ryhmäajo 2100m Kavioliiga GP finaali.


1. Poissa
2.Grainfield Aiden 50%
3.Don Williams 8%
4.Willow Pride 21%
5.Big Headache 3%
6. Poissa
7.William Pine 1%
8.Mas Champ 18%
9.Hazelhen Hermes 0%
10.M.S.Triple J 0%4 Willow Pride kilpailee elämänsä iskussa. Markku Niemisen valmennettava teki viime lauantaina Vermossa todella hienon juoksun kierrettyään matkalla johtavan rinnalle, mistä lipui lopulta varmaan voittoon. Sitä ennen kisatussa Helsinki ajossa tamma kohtasi muun muassa Finlandia ajossa toiseksi tulleen Next Directionin ja alku laukan jälkeen raakan juoksun tehneen Le Gros Bilin. Kyseisessä Helsinki ajossa tamma avasi lujaa, mutta tyytyi lopussa keulasta voittaneen Next Directionin kantaan kirien loppua lujaa aina kakkoseksi saakka.

Tämän lauantain kisassa ohjastaja Ari Moilasella on ainut tavoite päästä alussa suosikista Grainfield Aidenista ohi, koska ainut mahdollisuus voittaa lähtö on päästä keulapaikalle hallitsemaan lähdön tapahtumia. 7-vuotias kirii selästä pätkän todella kovaa, mutta suosikin voittaminen on todella vaikeaa, jos se pääsee etupuolella juoksemaan.Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Mihin Mas Champ pystyy?Lähdössä numerolla kahdeksan lähtee matkaan Santtu Raitalan ohjastama Mas Champ. 6-vuotias jyräsi viikko sitten johtavan rinnalta vakuuttavasti ykköseksi hienotasoisessa lähdössä. Parannusta nähtiin todella paljon verrattuna tämän vuoden edeltäviin lähtöihin. Viime vuonna ravigaalassa vuoden komeetaksi valittu teki todellisen läpimurtonsa syksyn St.Legerissä, missä ruuna kiri mahtavan juoksun päätteeksi aina voittoon saakka.

Valmentaja Antti Ojanperä on ollut koko ajan luottavainen ruunaan ja on sitä tälläkin kertaa, mutta lähtöpaikka eturivin uloimpana tarkoittanee, joko paikkaa johtavan rinnalla mitä tuskin halutaan juoksupaikaksi toista kertaa peräkkäin. Niinpä todennäköisempi juoksupaikka löytyy parijonosta takajoukoista. Sieltä voittoon asti nouseminen on hankalaa, mutta ruuna lopettaa varmasti todella lujaa tälläkin kertaa ja tekee parhaansa tälläkin kertaa.


3 Don Williams voitti syksyllä vastaavan Kavioliiga GP finaalin vakuuttavasti johtavan rinnalta, mutta hevosesta puuttuu tällä hetkellä jotain eikä se anna itsestään kaikkea potentiaalia irti. Kunto on mallillaan, mutta silti vaikea uskoa tässä ihan voittoon saakka. Juoksee todennäköisesti johtavan rinnalla.


Muiden voitto olisi kirjoittajalle todella iso yllätys, eli uskon voittajan löytyvän näistä mainituista hevosista. Pelivalintana siis Grainfield Aidenin voitto. Uskon sen hallitsevan lähdöstä maaliin asti.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Grainfield Aiden voittaa @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan