Ravit: Kuopio - Lähtö 4

Ravit | Kuopio - Lähtö 4 | 14.15 | 14.05.2022
Kohde sulkeutuu: 14.05.2022 14:15
Suomen lauantain kierros juostaan Kuopiossa. Päivä on täynnä hienoja ja tasaisia lähtöjä, joten huippu raviurheilua on jälleen tarjolla. Kierros lähtee käyntiin Venice- Ajolla, joka on lämminveristen tammojen 2100m tasoitusajo. Suosikkina matkaan lähtee takamatkaltakin 9 Magical Princess.Lähtölista


Venice-ajo tammoille 2100m tasoitusajo

1.Pitch Perfect
2.Enge Astarte
3.Tingaling
4.Julienne Cane
5.Cameleo Press
6.Flying Duck
7.Melinda Ses

+20 Takamatka

8.Stonecapes Queila
9.Magical PrincessMagical Princess kiertää kaikki


75 pelin avauskohteen suuri suosikki on Pekka Korven valmennettava 9 Magical Princess, joka on noussut jälleen tasaisesti huippuiskuun. Viimeksi 5-vuotias tamma vastasi tammaderbyssä vuoren varmasti keulapaikalta voittoon toista kovaa An-Dorraa vastaan. Urallaan 22 voittoa ottaneen tamman päätähtäin ei tämän päivän lähtö ole, mutta se vaikuttaa etukäteen sopivalta, joten voitto pitäisi tulla, vaikka päivän vire ei aivan 100% olisikaan.

Takamatkan toinen osallistuja tulee Christa Packalenin valmennustallista. 5-vuotiaana Euroopan Mestaruuden voittanut 8 Stonecapes Queila, joka ei ole vielä tänä vuonna onnistunut voittamaan, mutta kunto on menossa oikeaan suuntaan koko ajan. 8-vuotiaaksi kääntynyt tamma pystyy Hannu Torvisen ajamana kamppailemaan tässä sijoituksesta kolmen joukossa. Voittoon on silti kovaa suosikkia vastaan vaikea uskoa.

Paalulta erottuu 1 Pitch Perfect, mutta Timo Lahden suojatti palaa tähän yli 3kk tauolta, joten se tuskin on heti parhaimmillaan. Santtu Raitalan ajokki kannattaa kuitenkin huomioida jollain tapaa loistavalta ykkösradan lähtöpaikalta. Nappijuoksulla tammalta irtoaa todella terävä kiri.

7 Melinda Ses avaa juoksuradalta todella lujaa ja tavoittelee tässä ensimmäistä keulapaikkaa. Ville Pohjolan ajokki ailahtelee, mutta on parhaimmillaan todella sitkeä keulapaikaltakin, joten kenelle tahansa keulaa ei tässä lähdössä luovuteta.

Antti Teivaisen ajokki 2 Enge Astarte teki viimeksi uransa parhaan esityksen. Vastus kovenee nyt liikaa, joten pärjäämistä on vaikea kuvitella. Rahasija olisi jo hyvä suoritus.H2H kamppailu 4 Julienne Cane - 5 Cameleo Press


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu. 4 Julienne Cane avasi viimeksi Oulussa juoksuradalta lujaa ja pääsi aina keulaan asti, josta taisteli hyvin toiseksi. Keulasta parhaat juoksunsa tekevä Tapani Salojensaaren suojatti tuskin pääsee tässä lähdössä keulapaikalle, joten 9-vuotiaan tamman juoksunkulku ei todennäköisesti mene toivotulla tavalla.

Vastustaja 5 Cameleo Press juuttui viimeksi edellisen kanssa samassa lähdössä kilpaillessa kirissä ruuhkaan, eikä juoksu mennyt ollenkaan nappiin. Loppua Miika Tenhusen valmennettava tuli hurjaa vauhtia ja ehti takaa loistavasti kolmanneksi. Tässä on luvassa selkäjuoksu, jonka jälkeen kovalla loppuvedolla kamppailee toto sijoista.

Pelikohteeksi valitaan Cameleo Press, jota pidän tähän lähtöön sopivampana hevosena ja sille on tarjolla hurja 2,40 kerroin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Cameleo Press voittaa Julienne Canen @2.4

Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan