Ravit: Lahti - Lähtö 10

Julkaistu: 03.07.2021 10:25

Ravit: Lahti - Lähtö 10
Ravit | Lahti - Lähtö 10 | 15.50 | 03.07.2021

Truedream A.F vs Pica-Pica OakLahden Jokimaan lähtönä 10 juostaan alle 40 000€ juosseiden lämminveristen ryhmäajo 2140m. Lähtö on ennakolta todella tasainen ja voittajan nimeäminen tuntuu ainakin minulle melkoisen vaikealta. Lähtöön löytyy kuitenkin todella mielenkiintoinen H2H kaksintaistelu, mikä kiehtoo pelimielessä todella paljon. Kaksintaistelussa ottavat yhteen 2 Pica-Pica Oak ja 6 Truedream A.F.


2 Pica-Pica Oak tulee kotiradan naisvalmentajan Christa Packalenin valmennustallista. 6-vuotias juoksi viimeksi ilman etukenkiä ja esitys oli varsin positiivinen. Tamma avasi lujaa ja haki keulapaikan noin 500m juoksun jälkeen. Hannu Torvisen ajokki sai rinnalleen nytkin mukana olevan Com Tuffin, joka piti matkavauhdin tasaisen reippaana koko matkan ajan. Loppusuoralla näiden kesken nähtiin hieno kamppailu, joka kääntyi kalkkiviivoilla rinnalla juosseelle Com Tuffille.

Selkäjuoksulla todella lujaa kirivälle tammalle lähtörata on paras mahdollinen ja kotiradan suurkilpailu viikonloppuna valmentajan hevosetkin ovat varmasti huippuiskussa, joten emänsä kiritykki Courtney Bellen tavoin loppua tullaan varmasti jälleen vauhdilla ja kiri voi kantaa vaikka aina voittoon asti.


6 Truedream A.F avaa hyvin ja ohjastaja Mika Taittosella on varmasti vain tavoitteena päästä suojatillaan keulapaikalle. Viimeksi kovan matkavauhdin jälkeen 6-vuotias taisteli todella sitkeästi johtavan rinnalta kolmanneksi. Keulaan päästessään olisi lähellä voittoa, mutta mikäli keulapaikka ei ole tarjolla voi sekä hevosella että kuskilla käydä tunteet liian kuumina ja matkavauhdista tulla aivan järjetöntä.


Valitaan tähän huippukuskin ja mainio lopun tulija 2 Pica-Pica Oak tämän kaksintaistelun voittajaksi.
Bwt Devil vakuutti suomen avauksessaan!Lähtölista Jokimaan lähtöön 10. Lämminveristen ryhmäajo 2140m enintään 40 000€ tienanneille.

1.Bwt Devil
2.Pica-Pica Oak
3.Leemark's Ghost
4.Borin T.N
5.Com Tuff
6.Truedream A.F
7.Minecraft
8.Wutan
9.Bwt Crusaider
10.Quick Diablo
11.Ithinkiam Genius
12.Leica HålerydTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

1 Bwt Devil avasi suomessa hienolla kirillä takajoukoista. Tapio Mäki-Tulokkaalle siirtynyt tamma lopetti viimeiset 500m 10,0 ja kiri todella helpolla tyylillä voittoon. Ruotsissa Mika Haapakangaan tallissa alku uransa kilpaillut 6-vuotias näytti todella raikkaalta ja jatkoa odotetaan suurella mielenkiinnolla. Ari Moilasen ajokki ei pysty hyödyntämään sisäradan lähtöpaikkaansa, mutta tilojen auetessa loppukiri voi olla muille liian kova pala purtavaksi.


5 Com Tuff kilpailee todella hyvässä iskussa ja tulee todella rehdisti aina maaliin asti. Matias Salon valmennettava avaa hyvin matkaan ja pyrkii varmasti torjumaan ulkoa lähtevät vastustajat. Kuskista ei homma ainakaan jää kiinni sillä rattailla istuu suomen nopein starttari Antti Teivainen. Viimeksi 6-vuotias ruuna tsemppasi vielä väsyneenäkin hienosti loppuun asti ja kurkotti maalikamerassa voittajana maaliin.

Jättipommia hakeville numero 4 Borin T.N ei ole suomessa vielä hurjia tekoja esittänyt, mutta Juuso Holttisen hevoset ovat viime päivinä olleet nousukunnossa, joten hyvältä paikalta Iikka Nurmosen ajokkia ei saa aivan täysin unohtaa.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Pica-Pica Oak voittaa Truedream A.F:n @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan