Ravit: Lahti - Lähtö 5

Ravit | Lahti - Lähtö 5 | 14.15 | 02.07.2022
Kohde sulkeutuu: 02.07.2022 14:15
Viikonloppuna nähdään parasta suomalaista raviurheilua, kun Lahden Jokimaalla kilpaillaan lämminveristen ja suomenhevosten Suur-Hollolat 2022. Lämminveristen kilpailu on todella tasainen, eikä suosikkia ole todellakaan helppoa nimetä etukäteen.

Ensimmäinen välierä on todella tasainen. Suosikiksi on luotettu lähdön vähiten urallaan tienannut 1 Radetzky, joka vakuutti alkuerä juoksussaan.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m. Suur-Hollola-ajon 1.välierä

1.Radetzky
2.An-Dorra
3.Poissa
4.Quite A Lover
5.Sahara Sandstorm
6.Mask Off
7.Hotshot Luca
8.Always Ready
9.North Lexus
10.Atupem


1 Radetzky pyrkii keulasta karkuun


Suosikki 1 Radetzky voitti alkueränsä murskaavalla tyylillä, kun juoksi keulapaikalta muilta kirjaimellisesti jalat alta ja nappasi ylivoimaisen voiton. Matti Nisosen valmentama ruuna näyttää kehittyvän koko ajan. 7-vuotias tavoittelee tässä johtopaikkaa, josta sillä varmuudella myös ajetaan. Rattaille hyppää Antti Teivainen, joka saa varmasti ruunan sisäradaltakin todella lujaa matkaan. Vastus kovenee kuitenkin entisestään, eikä nouseva ruuna nouse tässä kuitenkaan omissa arvioissani lähellekään suosikki asemaa. Yksi mahdollisista voittamaan alkueränsä kuitenkin.

2 An-Dorra teki viimeksi hyvän juoksun, vaikkei aivan parastaan tamma saanut itsestään irti. Olli-Pekka Holopaisen ohjastama 5-vuotias menijä oli viime vuonna tässä vastaavassa kilpailussa neljäs, joten vuoden kokeneempana sen menestystä sopii odottaa tänäkin vuonna. Reino Palomäen suojatilla ajetaan jälleen varmasti aktiivisesti, eikä keulahevonen tule saamaan mitään ilmaiseksi.

Reipas matkavauhti sopisi pitkältä tauolta kahdella voitolla avanneelle numerolle 10 Atupem. Avauskilpailussa Antero Tupamäen valmennettava nappasi rutiini voiton säästeliään ajon jälkeen. Viimeksi 9-vuotias sai tehdä keulapaikalla täysin oman juoksunsa ja irrotti lopussa virtaviivaisena helposti muista. Tällä kertaa Iikka Nurmosen ohjastama ori on takarivistä muiden armoilla, mutta tässä välierässä tullaan varmasti pitämään vauhtia, joten nouseminen on todellakin mahdollista.

4 Quite A Lover teki viimeksi Anne Kangaan tallista selkeästi kauden parhaan juoksunsa. Sisällä juossut 5-vuotias ruuna seurasi tässäkin lähdössä mukana olevia Radetzkyä ja Always Ready mukavasti ja ylitti maalin kolmantena. Ruuna tavoittelee tässä finaalipaikkaa, mutta karsinta voittajana se tuskin tässä tulee.

6 Mask Off ja 7 Hotshot Luca voisivat kaiken onnistuessa järjestää tässä yllätyksen, mutta kummankaan viime hetken vire ei aivan topissaan ole ollut. Jälkimmäinen on menestynyt tässä kilpailussa mukavasti edellisinä vuosina, sillä kahtena edellisenä vuotena se on mennyt finaaliin karsinta voittajana. Vuonna 2020 se sijoittui finaalissakin toiseksi Elian Webin jälkeen.

Always Ready parantaa


Oma nostoni tähän lähtöön on Hannu Laakkosen tallista kilpaileva 8 Always Ready. Viimeksi huoltotauolta esitys johtavan rinnalla oli vain tasainen, mutta parannusta on tälle viikonlopulle varmasti tulossa. Tommi Kylliäisen ajokki jaksaa tehdä omaakin juoksuaan ja vahva loppukiri kantaa 6-vuotiaan tässä ainakin kolmen joukkoon.

Valitaan pelivalinnaksi siis 8 Always Readyn sijoittumien kolmen joukkoon.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Always Readyn sijoittumien kolmen joukkoon @1.8

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Peteris