Ravit: Lahti - Lähtö 6

Julkaistu: 03.07.2021 09:00

Ravit: Lahti - Lähtö 6
Ravit | Lahti - Lähtö 6 | 14.30 | 03.07.2021

Suur-Hollola 2021 !Tänä viikonloppuna nähdään parasta suomalaista raviurheilua, sillä Lahden Jokimaalla ravataan Suomessa syntyneiden hevosten pääkilpailut Suur-Hollola kilpailu niin lämminverisille kuin suomenhevosillekin. Lämminveristen välierät juostaan lauantaina ja finaali sunnuntaina. Suomenhevosten kilpailu juostaan sunnuntaina tasoitusajona.


Ensimmäinen karsinta juostaan ravien lähtönä kuusi. Suosikkina matkaan lähtee radalta 9 Le Gros Bil rattaillaan Antti Teivainen. Kesäkuussa juostu Jyväskylän kilpailu jätti ainakin kirjoittajalle aika laillakin toivomisen varaa, mutta eiköhän taitavat taustavoimat ole saaneet 7-vuotiaan jälleen huippukuntoon.


Toinen kovista 2 Hotshot Luca kärsi keväällä loukkaantumisesta ja huilasi pari kuukautta. Tauon jälkeen kolme starttia alla ja valmentajana Pekka Korpi, joten hevonen on varmasti aivan huippuiskussa tänään! Tauon jälkeiset kisat on ajettu selvästi vain kuntoa hakien juuri tähän viikonloppuun. Viime vuonnahan tämä 7-vuotias ori voitti lauantain karsinnan ja oli finaalissa hieno toinen Elian Webin jälkeen.


Vihjeeseen nostetaan tällä kertaa suuryllättäjä 10 Sahara Sandstorm, joka ei hevosena riitä lähdön parhaille, mutta mahdollisen ylivauhdin takia sitä ei kannata tässä kokonaan unohtaa, jos ajatellaan kolmen joukkoon sijoittumista. Timo Korvenheimon suojatin vire on koko ajan nousussa ja tilaa saadessaan se pystyy ohittamaan monta väsyvää loppusuoralla. Viime vuonna 6-vuotias juoksi myös finaalissa.


Viimeksi Ville Tonttilan ajokki kiri sisältä hyvin aina Don Williamsin tuntumaan jättäen kolmanneksi sijoittuneen valjakon 30m päähän. Alkuerissä vahva kiri ulkoradoilta kantoi hienosti toiseksi ja sitä kautta ruuna nappasi itselleen lipun välieriin. Nousukunnossa ja vahvana lopun tulijana aivan liian unohdettu.

Nousukkaat pitävät vauhtia?Lähtölista Lahden Jokimaan lähtöön 6. Lämminveristen Suur-Hollola välierä 2140m ryhmälähtönä. 4 parasta loppukilpailuun.

1.Mr Big Star
2.Hotshot Luca
3.Club Nord Elit
4.Bwt Ceasar
5.Deangelo
6.Lake's Action
7.Majestic Man
8.Anything For You
9.Le Gros Bil
10.Sahara SandstormTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

5 Deangelo tulee välierään hienossa kunnossa sillä taulun viidestä näkyvästä kilpailusta peräti kolme on päättynyt voittoon. Ari Moilasen ajokki hallitsi alkuerää keulapaikalta hyvällä tyylillä ja pyrkii tässäkin varmasti tiukasti johtopaikalle. Valmentaja Ari-Pekka Pakkanen on voittanut kilpailun muutaman kerran, joten hän jos joku tietää miten hevonen viritetään huippuiskuun tälle viikonlopulle.


6 Lake's Action avaa myös todella lujaa ja tavoittelee tässä myöskin keulapaikkaa, mistä Halsualaisen Ville Hakalan treenattava olisi muille paha ohitettava. Viime viikolla Härmässä ruuna oli menossa kohti vakuuttavaa voittoa, mutta ajautui loppusuoralla ulos radalta ja näin ollen hylättiin radalta poistumisen takia.


4 Bwt Ceasar voitti viimeksi todella helposti kuolemapaikalta, joten Tuomas Korvenojan valmennettavan vire on todellakin huipussaan. Vaarana jäädä jälleen johtavan rinnalle, mistä 7-vuotiaalle oriille voittaminen voi olla hankalaa, mutta kamppailee kuitenkin tiukasti finaalipaikoista.

8 Anything For You ei ole ollut vielä aivan parhaimmillaan, mutta Risto "pappa" Airaksinen on melkoinen velho ja saa useasti hevoset huippuiskuun oikeaan paikkaan. Iikka Nurmonen istuu 9-vuotiaan ruunan kyydissä, joten kuskistakaan homma ei jää kiinni tänään.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Sahara Sandstorm Kolmen joukkoon! @7.5

Unibet - Lue arvostelu

7.5

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan