Ravit: Lindesberg - Lähtö 6

Julkaistu: 07.07.2021 10:25

Ravit: Lindesberg - Lähtö 6
Ravit | Lindesberg - Lähtö 6 | 21.26 | 07.07.2021

Double Express palaa takaisin voittokantaan!Keskiviikon 86 kierros ratkaistaan tänään Lindesbergin kesäradalla. Vihjeessä otetaan kantaa ravien lähtöön 6, jossa iskevät yhteen avoimen tason lämminveriset. Suosikkina matkaan lähtee 9 Double Exposure, joka kohtaa paljon edellisiä lähtöjä heikomman vastuksen.


Viimeksi Daniel Redenin valmennettava teki parijonosta hyvän kirin, vaikkei meno ollut aivan letkeintä mahdollista kovan ranskalaistamma Billie De Montfortin voittamassa lähdössä. Tauolta paluussa esitys oli todella kovassa lähdössä hyvin samankaltainen, joten olisiko nyt sitten odotettavissa parempaa? Viimeistä kilpailukauttaan ennen siitosuraa kilpailevaa tammaa, joka on muutenkin tehnyt todella hienon uran radoilla tuskin enää tuotaisiin starttiin, jos 8-vuotias yli 800 000€ tienanneena ei valmentajan käteen tuntuisi hyvälle.


Tämän päivän startti on etukäteen vastuksen puolesta yksi Örjan Kihlströmin luottoajokin uran sopivimpia koitoksia. Mailin ryhmään rata yhdeksän ei ole mikään loistopaikka, mutta lähdössä on mukana vain 10 valjakko, joten kovin kauas kärjestä tässä suosikki ei tule jäämään. Lähdössä on mukana monta jo uran ehtoopuolella olevaa menijää. Taustavoimat ovat kertoneet tammalla tähtäimen olevan parin viikon päästä kisattavassa Hugo Åbergs Memorial lähdössä, jonka tamma voitti alla olevassa videossa viime vuonna, joten kunnon pitää olla nyt edellisiä startteja parempi.

Mihin pystyy Diamanten?Lähtölista Lindesbergin lähtöön 6. Lämminveristen 1640m ryhmäajo avoimen tason lämminverisille.


1.KIng Of The Hill
2.Mr Golden Quick
3.Ajlexis Cubano
4.Speedy Face
5.Candor Hall
6.Espirt Sisu
7.Diamanten
8.Betting Rebel
9.Double Exposure
10.Global UndecidedTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset


Double Exposure voittaa Hugo Åberg Memorialin 2020

7 Diamanten avaa siivekkeestä lujaa ja Björn Goop tähtääkin varmasti alussa keulapaikalle, mistä 8-vuotias on uransa parhaat juoksut tehnytkin. Toukokuussa vire oli vahvassa nousussa, mutta viimeksi pienen huoltopaussin jälkeen meno ei aivan samanlaista ollut. Takapareissa juossut Adrian Chipin poika ei pystynyt lopussa ollenkaan ohituksiin ja meno oli oikeastaan koko päivän ajan vähän jäykän näköistä. Keulasta huippupäivänään pystyy tosissaan haastamaan suosikin.


6 Espirit Sisu ei hyödy mailin matkasta yhtään, joten aika tasavauhtiselle menijälle tulee vaikeuksia, jos matkalla vauhti on rauhallista. Suuri riski jääd johtavan rinnalle, mistä pystyy kamppailemaan toto sijoista, mutta voittoon asti kuolemanpaikalta riittäminen olisi yllätys. Daniel Wäjerstenin suojatti kilpailee hyvässä iskussa, eikä sitä saa tässä kokonaan unohtaa. Viimeksi voitto johtavan rinnalta tuli marginaalia paljon varmemmin.


Suomalaista mielenkiintoa lähtöön tuo Katja Melkon treenistä kisaan tuleva 2 Mr Golden Quick, joka ei alussa ehdi nopeimpien matkaan, mutta pystyy parhaimmillaan ollessaan tykittämään loppua todella vauhdikkaasti. Viime kilpailuissa vire ei aivan huipussaan ole ollut, mutta onnistuneella juoksulla Jorma Kontion ajokki kamppailee huippupaikalta sijoituksista kolmen sakissa.


Timo Nurmoksen 10 Global Undecided olisi myös hyötynyt enemmän täydestä matkasta, mutta voi takarivistäkin nousta ylivauhtisessa juoksussa kamppailemaan sijoista 3-4. Kaksi viimeisintä kisaa ovat olleet monte startteja, joten vire on hieman kysymysmerkki.


Yhteenveto

Double Exposure voittaa lähdön mielestäni noin. 75% todennäköisyydellä, joten haetaan tällä kertaa vihjeeseen osuvuutta alipelatun suosikin kautta.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Double Exposure Voittaa @2.5

NordicBet - Lue arvostelu

2.5

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonis aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.5

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan