Ravit: Mantorp - Lähtö 7

Julkaistu: 04.06.2021 23:45

Ravit: Mantorp - Lähtö 7
Ravit | Mantorp - Lähtö 7 | 18.05 | 05.06.2021

Tasaisen laadukas kultadivisioona!Lauantain 75- peli länsinaapurissamme ruotsissa kisataan Mantorpin raviradalla. Lähtönä 7 kisataan kultadivisioona karsinta 2640m ryhmäajona. Suosikkina tasaiseen lähtöön starttaa numero 4 Short In Cash, joka oli viimeksi sijoitustaan parempi kiriessään lujaa takasuoralla. Matka päätös metreillä hiukan painoi ja 7-vuotias tippui lopulta ulos rahasijoilta. Valmentaja Björn Goop on luottavainen ajokkinsa menestymiseen ennakko kommenteissa. Ori avaa lujaa, mutta keulapaikalle pääseminen voi ainakin kestää, jos se edes on tässä tarjolla. Matkavauhti tulee varmasti olemaan tasaisen reipas koko matkan ajan.


Idea nostoni on Suomessa syntynyt ja muun muassa Derbyn ja Suur-Hollola ajon voittaja 10 Hachiko De Veluwe, joka on nyt saanut kaksi starttia talvitauon jälkeen, joten kunto pitäisi olla nousussa vain edellisistä kilpailuista. Viimeksi 7-vuotias juoksi johtavan rinnalla tarjoten vetoapua tämän lähdön suosikille. Takasuoralla pätkä mentiin niin lujaa ettei Timo Nurmoksen valmennettava pystynyt riittävän nopeaan rytminvaihtoon ja menetti paikkansa. Ruuna näytti jo väsyneeltä takasuoralla, mutta tsemppasi kuitenkin keskellä porukkaa sitkeästi maaliin asti.

Luottokuski Jorma Kontio palaa nyt rattaille ja pidempi 2640m matka on iso plussa todella vahvalle menijälle. Matkavauhti tulee olemaan varmasti riittävän lujaa antaen mahdollisuuden myös takaa kirimiseen. Valmentajan positiivisten kommenttien myötä uskon kovaluokkaisen menijän nousevan vähintään kolmen joukkoon.

Mitä tekee Stoletheshow?Lähtölista Mantorpin lähtöön 7. Lämminveristen ryhmäajo 2640m kultadivisioona karsinta.


1.Antonio Trot
2.Stoletshohow
3.Order To Fly
4.Short In Cash
5.Forfantone Am
6.Husse Boko
7.Speedy Face
8.Handsome Brad
9.Global Welcome
10.Hachiko De Veluwe
11.Milligan's School
12.Esprit SisuTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

2 Stoletshohow teki viime syksynä muutaman aivan valtaisan juoksun, muttei ole päässyt tällä kaudella vielä lähellekään tuota tasoa. Marcus Lindgrenin valmennettava avaa lujaa ja olisi keulapaikalta parhaimmillaan, mutta vireen vuoksi taktiikan osalta selkäreissukin voisi olla hyvä vaihtoehto. Rikard N Skoglundin ajokin löytäessä taas hyvän vireen pystyy se voittamaan tämän lähdön keulapaikalta, joten annetaan vielä mahdollisuus kuitenkin. Joka tapauksessa tämä valjakko on lähdössä todella suuressa roolissa mm. Suosikin juoksun ja matkavauhdin suhteen.

Numerolla 1 Antonio Trot kiihdyttävä Timo Nurmoksen suojatti ei hitaana avaajana hyödy ykkösradan paikasta ja tasaisessa lähdössä pussiin juuttumisen vaara on todella suuri. Talven menestyjän kunto ei ole kadonnut mihinkään siitä osoituksena todella räväkkä loppuveto kiriessään toiseksi viime kilpailussaan Umåkerin 75 lähdössä, jossa kilpaili kaikki jo edellä mainitutkin hevoset. Pitkä matka on plussaa myös tälle 8-vuotiaalle, jonka kyytiin palaa Claes Sjöström. Kiritilaa saadessaan voi nousta aina voittoon saakka.

8 Handsome Brad voisi hevosena vaikka ollakin lähdön paras, mutta todella huonolta paikalta menestyminen on todella vaikeaa näin kovatasoisessa ja tasaisessa lähdössä. Carl Johan Jepsonin ajokki palasi viimeksi voittokantaan voittaen todella köykäisen kisan helppoon tyyliin. Ori avaa lujaa, mutta ladattaessa parijonosta paikan saaminen tulee olemaan hankalaa. Kaiken mennessä nappiin ei 8-vuotias ole kuitenkaan kovan luokkansa takia aivan vailla mahdollisuuksia.

Roger Wallman tuo tähän kilpailuun numeron 5 Forfantone Am, joka haki tiukasti paikkaa Elitloppetiin viime kerralla. Juoksussa asetelmat olivat pahasti vastaan, muttei 6-vuotias ori ollut muutenkaan parhaimmillaan ja menettikin ravinsa loppumatkasta ja laukkasi takajoukoissa. Tällä kertaa kengät jalasssa ei tauluaan parempi menijä todennäköisesti pysty aivan kärkikamppailuun.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Hachiko De Veluwe TOP 3 @3.4

NordicBet - Lue arvostelu

3.4

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.4

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus ja nappaa 20€ ilmaisveto jalkapallon EM-kisoihin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.4

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.35

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.35

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan