Ravit: Mikkeli - Lähtö 12

Ravit | Mikkeli - Lähtö 12 | 16.35 | 16.07.2022
Kohde sulkeutuu: 16.07.2022 16:32
Mikkelin viikonlopun yksi hienoimmista tai jopa se kaikista hienoin on kylmäveristen Suurmestaruusajo. Mukana ovat kaikki parhaat suomenhevoset kamppailemassa 25 000€ ykköspalkinnosta.

Selvänä suosikkina matkaan lähtee viimeksi Suur-Hollola ajon pahan lähtölaukan jälkeenkin voittanut 8 Parvelan Retu.Lähtölista


Kylmäveristen Suurmestaruusajo 2022. Ryhmäajo 1609m. Ykköspalkinto 25 000€

1.H.V.Tuuri
2.Vixeli
3.Välkyn Tuisku
4.Aatsi
5.Nyland
6.Uljas Suomalainen
7.Evartti
8.Parvelan Retu
9.Enon Vilppi
10.Kujanpään JyräysParvelan Retu ravilla lyömätön


Petri Laineen silmäterä 8 Parvelan Retu on yksi kaikkien aikojen kovimmista suomenhevosista. Viimeksi valtava 7-vuotias laukkasi lähdössä ja jäi kärjestä ratkaisevan tuntuisesti. Hannu Torvisen ajokki kulki kuitenkin lopussa täysin omia vauhtejaan ja ehti juuri ennen maalia vielä voittoon saakka. Härmässä toisiksi viimeisessä kilpailussa tuli alkumatkalla laukka häiriöstä, mutta loppuveto sen jälkeen oli jälleen mahtava. Ori kilpailee todella kovassa kunnossa ja vastaavana voittaa tämän lähdön varmasti ilman laukkaa.

Parvelan Retu voittaa Suur-Hollola ajon 2022Pahin haastaja on viime vuoden voittaja 1 H.V. Tuuri, joka ei ole kuitenkaan ollut tänä vuonna viime vuoden veroinen. Ossi Nurmosen valmentama ori oli kuitenkin viimeksi Lahdessa omalla tasollaan kirien sisäradalta lujaa maaliin. Tänään kengät pois ja jenkkikärryt, joten keulasta ajetaan ja siitä Iikka Nurmosen ajokki on tiukasti kamppailemassa ainakin kakkosesta.

7 Evartti voitti Härmässä Nordic Kingin ja näytti jo viimeksikin voittajalta, kunnes valtava Parvelan Retu tykitti loppusuoralla voittoon. Santtu Raitalan ajokin lähtöpaikka on ulkona ja hyvän juoksun vaativa kaksinkertainen ravikuningas on täältä muiden armoilla. Antti Ojanperän suojatti kilpailee kengät jalassa, joka vaikuttaa suoritukseen sen verran, ettei 11-vuotias ole tässä kuumimpia suosikkeja.

Hyvältä lähtöpaikalta matkaan starttaava 3 Välkyn Tuisku nappasi viimeksi varman keulavoiton Jämsässä. Kimmo Taipaleen suojatti on noussut hyvään iskuun ja hyvältä lähtöpaikalta se kamppailee ainakin sijasta kolmen joukossa. Härmässä se seurasi keulahevosen takana kolmanneksi.

2 Vixeli kilpailee vahvassa nousukunnossa, mutta juostava mailin matka ei ole Tapio Perttusen valmentaman oriin lemppari. Viimeksi 8-vuotias ori tuli hyvin maaliin saakka, vaikka ei kovaa kärkiparia uhannutkaan. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja ravatessaan se pystyy kamppailemaan ainakin toto sijasta. Voitto vaatisi kuitenkin suosikkien epäonnea.

Perttusen tallin toinen menijä on 6 Uljas Suomalainen, joka on pilannut viime starteissaan laukkoihin. Ravilla Antti Teivaisen ajama ori kamppailee rahasijasta. Voittoon on vaikea uskoa ilman muiden epäonnea.

Lahdessa uuden SE:n tehnyt 4 Aatsi kilpailee järkyttävän kovassa vireessä, mutta Jarmo Saarelan ajokin pitäisi päästä tässä keulaan, josta Juhani Inkisien valmentama ruuna tekee parhaat juoksunsa. Huippukunnossa, mutta vastus on kovempi mitä viime kisoissa.

9 Enon Vilppi ja 10 Kujanpään Jyräys kilpailevat vahvassa vireessä. Takarivistä juoksusta voi tulla kuitenkin vaikea, joten kaksikko saa olla tyytyväinen rahasijaan.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan 8 Parvelan Retu, joka mielestäni voittaa tämän lähdön varmuudella ravatessaan, eikä sitä haittaisi paikka johtavan rinnallakaan. Ylivertainen menijä nykyisessä kunnossaan oleva 7-vuotias on noussut niin vahvaan kuntoon, että siitä ohi pelaaminen ei vain tunnu millään järkevältä ratkaisulta. Arvio voitolle on 65%, joten voitosta saatavan 2,00 kerroin kelpaa mahtavasti pelikohteeksi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Parvelan Retu voittaa @2.00

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan