Ravit: Mikkeli - Lähtö 12

Julkaistu: 16.07.2021 23:45

Ravit: Mikkeli - Lähtö 12
Ravit | Mikkeli - Lähtö 12 | 16.30 |17.07.2021

H.V. Tuuri nappaa vihdoin ansaitsemansa voiton!Mikkelin ST.Michel lauantai huipentuu suomenhevosten Suurmestaruuteen, joka on perinteikäs suurkilpailu 1609m matkalla. Viime vuonna voiton nappasi nyt uutta paluuta kuoleman porteilta tekevä 6 Evartti, joka juoksi voimassa olevan rataennätyksen 19,4a. Toiseksi kiri jo pilven reunalla siirtynyt Tähen Toivomus ennen tässä kisassa numerolla neljä kilpailevaa Lissun Eerikkiä.


Suosikkina matkaan lähtee läpi alku kesän vahvoja juoksuja tehnyt Ossi Nurmosen valmennettava 2 H.V Tuuri, joka on kaksi edellistä mailia hävinnyt vain maailman parhaalle kylmäverisille Odd Heraklesille. Nyt mukana on vain kotimaisia voimia ja uskon vahvasti 11-vuotiaan nappaavan tässä keulapaikan ja vetävän reippaalla liekille maaliin asti.

Viimeksi Suur-Hollola ajossa ensimmäiseen kurviin tuli oriille harvinainen laukka, mutta esitys on totutun vahva sen jälkeen. Iikka Nurmosen ajokki pystyy tässä menemään huippukuntoisena mailin alle 19 läpi ja siihen kyytiin ei kukaan muu tämän lähdön osallistujista pysty vastaamaan.

Jokivarren Kunkku on tullut takaisin !Lähtölista Mikkelin lähtöön 12. Suurmestaruus suomenhevosten ryhmäajo 1609m.


1.Vixeli
2.H.V. Tuuri
3.Jokivarren Kunkku
4.Lissun Eerikki
5.Camri
6.Evartti
7.Välkyn Tuisku
8. Poissa
9.Enon Vilppi
10.Rokin MaxiTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Valmentaja Antti Ojanperä toipuessa onnettomuudesta ja sydänleikkauksesta sairaalassa juoksevat tallin kuninkaat Suurmestaruudessa lauantaina. 3 Jokivarren Kunkku voitti kuninkuuden 2015 Joensuussa ja on yksi kaikkien aikojen parhaimmista suomenhevosista. Pahoista loukkaantumisista urallaan kärsinyt jo 13-vuotiaaksi varttunut ori on noussut takaisin huipulle, mistä viimeisimpänä näyttönä vahva toinen sija Suur-Hollola ajosta.

Kunkku avaa lujaa, mutta tyytyy todennäköisesti tässä suosikin selkään ja pystyy siitä ainakin kolmen joukkoon. Jukka Torvinen otti hevoseen tuntumaa viimeksi ensimmäisen kerran ja valjakon yhteistyön jatkoa seurataan suurella mielenkiinnolla.


Kunkun tallikaveri 6 Evartti kärsi viime talvena ähkystä ja oriin selviytyminen oli jopa pieni ihme. Hallitseva ravikuningas ei ole ollut vielä parhaimmillaan, mutta ei 10-vuotiasta pääse kuitenkaan moittimaankaan. Santtu Raitalan ajokilta riisutaan nyt kaikki kengät pois mikä voi tuoda lisää virkeyttä K.M. Nopsan pojan menoon. Hyvällä selkäjuoksulla kamppailee sijoituksista kolmen joukossa.


5 Camri sykähdytti alkukesästä lopettamalla tällä samalla radalla viimeiset 500m keulapaikalta 13,0. Terho Rautiaisen ajokki avaa lujaa, mutta sisäpuolen hevosista tuskin on silti ohi asiaa. Vaatii nykyään tarkan juoksun, minkä jälkeen 15-vuotias lopettaa tulisesti.


4 Lissun Eerikki oli keväällä jäätävässä iskussa, mutta tämän hetken vireestä ei aivan tarkkaa tietoa ole varmasti kenelläkään. Aiemmin väsymättömistä voimistaan tunnettu jyrä on saanut vuoden sisällä paljon vauhtia lisää, mutta nyt juostava mailin matka ei kuitenkaan mieluisin ole. Ari Moilanen pyrkii varmasti johtavan rinnalle vain niin nopeasti kuin vain on mahdollista.

Mahdollinen yllättäjä on Jämsässä helposti keulasta hallinnut 7 Välkyn Tuisku. Kimmo Taipaleen suojatti on huonolla lähtöpaikalla, mutta kunto on menossa vahvasti nousu kiitoa.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

H.V. Tuuri voittaa @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan