Ravit: Mikkeli - Lähtö 6

Ravit | Mikkeli - Lähtö 6 | 19.20 | 26.07.2022
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 19:20
Mikkelissä juostaan tänään T5 pelin merkeissä. Ohjelmassa on seitsemän vauhdikasta 1600m ryhmäajoa, joten moni hevonen tulee varmasti parantamaan ennätystään, mikäli sade ei pilaa rataa.

Tässä vihjeessä keskitymme lämminveristen päivän ykkössarjaan, joka on rajattu 11,0 ja hitaamman ennätyksen omaaville.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 1600m

1.Uconn Grif
2.William Birdland
3.Ella Pace
4.Stonecapes Picasso
5.Club Nord Chip
6.Rebel Rapid
7.Golden Eleven
8.Delightful Moment

William Birdland iso suosikki


Suosikkina matkaan starttaa Tapio Mäki-Tulokkaan hyväkuntoisesta tallista kilpaileva 2 William Birdland, jolle juostava mailin matka ei ole kaikista optimaalisin, mutta vastus on 11-vuotiaalle ruunalle varsin sopiva. Iikka Nurmosen ajokki lähtee matkaan hyvältä lähtöpaikalta, josta juoksu onnistuu suurella todennäköisyydellä. Tasaisella avaajalla ei kuitenkaan ole tässä keulapaikalle mahdollisuuksia, mutta vahva menijä pystyy juoksemaan tarvittaessa johtavan rinnallakin.

Keulaan ensin aukaisee 4 Stonecapes Picasso, joka avaa auton takaa todella lujaa ja nappaa ensimmäisenä keulapaikan. Monesti Jukka-Pekka Hukkasen valmentamalla ruunalla on keulapaikasta luovuttu ja niin tehdään todennäköisesti tälläkin kertaa. Viimeksi esitys oli vaisu, mutta tauon jälkeen startti alla parannus potentiaalia on olemassa reilusti. Jukka Torvisen ajokki pystyy tilaa saadessaan lopussa voittomatsiin.

Keulapaikalla tulee juoksemaan 6 Rebel Rapid, joka jäi viimeksi johtavan rinnalle hurjassa tempossa. Lopussa matka painoi ymmärrettävästi ja Jani Ruotsalaisen ajokki taipui lopulta viimeiseksi. Nyt 9-vuotias ruuna tulee pääsemään keulapaikalle helpommalla ja matkavauhti tulee olemaan viime kertaista selvästi maltillisempi. Aatto Silvennoisen suojatti kamppailee siitä tiukasti voitosta.

Kaikista uloimpaa lujaa kiihdyttää 8 Delightful Moment, jos Hannu Torvinen päättää ajokillaan satsata. Isto Kuisman suojatti pystyy hyvänä päivänään hyvään suoritukseen ja kovaan venymiseen, mutta tässä se vaatii muiden epäonnea.

Jättipommina nostetaan numero 7 Golden Eleven on tauluaan parempi, mutta juostava matka on Marko Lavin valmentamalle hieman liian lyhyt. Suosikkien epäonnistuessa Jarmo Saarelan ajokki on valmis yllättämään.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 1 Uconn Grif ja 6 Rebel Rapidin välillä.

Ensin mainittu juoksee jälleen ilman kaikkia kenkiä, joka tuo vielä lisää vaihteita Pekka Vehviläisen ohjastaman 9-vuotiaan menoon. Lisäksi italialainen ruuna juoksee ensimmäisen kerran jenkkikärryillä, joka voi tunnetusti parantaa hevosen suoritusta hurjasti. Paikka on hyvä ja tästä Sami Oksasen suojatti saa onnistuneen juoksun sisäradalla ja tilaa saadessaan se pystyy korkealle. Viimeksi se kiri hyvin toiseksi, vaikka ei saanut voittajasta loppusuoralla otetta.

5 Club Nord Chip hyötyy matkasta, mutta nopeiden lähtijöiden keskeltä hyvän juoksupaikan löytäminen ei ole kovinkaan yksinkertaista. Viimeksi Kaustisella Esa Holopaisen ohjastama tamma taipui loppusuoralla hyvätasoisessa lähdössä. Onnistuneella juoksulla ei ole täysin ulkona

Pelivalinnaksi nousee 1 Uconn Grif, joka kiinnostaa varustemuutosten ansiosta tässä paljon. Lisäksi se on juossut paljon pienillä kesäradoilla, joten aikoihin ei kannata tässä liikaa tuijotella.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Uconn Grif voittaa Club Nord Chipin @1.92

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan