Ravit: Mikkeli - Lähtö 8

05.11.2022 | 15.15
RAVIT | MIKKELI - LÄHTÖ 8

Kohde sulkeutuu: 05.11.2022 15:15


75 kierros kilpaillaan lauantaina Mikkelin raviradalla. Tässä vihjeessä keskitymme hyvätasoiseen lämminveristen avoimeen lähtöön, joka on ravien lähtö 8.

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2100m. Avoimen tason lämminverisille.

1.J.H. Mannerheim
2.Consalvo
3.Payet
4.Bellinissimo
5.Com Milton
6.Global Withdrawl
7.Grainfield Aiden
8.Poissa
9.Effronte Photo
10.American Hero
11.Next Direction
12.Farzad Boko
Global Withdrawl lähellä palaamista voittokantaan


Iso suosikki on viimeksi Turussa toiseksi jäänyt, mutta nätin juoksun jälkeen todella lujaa loppua kirinyt 6 Global Withdrawl. Äärettömän nopea starttari avaa tässä keulaan, josta sen ei pitäisi kaiken ollessa kunnossa hävitä. Santtu Raitalan ajokki nauttii tässä varmasti myös muiden kunnioitusta, joten äärettömän kovaa prässiä tuskin keneltäkään vastustajalta on odotettavissa. Matias Salon valmentama ruuna on tehnyt todella hienon kauden nappaamalla seitsemän voittoa ja keräämällä yli 100 000€ rahaa.

Edellisen tallikaveri 5 Com Milton ei ole onnistunut tänä vuonna vielä voittamaan, eikä se ole kovin todennäköistä tälläkään kertaa. Paljon laukkoihin pilannut 8-vuotias ei ole päässyt loukkaantumisen jälkeen aivan parhaalle tasolleen, mutta kaiken mennessä nappiin pystyy Tommi Kylliäisen ajokki tässä kamppailemaan toto sijasta. Ravaamisen kanssa on ollut loppumatkasta ongelmia, joten laukka ei saa viimeisellä 500m yllättää.

Markku Niemisen valmentama 2 Consalvo nautti viimeksi hyvästä Main Stagen tarjoamasta vetoavusta käyttäen sen tylysti hyväkseen nappaamalla St.Legerin voiton ja 36 000€ palkintorahat. Hieman ailahteleva 5-vuotias ori on nyt huippupaikalla ja suosikin epäonnistuessa se pyrkii käyttämään sen tylysti hyväkseen. Aivan parhaimmillaan ollessaan ei Ari Moilasen ajokin voitto saisi yllättää, koska kapasiteetti on lähdön kovin.

Juha Utalan kanssa lokakuussa Lahden 75 kierroksella kaikki shokeerannut 3 Payet nappasi silloin vakuuttavan voiton johtavan rinnalta. Yllätystä kuvaa voittajakerroin, joka oli yli 50. Viimeksi Kouvolassa tuli voltista lähtölaukka, minkä 7-vuotias ori paikkasi ihan mukavasti kirimällä ulkoa kuudenneksi. Tässä juoksupaikka löytyy läheltä kärkeä.

10 American Hero ja 11 Next Direction kärsivät todella paljon takarivin lähtöpaikasta, sillä molemmat tekevät keulasta parhaat juoksunsa. Täältä ollaan todella paljon muiden armoilla ja toivotaan tolkutonta ylivauhtia.Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan vahvaa nousukuntoa esittänyt 7 Grainfield Aiden, joka hyötyy syksyisistä olosuhteista muita enemmän. Hannu Korven suojatti tykitti viimeksi Kouvolassa takaa jo neljättä rataa pitkin takasuoralla ja tuli lopulta todella vahvasti maaliin saakka ollen hienosti toinen. Esimerkiksi samassa lähdössä ollut 3 Payet ei pysynyt kirivaiheessa tämän 8-vuotiaan panssarivaunun kannoilla.

Tässä ajetaan eteenpäin, eikä paikkaa johtavan ulkopuolella tässä varmastikaan vältellä. Siitä tasaisen kovalla matkavauhdilla Pirkkalan menijä kamppailee jopa voitosta.

Tällä kertaa valitaan pelikohteeksi kolmen joukkoon sijoittuminen, koska siihenkin on tarjolla mukava 2,50 kerroin.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Grainfield Aiden Top3 @2.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan