Ravit: Mikkeli - Lähtö 9

Ravit | Mikkeli - Lähtö 9 | 15.30 | 16.07.2022
Kohde sulkeutuu: 16.07.2022 15:30
Lähdössä 9 yhteen iskevät alle 200 000€ tienanneet lämminveriset 1609m ryhmäajossa. Mukana on monta todella nopeaa avaajaa, joten matkalla varmasti pidetään vauhtia. Suosikki on viimeisissään epäonnistunut 3 Jason's Camden, joka hakee tässä vihdoin kunnon onnistumista.

Tasaisessa lähdössä matkavauhti voi olla todella reipasta ja kenttä kääntyä lyhyestä loppusuorasta huolimatta.Lähtölista


Lämminveristen 1609m ryhmäajo.

1.Wasa Warrior
2.Ms.Triple J.
3.Jason's Camden
4.Tapiro Jet
5.Exclusive Matter
6.American Hero
7.Arctic Lover
8.Delightful Moment
9.Poissa

Jason's Camden onnistuu vihdoin


Suosikki on Matias Salon valmennuksesta kilpaileva 6-vuotias ruuna 3 Jason's Camden. Viimeksi Kaustisella Olli Koivusen ajokki jäi johtavan taakse pussiin ja kaikki voimat jäivät käyttämättä. Kouvolassa Kymi GP lähdössä 6-vuotias jäi loppukaarteessa hakauksiin ja menetti siinä ainakin vauhtinsa ja rahasijan. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja loppukirissä muille tulee vaikeaa.

Toiseksi eniten peliä kerää Pekka Korven valmennustallista starttaava 6 American Hero. Viimeksi Suur-Hollola ajon finaalissa 6-vuotias tuli toiselta parista ulkoa hyvin maaliin asti, vaikka ei lopussa aivan kärkeen jaksanutkaan. Ari Moilasen ajokki avaa hyvin, mutta avaus voi maksaa näin ulko kiihdyttäessä. Onnistuessaan kamppailee voitosta.

5 Exclusive Matter avasi suomessa hienolla kiri voitolla Tampereella. Jarno Kauhasen suojatti ravasi hyvin ja näytti koko matkan menestyjältä. Kiri merkin saadessaan Tommi Kylliäisen ajokki spurttasi hienosti ja nappasi lopussa niukan voiton. Juoksusta tulee nyt erilainen, mutta vielä parantaessaan ei kengittä juoksevaa 6-vuotiasta ruunaa saa unohtaa.

Kovassa kunnossa kilpailee myös 4 Tapiro Jet, joka näytti viimeksi Kaustisella jo voittajaltakin hetken aikaa, mutta lopulta 10-vuotiaalla menijällä ei ollut vauhtia vastata vielä ulompaa tulleelle From The Minelle. Tapio Perttusen ajokki kamppailee onnistuneella juoksulla tässäkin Top3 sijasta.

Kaustisella keulasta sammuneella numerolla 2 M.S.Triple J:llä voidaan yrittää tälläkin kertaa keulasta, mutta voittoon asti venyminen vaatii ainakin 30m viimekertaa parempaa suoritusta.

Sisäpuolelta lujaa kiihtyy vielä Aleksi Kytölän valmentama 1 Wasa Warrior, jolla aina välillä ajetaan todella päättäväisesti keulapaikalta. Nyt asetelmat ainakin suosisivat aktiivista ajoa. Voittoon en jaksa uskoa, mutta tämä taktiikka vaikeuttaisi paljon numeron 6 American Hero juoksua.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan lähdön suosikki 3 Jason's Camden, joka kilpailee todella paljon tauluaan paremmassa vireessä. Ruuna on ollut todella epäonninen viimeisissä lähdöissään, mutta nyt huippupaikalta uskon sen onnistuvan ja nappaavan tässä ansaitun voiton. Kerroin 2,85 kelpaa mainiosti n. 45% todennäköisyydellä juoksevalle kiritykille.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Jason's Camden voittaa @2.85

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan