Ravit: Östersund - Lähtö 11

Julkaistu: 12.06.2021 07:00

Ravit: Östersund - Lähtö 11
Ravit | Östersund - Lähtö 11 | 19.43 | 12.06.2021

Vernissage Grif ei missaa enää!Lauantai ilta ruotsin Östersundissa huipentuu lämminveristen suurkilpailuun Jämptland Stora Pris kilpa€iluun, jossa voittaja kuittaa itselleen mukavat 70 000€.Lähtö juostaan 2140m ryhmälähtönä. Lähtö on ennakoltakin todella tasainen, eikä suosikin löytäminen ole helppoa.


Pelimielessä maistuvin menijä on viimeksi Finlandia ajossa hienosti kolmanneksi kovan matkavauhdin jälkeen tsempannut 9 Vernissage Grif, joka odotteli kutsua Elitloppetiin, minkä takia ei ole kisannut nyt hetkeen. Alessandro Gocciadoron valmennettava on käynyt ennen lähtöä ja startti tilanteissa todella kuumana ja voimia on mennyt jo ennen starttia.


Valmentaja kertoo 7-vuotiaan olevan nyt hyvässä kunnossa, joten odotettavissa on varmasti hyvä esitys. Takarivistä ori pääsee varmemmin ravilla matkaan ja saanee hyvän juoksun tässä parijonossa. Matkavauhdin tippuessa voidaan vahvalla menijällä ajaa eteenpäin, sillä se on näyttänyt selvittävänsä vaativatkin juoksupaikat todella hienosti. Uskon siis vahvasti Italialais menijän olevan tänään kamppailemassa voitosta.


Vihjeessä valitaan pelikohteeksi tällä kerralla H2H veto missä vastakkain kisaavat 9 Vernissage Grif ja 8 Hail Mary. Robert Berghin tallista tuleva huippulahjakas 5-vuotias palasi viimeksi tasolleen haastaessaan kuolemanpaikalta todella tiukasti tuoreen Elitloppet voittajan Don Fanucci Zetin.


Viime vuoden Derby voittaja on napannut urallaan 23 kilpailusta 18 voittoa. Tällä kertaa vahvasti nousukuntoinen ori joutuu todelliseen testiin huonoimmalta mahdolliselta lähtöpaikalta. Hyvin avaava GooGoo GaaGaan poika tuskin pääsee tässä alkuun ladattaessa tiputtamaan parijonoon. Alussa voi myös pakitella, mutta silloin juoksupaikka löytyy takapareista, mistä pärjääminen on vähintäänkin yhtä haastavaa.


Hevosina Head to Head kohteen menijät ovat varmasti samantasoisia, mutta kesäisissä ja nopeissa olosuhteissa juoksunkululla on todella iso merkitys. Yllättäen vedonlyöntifirmat tarjoavat Italialaisella suurempaan kerrointa kuin hankalalta paikalta starttaavalle vasta nousua avoimiin lähtöihin tekevälle tulokkaalle.

Kovaa avausta tarjolla!Lähtölista Östersundin lähtöön 11. Lämminveristen ryhmäajo 2140m


1.Wild Love
2.Bahia Quesnot
3.Missle Hill
4.Brother Bill
5.Upset Face
6.Dear Friend
7.Click Balt
8.Hail Mary
9.Vernissage Grif
10.Disco Volante


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
Lähdön 11 kiihdytys on todella mielenkiintoinen sillä eturivissä on monta todella nopeaa avaajaa, jotka tekevät parhaat juoksunsa keulapaikalta. Ainakin radoilta 3-8 avataan todella lujaa ja kaikki haluavat hyvät paikat parijonosta.

3 Missle Hill ei ole päässyt tänä vuonna vielä samanlaiseen lentoon kuin viime vuonna vaikka nappasikin viimeksi voiton Uumajassa keulajuoksun päätteeksi. Daniel Redenin suojatti avaa lujaa ja olisi keulasta vaarallinen toki olettaen, että parannusta nähdään.

1 Wild Love voitti viimeksi Harper Hanoverin ME tuloksella. Kevin Oscarsson sai seurata edessä vetänyttä WHo's Who ja tamma kiitti tylysti vetoavusta tykittämällä lopulta voittoon saakka. Alkuvuoden ranskassa kilpaillut 7-vuotias on kehittynyt paljon tälle vuodella ja vastaavan kamppailee kärkisijoista tälläkin kertaa. Hyvältä paikalta haettanee selkäjuoksua.

Timo Nurmoksen valmennettava 4 Brother Bill palasi viimeksi tasolleen Uumajassa, sillä ruuna laukkasi loppusuoralla kovasta noususta voittonsa 50m ennen maalia ja hylättiin. Björn Goop hyppää tällä kertaa urallaan paljon ongelmista kärsineen 5-vuotiaan kyytiin ja samanlaisena se pystyy ilman muuta voittamaan tämän lähdön.

7 Click Bait avaa lujaa, mutta täysi matka kovalla mailerille on miinusta. Onnistuneella juoksulla Per Lennartsonin ajokki kamppailee rahasijoista.

Stefan Melanerin tallin toinen menijä 10 Disco Volante kilpaili viimeksi viikon lopun kakkoslähdössä, mutta laukkasi. Takarivistä samat tavoitteet kuin tallikaverilla eli rahasija tyydyttäisi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Vernissage Grif voittaa Hail Maryn @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan