Ravit: Oulu - Lähtö 11

Julkaistu: 22.05.2021 08:00

Ravit: Oulu - Lähtö 11
Ravit | Oulu - Lähtö 11 | 16.10 | 22.05.2021

Wasa Warrior huippukunnossa!Suomen 75 kierros ravataan tänään Oulussa Äimäraution raviradalla. Ravien päälähtönä ravataan lähtönä 11 juostava Number One kilpailu 10 000€ ykköspalkinnolla. Lähtö on avoin kaikille suomessa syntyneille lämminverisille. 1620m ryhmäajo.


Suurena suosikkina matkaan lähtee Antti Ojanperän valmennettava 2 Mas Champ, joka teki viimeksi aivan järkyttävän loppukirin Kuopiossa kisatussa Kavioliiga GP finaalissa. Viimeisessä ulkona juossut ruuna tykitti loppusuoraa aivan omaa vauhtia vaikka tehtävän maltillisen matkavauhdin jälkeen oli täysin mahdoton. Viimeiset 400m 07,0 , joka kertoo vireen olevan todella jäätävä ja tappiota tänään on todella vaikea kuvitella Santtu Raitalan ajokille.


Paras pelikohde löytyy kuitenkin TOP 3 pelimuodosta sillä lähtö on todella epätasainen koitos ja sisäradalle pyrkivät varmasti monet lähdön hevosista. Aleksi Kytölä tuo Uumajasta Ouluun todella hienossa vireessä olevan numerolla kahdeksan matkaan lähtevän Wasa Warriorin, joka on noussut kuin varkain jäätävään iskuun. Monelta jäi varmasti viime juoksu katsomasta, koska kyseessä oli vain 1100m pikamatka. Toisessa ulkona juossut ruuna kiri lopun lujaa ja nappasi voiton hitaan matkavauhdin jälkeen.

Kyytiin istuu nyt Iikka Nurmonen varustus ilman etukenkiä ja jenkkikärryt, joten tässä ollaan varmasti tosi mielellä vaikka lähtöpaikka kehno onkin. Valmentaja ei tuo hevosiaan ihan huvikseen vain suomeen kilpailemaan vaan hevoset ovat niin hyviä varmasti kuin voi vain kuvitella.

Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Run For Royalty on palannut tasolleen!Lähtölista Oulun lähtöön 11. Lämminveristen ryhmäajo 1620m Number One

1.Top Of The World
2.Mas Champ
3.Ida's Owen
4.Ypäjä Hereiam
5.Whogonow
6.Run For Royalty
7.Builder's Caviar
8.Wasa Warrior
9.William Pine
6 Run For Royalty on aikansa kriterium voittaja, joka kisasi useamman vuoden varjojen mailla kärsin paljon erilaisista vaivoista ja ongelmista. Pekka Korvelle siirtymisen jälkeen oriin ravi on ollut koko ajan parempaa ja hevonen näyttää todella hienolta ja terveeltä myös ulospäin. Viimeksi todella hienotasoisessa lähdössä kaukana takapareissa juossut 7-vuotias tykitti hienosti viimeiset 600m vain nytkin mukana olevalle suosikille häviten. Sitä edeltävässä Porin kisassa se murskasi vastustajansa todella helposti hienolla kirillä. Aktiivisella ajolla juoksee johtavan rinnalla, mistä pitäisi olla kaksarissa.

1 Top Of The World osoitti nousukuntoa jo toissa startissa Bodenissa, missä tuli tilaa saadessaan ihan mukavasti maaliin asti. Viimeksi ilman kenkiä juossut ruuna jyräsi todella helposti ylivoima voittoon Torniossa johtavan rinnalta. Vastus oli toki köykäinen, mutta tyyli oli todella hieno ja varsinkin kuinka helposti 10-vuotias paineli 12 alkuisen ajan. Antti Teivainen hyppää nyt kyytiin, joten alkuun aiotaan varmasti panostaa ja keulapaikan pitäessään ei siitä ajaminenkaan olisi poissuljettua.

9 William Pine alkaa taas saada juonen päästä kiinni vaisumman viime vuoden jälkeen. Olisi kuitenkin vapaalta radalta parhaimmillaan, mutta roikkuu tuosta kuitenkin 3-4 joukkoon.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Wasa Warrior TOP 3 @3.6

Unibet - Lue arvostelu

3.6

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan