Ravit: Oulu - Lähtö 11

Ravit: Oulu - Lähtö 11
Ravit | Oulu - Lähtö 11 | 16.10 | 28.08.2021
Kohde sulkeutuu: 28.08.2021 16:10

Kuka nappaa voiton Oulu GP:stä?


Viikon päänäyttämönä toimii Oulun Äimäraution ravirata. Lähtönä 11 juostaan lämminveristen 2120m ryhmäajo. Illan pääkilpailut ovat Oulu Express kilpailut 3-vuotiaille lämminverisille ja 4-vuotiaille suomenhevosille.

Lähdön 11 suosikkina matkaan lähtee Suur-hollolassa kolmanneksi sijoittunut Pekka Korven suojatti 5 Run For Royalty, jonka viimeisin kilpailu on heinäkuun puolivälissä juostu St.Michel, missä ori sijoittui hienosti neljänneksi maailman parhaan hevosen Face Time Bourbonin viedessä voiton parastaan yrittämättä.


7-vuotias aikansa Kriterium voittaja osaa avata auton takaa lujaa ja pyrkii tässä varmasti kärkipaikalle, mistä veisi kyllä lähtöä varmasti pitkään. Tie keulaan ei välttämättä ole kuitenkaan aukeamassa sillä sisäpuolellakin on todella nopeita avaajia. Ulkoa myös 6 Tapiro Jet avaa lujaa ja voi sekoittaa pakkaa kiihdytyksessä. Muuten Tapio Perttusen ajokki on tässä vain statistin roolissa.


Mainettaan paremmin avaa myös Pirkkalan Panssari vaunuksikin tituleerattu 3 Grainfield Aiden, joka nappasi toissakeskiviikkona keulapaikalta todella vakuuttavan voiton. Sitä edeltävässä Ylivieskan kilpailussa vauhti oli alusta asti lujaa, mutta johtavan rinnalla juossut Hannu Korven ajokki kamppaili kuitenkin hienosti toiseksi.

Valmentaja Hannu Korvella on varmasti aktiivinen taktiikka tässäkin kilpailussa, eikä kellekään anneta varmastikaan yhtään mitään helpolla. Keulaan päästessään voittaa yli 50% todennäköisyydellä. Menee kuitenkin hyvin myös johtavan rinnalta, joten kuuluu olla tässä mielestäni suosikki.

Paras pelikohde on kuitenkin kesällä tauolta todella vaisuilla suorituksilla palannut 10 Lexus Dream. Molemmissa kilpailuissa ruuna taipui jo varhain takasuoralla eikä kaikki voinut olla noissa starteissa kohdallaan. Valmentaja Markku Niemisen ollessa kiellossa 7-vuotiaan valmennuksesta päävastuussa nimellisesti on pitkään raviurheilussa eri rooleissa mukana ollut Sami Sandberg.

Luokaltaan ruuna on lähdön kirkkain tähti, sillä onhan hevonen ollut mukana todella kovissa kansainvälisissäkin lähdöissä. Ari Moilasen luottoajokkia tuskin tuotaisiin Ouluun asti vain kokeilemaan maittaako meno tällä kertaa. Pitänee kuitenkin muistaa aikaisemmilta vuosilta, että kesällä alisuorittanut ruuna on syksyllä hallinnut lähtöjään suvereenisti, johtuen erilaisista allergioista ja muistakin kesäkuuman ongelmista.

Luotto on luja Lexus Dreamin hyvään esitykseen, joten 4,9 kerroin Top3 sijoitukselle on todellinen mega tarjous!
Mihin Kontio ja Cameron Evo pystyvät ykkösradalta?Lähtölista Oulun Äimäraution Lähtöön 11. Lämminveristen ryhmäajo 2120m Oulu Grand Prix 2021. Ykköspalkinto 8000€

1.Cameron Evo
2.Leader Brodde
3.Grainfield Aiden
4.T.Rex
5.Run For Royalty
6.Tapiro Jet
7. Poissa
8.Tito C.A
9.Cupido Sisu
10.Lexus Dream
11.Pajas Face
12.Sahara SandstormTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
Lähdön yksi mielenkiintoisimmista valjakoista on numerolla yksi kiihdyttävä Cameron Evo, joka saa ensimmäistä kertaa rattaillaan menestyneimmän suomalaiskuskin Jorma Kontion. Hyvin auton takaa kiihtyvä Janita Antti-Roikon valmennettava ei ole ollut aivan terävimmillään viime kilpailuissa, joten menestys tulisi pienenä yllätyksenä. Parannus potentiaalia 7-vuotiaalla on, mutta uralle on mahtunut myös paljon erilaisia vammoja, jotka ikävä kyllä ovat näyttäneet jättävän jäljet tähän Kari Lähdekorven menestys oriiseen.

2 Leader Brodde on hyvässä kunnossa ja kärkkyy tässä loistoasemista kärjen ylivauhtia, jollaisen jälkeen voisi pystyä kamppailemaan ainakin sijoista kolmen sakissa. Matti Nisosen valmennettava kiri viimeksi lujaa, muttei voinut mitään keulassa koko matkan rauhassa vetäneelle Minto's Don Juanille.

9 Cupido Sisu tulee lahden toiselta puolen Petri Salmelan Bodenin tallista. Ruotsissa esitykset ovat olleet pohjoisen kevyemmissä kultadivari sarjoissa hyviä, mutta rima nousee nyt aika tuntuvasti Santtu Raitalan ajokille. Viimeksi Suomessa ja Oulussa vieraillessaan 9-vuotias ruuna täräytti keulaan ja vei mailin matkaa varmasti alusta loppuun.

4 T.Rex ja 12 Sahara Sandstorm ovat molemmat todella hyvässä kunnossa, mutta voittoa ajatellen taitavat ne kohdata tässä kuitenkin liian kovia. Ensin mainittu on tehnyt koko kesän todella hienoa jälkeä ja on hallinnut iltaravilähtöjä varmalla tyylillä.

8 Tito C.A Väläytti toden teolla napatessaan Kaustisella todella vakuuttavan keulavoiton. Jukka Torvisen ajokki on arvottu nyt niin huonolle paikalle, että tuolta pärjääminen vaatii yhtä uran parasta suoritusta.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Lexus Dream Top 3 @4.9

Unibet - Lue arvostelu

4.9

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

4.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan