Ravit: Oulu - Lähtö 5

06.12.2022 | 16.00
RAVIT | OULU - LÄHTÖ 5

Kohde sulkeutuu: 06.12.2022 16:00


Itsenäisyyspäivän pääravit kilpaillaan Oulun Äimärautiolla, jossa kilpaillaan mukavat kilpailut. Yksi päivän tasaisimmista lähdöistä on lähtö 5, jossa kilpailevat enintään 50 000€ tienanneet lämminveriset 2620m ryhmäajossa.

Tasaisessa lähdössä suosikin nimeäminen on hyvin vaikeaa, eikä Toto5 peliä miettiessä tähän oikein maistuvaa varmaa ole tarjolla. Huom! Itsenäisyyspäivän takia ravit käyntiin jo klo 15.00 ja T5 peliaika päättyy 16.10

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2620m

1.Cheap Thrills
2.Mas Dominant
3.Samaras K.M.E
4.Flying Duck
5.Roughenough Vice
6.Nehemiah
7.Poissa
8.Artie B.Zet
9.Scorzone5 Roughenough Vice hakee paluuta kultakantaan


Lähdön niukka suosikki on yli kahden kuukauden paussilta palaava 5 Roughenough Vice, joka teki ennen taukoaan varsin mukavia kirejä. Katja Savilaakso on tuonut suojattinsa usein hyvänä tauonkin jälkeen, joten uskon 5-vuotiaan menijän pystyvän kamppailemaan tässä kärkisijoista. Niko Riekkisen tällä kertaa ohjastama ruuna ei ole mikään starttiraketti, mutta juoksupaikan uskon löytyvän kolmannesta tai neljännestä ulkoparista. Tasollaan kilpaillessaan paha voitettava. Matka sopii myös hyvin vahvalle menijälle.

Pahin haastaja ennakkoon on Monica Kolppasen tallista 1 Cheap Thrills, joka jäi viimeksi Kaustisella tätä kovemmassa lähdössä väsyvän taakse menettäen paljo metrejä. Tilaa saatuaan Ville Pohjolan ajokki kiri lopun hyvin. Tasainen avaaja ei pysty pitämään sisältä keulapaikkaa, joten hieman juoksunkulun armoilla 6-vuotias on tälläkin kertaa. Kunnosta menestyminen ei jää kiinni tällä kaudella joka kolmannen starttinsa voittaneella ruunalla.

9 Scorzone on noussut syksyn edetessä mainioon vireeseen, eikä sitä saa unohtaa takarivistä huolimatta peleistä. Tuomas Vasalan valmentaja ja ohjastama ruuna kirii selkäjuoksun jälkeen lopun todella vahvasti. Kaustisella se sai tilaa kolmannesta sisältä maalisuoralla ja lopetti hienosti toiseksi. Juostava keskipitkä matka passaa myös hyvin varsinkin selkäjuoksun jälkeen 7-vuotiaalle menijälle, joka on napannut tällä kaudella jo viisi voittoa. Hokkikengät passaavat myös hyvin.

Paljon peliä kerää myös lapista saapuva 6 Nehemiah, joka tekee jatkuvasti tasaista jälkeä, mutta voitot ovat viime aikoina kiertäneet Ville Koiviston ajokkia. Tasainen avaaja pyrkii saamaan tässä tasaisen selkäjuoksun, jonka jälkeen Iida Lanton suojatti on mukana toto matsissa.

Kajaanista saapuva uransa viimeisiä startteja juokseva 12-vuotias tamma 4 Flying Duck teki viimeksi Ylivieskassa varsin mukavan kirin todella vaikeista asemista. Mikko Peitsahon tamma osaa avatakin mukavasti ja voi päästä tässä hyviin asemiin. Taktiikka lienee uran viimeisissä kisoissa aktiivinen.

2 Mas Dominant palaa tähän tauolta. Aina hyvänä hevosena pidetty Martti Pellikan suojatti on kamppaillut huumori ongelmien kanssa, joten 6-vuotias ruuna on hyvin vaikea arvioitava. Lähtöpaikka on kuitenkin mainio ja tästä se saanee onnistuneen juoksun. Matka sopii vahvallle menijälle sekä vastus helpottuu paljon viimeisimmistä lähdöistä.

Kaksi starttia tauon jälkeen saanut 3 Samaras K.M.E olisi pärjäävä menijä näihin sarjoihin varsinkin kunnon talvikeleillä, mutta Tuukka Variksen ajokki tarvitsee paljon lisää terävyyttä otteisiinsa, jos kärkisijoja tässä ajatellaan.Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 1 Cheap Thrills ja 9 Scorzone välillä. Jälkimmäinen on osoittanut oikein vahvaa kuntoa ja juoksu onnistuu sillä tässä pienessä lähdössä takarivistäkin hyvin. Ensin mainitulla on jonkinlainen riski jäädä loukkuun sisäradalle, josta se olisi muiden armoilla.

Kaksikko on hyvin tasaväkinen, joten 2,15 kerroin Scorzonen voitolle onn ehdottomasti pelikelpoinen. Oma arvio 52%-48% Cheap Thrillsin eduksi, joten kerroin voi tästä jonkin verran vielä mielestäni pienetyäkin ollakseen mukavasti pelikelpoinen.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Scorzone voittaa Cheap Thrillsin @2.15

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan