Ravit: Rättvik - Lähtö 11

Ravit: Rättvik - Lähtö 11
Ravit | Rättvik - Lähtö 11 | 19.20 | 07.08.2021
Kohde sulkeutuu: 07.08.2021 19:20

Cyber Lane pyrkii takaisin voittokantaan!Ruotsin lauantainen pääpeli ravataan Rättvikin raviradalla, missä kilpaillaan 7 tasaista 75 kohdetta. Vihjeeseen valitaan lähtö 11, mikä on lämminveristen tasoitusajo 2640m.

Suosikkina matkaan lähtee Johan Unterstainerin 10 Cyber Lane, joka on tehnyt kaksi hienoa juoksua pienen tauon jälkeen. Ensin ruuna piti varmasti keulasta voittoon ennen hyvän juoksun rinnalla tehnyttä Short In Cashia. Viimeksi 8-vuotias seurasi hienosti keulasta voittaneen Who's Whon takaa toiseksi kovassa lopetuksessa.

Tällä kertaa 40m takamatkalta juoksusta tulee todella erilainen ja tällä kertaa kirilenkillä vetäviä selkiä voi olla vaikea löytää. Lähtötapa muuttuu ja viimeisestä volttilähdöstä taitaa aikansa Derby voittajalla olla aikaa jo useampi vuosi, mutta ravivarmalle menijälle tästä tuskin on suurempaa haittaa.


Vihjeessä valitaan kohteeksi tällä kertaa kolmikamppailu, missä yhteen iskevät numerot 1 Will I Am, 5 Upper Face ja 11 On Track Piraten.
1 Will I Am:

On hyvä hevonen omiin sarjoihinsa. Viime kilpailuissa meno ei kovin vakuuttavaa ole ollut ja paras terä taitaa olla tällä hetkellä poissa. Viimeksi Kajsa Frickin ohjastama ori jäi väsyneen keulahevosen taakse kiinni ja menetti asemansa. Olemus ei kuitenkaan ennen tuota ollut paras mahdollinen, joten tuskin tuohon kärkipään sijoitus kuitenkaan meni. Voltista voi olla pieni laukkariski alussa.

5 Upper Face:

Oli viimeksi pettymys keulapaikalta kovassa lähdössä. Matkavauhti oli kyllä todella kovaa, mutta paremmin Adrian Kolgjinin suojatin olisi pitänyt taistella loppusuoralla. Juoksusta tulee nyt erilainen sillä keulapaikalle ei tällä kertaa ole asiaa. Rattaille hyppää Erik Adielsson, jota voidaan pitää hyvänä vahvistuksena. Juostava 2660m käy vahvalle menijälle ja juoksu tulee tässä suurella todennäköisyydellä onnistumaan.

11 On Track Piraten:

Vanha Hans R Strömbergin sotaratsu on varttunut jo 13-vuoden ikään. Menossa ei enää sitä samaa potkua tietenkään ole mitä esimerkiksi viisi vuotta sitten. Ravivarma ruuna sijoittuu kuitenkin varmasti taas hyvin ja tekee hyvän juoksun, mutta kiertäminen tuottaa jo ongelmia vanhalle herralle. Torbjorn Jansson hakee ajokilleen varmasti kilttiä reissua minkä jälkeen saumat 4-5 joukkoon.

Missle Hill ensimmäistä kertaa voltissa!


Lähtölista Rättvikin lähtöön 11. Lämminveristen tasoitusajo. 2640m

1.Will I Am
2.Greta Sisu
3.J.J.Stitch
4.Pyrolator
+20m
5.Upper Face
+20m
6.Exodus Brick
7.Pinto Bob
8.Västrebo Grosbois
9.Missle Hill
10.Cyber Lane
11.On Track PiratenTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonuksetDaniel Redenin tallin 9 Missle Hill kilpailee lauantaina ensimmäisen kerran urallaan tasoitusajossa. Ravivarmalle menijällä tämä tuskin aiheuttaa suurta laukan vaaraa, mutta nopeana lähtijänä tunnettu ori ei taida olla ensimmäisenä kysymässä keulapaikkaa paalun menijöiltä.

Viime esitykset ovat jättäneet paljon parannusvaraa 6-vuotiaan menemiseen, joten pienellä varaukselle tähän Örjan Kihlströmin ajokkiin kannattaa suhtautua. Parhaimmillaan ollessaan olisi minulle suosikki voittamaan tämän lähdön. Luokaltaan siitosjätti Muscle Hillin poika on lähdön paras.

Paalun 3 J.J. Stitch pyrkii keulapaikalle ja siitä karkuun takamatkan kovia. Björn Goopin treenistä tuleva 4-vuotias hallitsi viimeksi keulasta todella helposti tätä paljon helpompaa lähtöä. Keulasta tasaisen kovalla matkavauhdilla vetäessä ei takamatkalaisille kärsi kovin montaa ruuhkaa tulla eteen.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Upper Face voittaa H3H Kamppailun @3.25

Unibet - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan