Ravit: Rättvik - Lähtö 8

Ravit | Rättvik - Lähtö 8 | 22.16 |06.05.2022
Kohde sulkeutuu: 06.05.2022 22:16
Perjantai iltana Ruotsissa kilpaillaan Toto64 kierros Xpress tyylillä. Kierrosta isännöivät Rättvik ja Kalmar. Tässä vihjeessä keskitytään illan urheilulliseen herkkupalaan eli Rättvikin illan päättävään lähtöön 8, joka on todella hieno avoimen tason lämminveristen ryhmäajo.

Lähdössä on mukana huipulle läpimurtoa hamuava Derby voittaja 2 Hail Mary, joka avaa tässä uransa Daniel Redenin tallista. Vastus on heti todella kova, koska tässä samaisessa lähdössä kautensa avaa myös viime vuonna yksi Elitloppetin suosikeistakin ollut 4 Seismic Wave. Timo Nurmoksen valmennettava on tehnyt yleensä taukojen jälkeen loistavat esitykset.Lähtölista


Lämminveristen 1640m ryhmäajo.

1.Forfantone Am
2.Hail Mary
3.Ajlexis Cubano
4.Seismic Wave
5.Perfect Dynamite
6.Bythebook
7.Lawmaker
8.Disco VolanteHail Mary keulaan ja kukat?


Lähtö on todella mielenkiintoinen heti kiihdytyksestä saakka, kun Daniel Redenille siirtynyt 2 Hail Mary pyrkii torjumaan ulkoa lujaa avaavia Seismic Wave ja Disco Volantea. Örjan Kihlström on sen verran kokenut kettu, ettei helpolla 6-vuotiaaksi kääntynyttä oria ohiteta lähdössä. Treenit lupaavat hyvää ja vaikka tämä on myös kauden avaus kilpailu niin ei tämän tason huippumenijällä tulla starttiin vain kokemusta hakemaan. Oikeutettu suosikki ja vesikielellä odotetaan kuinka mainioksi Reden on urallaan reilut 740 000€ tienanneen menijän saanut.

Pahin haastaja on myöskin lähdön vähiten tienannut 4 Seismic Wave, jonka alle 200 000€ voittosumma ei kerro ollenkaan luokka ruunan kyvyistä. Magnus A Djusen tällä kertaa ohjastama 7-vuotias on ravannut synnyinmaassa amerikassa mailin komeasti 08,5a, joten vauhtia ei tältä Timo Nurmoksen valmentamalta menijältä todellakaan puutu. Paljon vaivoista kärsinyt menijä ei ollut viime vuonna aivan parhaimmillaan isoimmissa lähdöissä, joten tälle vuotta on odotukset ladattu varmasti korkealle.

Todella mielenkiintoinen on myös Alessandro Cocciadoron treenistä avaava ruotsalainen ikäluokka menestyjä 6 Bythebook, jonka viimeisin kilpailu on yli 1,5 vuoden takaa. Italiassa 6-vuotias on juossut vain koelähdön huhtikuussa, joten vire on iso kysymysmerkki. Luokkaa 6-vuotiaalla on näihin lähtöihin, mutta nouseeko ruuna enää tasolleen loukkaantumisien jälkeen onkin, sitten toinen kysymys. Tuskin tarvitaan tänään peleissä.

Stefan Melanderin valmentama 8 Disco Volante on arvottu ikävälle lähtöpaikalle, eikä täältä menestyminen ole todellakaan helppoa. 9-vuotiaassa ja lähes 100 starttia ajetulla ruunalla alkaa ura olla jo ehtoo puolella. Tänä vuonna ei olla nähty todellakaan parasta menoa missään vaiheessa, joten näistä asemista en jaksa uskoa pärjäämiseen tässäkään lähdössä. Ulf Ohlssonin taktiikka tulee määrittelemään myös paljon lähdön luonnetta.

3 Ajlexis Cubano, 5 Perfect Dynamite ja 7 Lawmaker ovat tässä vain täytehevosina, eikä niistä ketään tarvita peleissä.

Pelikohde


Pelikohteen valintaa ei tarvinnut tähän lähtöön kauaa miettiä. Loisto paikalta matkaan kiihdyttävä 1 Forfantone Am on saanut tauolta nyt kaksi startti alle ja parannusta tullaan jälleen näkemään 7-vuotiaan oriin menossa. Roger Wallmanin valmennettava oli kausi avauksessaan vain todella tasainen, mutta viimeksi menossa oli jo hieman parempaa, vaikka sijoitus ei hurjan hyvä ollutkaan. Tasaisen kova matkavauhti olisi Torbjörn Janssonin ajokin mieleen ja sitä on tässä todennäköisesti tarjollakin.

Juoksupaikka löytyy sisältä 2-3 parista, josta oman vauhdin pitämällä seurailee omasta mielestäni todennäköisesti kolmen joukkoon. Oma arvio 55%.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Forfantone Am Top 3 @2.25

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan