Ravit: Seinäjoki - Lähtö 10

Ravit | Seinäjoki - Lähtö 10 | 16.00 | 17.09.2022
Kohde sulkeutuu: 17.09.2022 16:00
Lauantaina suomen toto75 kierros kilpaillaan pohjanmaan lakeuksilla Seinäjoen raviradalla. Tasaisten ja hienojen 75 lähtöjen ohjelmassa on muun muassa avoimet lämminverisille ja kylmäverisille tammoille.

Tässä vihjeessä keskitymme lähtöön 10, joka on lämminveristen avoin ryhmäajo 2100m.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2100m

1.Next Direction
2.Farzad Boko
3.Consalvo
4.Cash Maker
5.Com Milton
6.Thai Profit
7.American Hero
8.Pajas Face
9.Callela Ikaros
10.Justice Ås
11.J.H.Mannerheim
12.Target Kronos

Next Direction lähdöstä maaliin!


Lämminveristen avoimessa ryhmäajossa Timo Hulkkosen tähtihevonen 1 Next Direction pyrkii koko matkan johtoon. Viimeksi Hannu Torvisen ajokki oli johtopaikalta Suomen mestaruudessa hyvä kolmas keulapaikalta. Matkavauhti oli viimeksi koko matkan reipasta, eikä 9-vuotias ruuna kestänyt sitä maaliin asti. Tämän kauden tasolla esitys oli kuitenkin yksi parhaista. Tässä tie keulaan on viime kertaa helpompi, eikä vastustajista löydy yhtä tasokasta menijää, joka voisi pitää matkavauhdin riittävän kovana. Arvio keulavoitolle 50%

Pahin haastaja 3 Consalvo on saanut tällä kertaa hyvän lähtöpaikan. Markku Niemisen valmennettava kiri viimeksi hänniltä edellä mainitun rinnalle ja teki todella vauhdikkaan lopetuksen. Ari Moilasen ajokki on noussut vaikean viime kauden jälkeen selkeästi tasolleen ja ensi vuonna saattaa 5-vuotias menijä olla Suomen edustaja Suurkilpailuissa. Tässä lähdössä juoksusta voi tulla voittoa ajatellen haastava, sillä keulahevonen uhkaa saada tehdä johtopaikalla oman juoksunsa. Johtavan rinnaltakin voidaan oriilla ajaa, mutta siitä voittaminen voi olla liikaa vaadittu.

Voiton meneminen näiden kahden kovan ulkopuolelle olisi yllätys. Seuraavan rankingissa on 7 American Hero, joka teki viime vuonna todella hyvän kauden ja juoksi palkintorahoja yli 108 000€ napaten myös kahdeksan ykköstilaa. Tänä vuonna tienattua rahaa on reipas 30 000€ ja voittoja vain yksi. Pekka Korven suojatti oli hyvä viides viimeksi edellisten kanssa samaisessa lähdössä. Nopea lähtijä avaa lujaa ja mielessä olisi varmasti paikka johtovan takana.

Johtavan taakse haluaa varmasti myös 2 Farzad Boko, joka oli todella hyvä alku kesästä. Viime starteissa ei aivan samanlaisia suorituksia olla Antti Ala-Rantalan suojatilta nähty, mutta hyvässä kunnossa 10-vuotias ruuna silti jatkaa. Johtavan takaa sijoitus kolmen joukossa ei saa yllättää.

Takarivistä mainitaan viimeksi lujan lopetuksen hänniltä tehnyt 10 Justice Ås, joka pärjää heti saadessaan hyvän lähtöpaikan eturivistä. Takaa Seppo Markkulan ajokin voittaminen on liikaa vaadittu.

5 Com Milton oli ideani keskiviikkona, mutta siellä Tommi Kylliäisen ajokki jäi vetämättömiin selkiin ja laukkasikin ulkoradoilla loppukaarteessa. 8-vuotiaan ruunan kohdalla tuon startin saa unohtaa, eikä se ole tässä onnistuneella juoksulla kovinkaan kaukana toto sijasta.

Santtu Raitalan ohjastama ja Kimmo Aholan valmentamalta numerolta 6 Thai Profit on kesän starteissa puuttunut paras terävyys. Tässä lähtöpaikka ulkona, eikä juoksusta tule helppoa. Onnistuneella juoksulla saumat kolmen joukkoon, mutta voitto olisi iso yllätys.

Pelikohde


Uskon todella vahvasti numeron 1 Next Direction juoksevan keulassa lähdöstä maaliin, joten sille tarjoiltava voittajakerroin 2,65 on mielestäni reippaasti pelattavan puolella.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Next Direction voittaa @2.65

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan