Ravit: Seinäjoki - Lähtö 10

19.11.2022 | 15.55
RAVIT | SEINÄJOKI - LÄHTÖ 10

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 15:55


Lauantain Toto75 kierros kilpaillaan Seinäjoen lakeuksilla, jossa juostaan kahdeksan Kasvattajakruunu välierää, joten urheilullinen taso on koko päivän todella korkea. Kierroksen päättää vielä 4-vuotiaiden varsakunkku finaali, jossa voittaja kuittaa 20 000€.

Tässä vihjeessä keskitymme kuitenkin lähtöön 10, joka on 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunun toinen välierä.

Lähtölista


Lämminveristen 2100m ryhmäajo 4-vuotiaille oriille ja ruunille. Kasvattajakruunu välierä.

1.Shackhills Twister
2.Deep Blue Font
3.Mr Stahl
4.Rocky Cobbler
5.American Zakke
6.Let's Get It Up
7.Time Match
8.Starry
9.Furioso Wohlrab
10.Amongst Star
11.Black Revenge
12.Bee Combo


Shackhills Twister vetää keulasta pitkään


Lähtö 10 on todella hieno tasoinen 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien toinen kasvattajakruunu välierä. Suosikkina matkaan starttaa numerolla 1 Shackhills Twister, joka on loistavalta lähtöpaikalta nopeana avaajana lähellä koko matkan johtoa. Jari Kinnusen suojatti palasi viimeksi lähes kahden kuukauden tauolta ollen heti vakuuttava. Ajoissa reissuun lähtenyt Derby kolmonen juoksi johtavan ulkopuolella, mutta kuitenkin välimatkan päässä johtaneesta. Loppusuoralla ohjastaja aukaisi pellit ja ruuna lensi lopun selvästi parasta vauhtia.

Pahin haastaja on 2 Deep Blue Font, joka kiri viimeksi takaa voittoon Vermossa. Hienoon kuntoon noussut Sipi Erkkilän suojatti avaa liukkaasti ja tavoittelee tässä juoksupaikkaa johtavan takana, mistä tilaa saadessaan Santtu Raitalan ajokki pystyy haastamaan suosikin tosissaan. Sijoitus on tässä todella lähellä ainakin top 3 sijaa.

Johtavan ulkopuolelle on tyrkyllä muutama vahva menijä, joten aivan kävelyä ei tässä suosikki saa varmastikaan vetää. JTT finaalissa johtavan ulkopuolelle jäätyään vakuuttanut 6 Lets Get It Up selvittää ainakin paikan johtavan rinnalla ja mikäli jenkkikärryt on perässä on tässä sillä varmuudella niin sanotusti ajovitsa eteenpäin. Viimeksi juoksu pilaantui laukkaan joten sen saa unohtaa. Hannu Torvisen ajokki on vielä vehreä ikäluokka tasolle, mutta kunto on mahtava.

5 American Zakke ei ole onnistunut vielä tänä vuonna toivotulla tavalla, mutta kykyjä Hannu-Pekka Korven suojatilla kyllä olisi. Kelien hidastuminen ja kenkäpakko helpottaa Antti Teivaisen ajokin tehtävää nyt ja jatkossa, koska pätkällä vauhdit eivät riitä ikäluokan kärkeä vastaan ja usea saa aina tätä tauluaan parempaa oria vastaan helpomman juoksun.

Nousukunnossa on myös 2-vuotiaana SE tuloksen mennyt, mutta tänä vuonna vaikeuksista kärsinyt 7 Time Match. Viimeksi Markku Niemisen suojatti esitti vahvan kirin, jolla nousi hyvin toiseksi, mutta selvästi voittaneelle Deep Blue Fontille häviten. Ari Moilasen ajaman ruunan pitää pärjätäkseen tehdä selvästi kauden paras suoritus.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 3 Mr Stahl ja 11 Black Revenge välillä. Ensin mainittu kilpaili viimeksi kovassa Kouvola Ajossa, jossa se oli toiselta radalta kohtuullinen, vaikka sijoitus jäikin heikoksi. Sitä ennen se vastasi keulasta sitkeästi voittoon hyvä tasoisessa rahasarjassa. Esa Holopaisen ajokki avaa lujaa ja saa onnistuneen juoksun läheltä kärkeä, mistä se seurailee korkealle.

11 Black Revenge oli toissa juoksussaan alkuerässä mukana ja tulikin hyvin mukaan kärkirintamaan loppusuoralla. Sisäradalla kolmantena juosseella Seppo Markkulan ajokilla juoksu meni aivan nappiin, mikä mahdollisti hyvän sijoituksen. Tällä kertaa lähtöpaikka on vaikea takarivissä ja juoksun onnistuminen vaatii paljon tuuria.

Vetokohteeksi valitaan Mr Stahl, jota pidän hevosena tästä kaksikosta parempana ja huomattavasti paremmista asemista niiden kertoimen laskijan laskema 50-50 todennäköisyys tuntuu hieman huvittavalta. Oma arvio kallistuu Mr Stahlin suuntaan 70-30 prosentein.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Mr Stahl voittaa Black Revengen @1.8

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan