Ravit: Solvalla - Lähtö 10

Julkaistu: 15.06.2021 17:50

Ravit: Solvalla - Lähtö 10
Ravit | Solvalla - Lähtö 10 | 22.46 | 16.06.2021

Kuka juhlii 4-vuotiaiden Prix Readly Expessissä?Ruotsin keskiviikko ravien muodossa huipentuu Prix Readly Express lähtöön, joka on rajattu nelivuotiaille lämminverisille. Lähtölista on todella huikeaa luettavaa ja mukana on lähestulkoon kaikki ruotsin parhaat kyseisessä ikäluokassa. Ykköspalkinto on varsin mukava lähes 40 000€.


Suosikkina matkaan lähtee Daniel Redenin valmennuksesta tuleva Mister Hercules, joka kiri viimeksi takajoukoista hienosti kolmanneksi kovalla täydenmatkan ajalla 11,4a. Esitys oli tämän kauden parasta ja syksyä kohden mentäessä Örjan Kihlströmin ajokin vire varmasti vain paranee koko ajan. Auton takaa hyvin matkaan kiihtyvällä oriilla ajetaan varmasti heti eteenpäin keulapaikka mielessä.

Alussa voi kiihdytyksestä suosikin kannalta tulla liian pitkä, koska alkuun satsataan varmasti monellakin valjakolla. Ylivauhti suosisi idea nostoani takarivistä numerolla yhdeksän lähtee Selected Newsia, joka on todellinen voimanpesä ja on jo osoittanut riittävänsä ikäluokkansa parhaille. Viime kilpailun pilasi ensimmäisessä kurvissa ahtaassa paikassa tullut laukka. Laukan jälkeen ori tuli hyvällä tyylillä maaliin asti ja osoitti kunnon olevan vain nousussa edellisistä starteista.

Hans-Owe Sundbergin tallin tähti on näyttänyt myös selkäjuoksujen jälkeen vauhdikkaita lopetuksia, vaikka useasti Maharajahin poika on kierrätetty johtavan rinnalle löylyn lyöjän paikalle. Takaa kiertäminen nopeissa olosuhteissa on haastavaa, mutta mahdollinen kova matkavauhti antaisi siihen kuitenkin mahdollisuuden. Peli osuus on tällä hetkellä jokatapauksessa jäänyt liian matalaksi yhdelle ikäluokan parhaista hevosista.
Chiru jälleen ME-tahdissa?Lähtölista Solvallan lähtöön 10. Ryhmäajo 2140m 4-vuotiaille lämminverisille. Ykköspalkinto n. 40 000€


1.Kurri Jari Boko
2.Hector Sisu
3.Mr Mah Can
4.Henry Flyer Sisu
5.Mister Hercules
6.San Moteur
7.Chiru
8.Yuvaraj
9.Selected News
10.Furies Rain
11.Hell Bent For Am
12.Natorp BoTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
Yksi lähdön kovista tulee viimeksi todella hienon juoksun jälkeen vakuuttavasti Maailman ennätyksen tehnyt 7 Chiru, joka tulee Torniosta kotoisin olevan Timo Nurmoksen laatutallista. Viimeksi Claes Sjöström otti ensi kertaa tuntumaa ja ori näytti sopivan hurjaa nousua kuskimarkkinoilla tekevän ohjastajan käteen.

Chiru lähtee auton takaa lujaa, mutta keulapaikalle ei kuitenkaan ole asiaa. Tästä johtuen juoksusta voi tulla liian raskas ja aivan kärkisija tulisi minulle ainakin yllätyksenä. Kannattaa myös huomioida, että tämä on 4-vuotiaalle ensimmäinen startti ikäluokan kärkihevosia vastaan, joten hyppäys rahasarjasta vastuksen puolesta on todella iso.

3 Mr Mah Can kilpailee aivan hurjassa iskussa. Toissa kerralla Mika Forssin ajamana tuli todella vakuuttava keulavoitto, vaikka toki matkalla ruuna oli saanut määrätä temmon oikein mieleisekseen. Viime kerralla todella kovassa kilpailussa tällä kertaa valmentaja Robert Berghin ajama ruuna oli kolmannessa sisällä pitkään pussissa ja tilaa aukeni vasta loppusuoralla, minkä jälkeen maisema vaihtui todella vauhdikkaasti maaliin asti. Suoritus oli siis paljon parempi kuin taulussa näkyvä viitos sija antaa ymmärtää. Taistelee nytkin aivan kärkisijasta.

Kriteriumissa kolmanneksi sijoittunut 4 Henry Flyer Sisu on saanut nyt tauon jälkeen kaksi starttia, joista ensimmäinen pilaantui laukkaan, mutta toisessa suoritus oli hyvä kovan kärkikaksikon takana Elitloppet viikonlopun nelivuotislähdössä. Hyötyy nyt juostavasta täydestä matkasta viime kertaista mailia enemmän, mutta tässä vielä derbyyn tähtäävältä luokka ruunalta nähdään aivan kanuuna esitystä, joten Mika Forssin ajokki on vain yksi monesta tänään.

Björn Goop tuo tallistaan Kriterium kakkosen, kun San Moteur avaa kilpailukautensa. Uransa 8 kilpailusta peräti 6 kertaa voittanut ori on yksi ikäluokan kirkkaimmista tähdistä ja paluuta kilpakentille odotetaan suurella mielenkiinnolla. Vire ei tuskin ole aivan parhaimmillaan ja tasainen avaaja voi jäädä alussa roikkumaan ulkoradoille. Paljon pelattuna ei pelimielessä maistu tässä peleissä.

Jätti yllätyksen etsijöille voisin tarjota 11 Hell Bent For Am, joka on luokaltaan lähdön parhaiden hevosten veroinen. Lähtöpaikka on hankala, mutta kaiken mennessä oikein nappiin ei Erik Adliesonin ajokki kannata kokonaan unohtaa.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Selected News Top 3 @2.5

Bet365 - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.2

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonis aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.2

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan