Ravit: Solvalla - Lähtö 10

Ravit: Solvalla - Lähtö 10
Ravit | Solvalla - Lähtö 10 | 22.51 | 25.08.2021
Kohde sulkeutuu: 25.08.2021 22:51

Kolmivuotiaat tammat päättävät kierroksenRuotsissa ollaan palattu jälleen normaaliin tyyliin 86 Xpress kierroksiin. Illan isäntäratoina toimivat maan päärata Solvalla ja kahdella sisäradan ohituskaistalla varustettu Åby.

Solvallan lähtönä 10 juostaan 3-vuotiaiden lämminveri tammojen 2140m ryhmäajo. Suosikkina matkaan lähtee Hans-Ove Sundbergin tallista 8 Great Skills, joka on napannut jokaisesta uransa neljästä startista yhtä monta voittoa.

Tällä kertaa ohjastaja vahvistuu kun rattaille hyppää ensimmäistä kertaa Per Lennartsson. Vaikka voitot ovat tulleet helpommista lähdöistä on Ready Cashin tyttären potkussa todellisen luokkahevosen leimaa. Viimeksi 3-vuotias oli mukana kovassa avauksessa ja hakikin lopulta keulapaikan haltuunsa. Takasuoralla hevonen karkasi muista eleettömään voittoon.


Lähdön idea on viimeksi juoksunkulun uhriksi joutunut 7 Rihanna W.I Takarivistä matkaan lähtenyt tamma joutui heti alussa väistämään laukkaavaa vastustajaa ja jäi porukan viimeiseksi. Sieltä tehtävä oli Timo Nurmoksen valmennettavalla mahdoton, vaikka loppua 3-vuotias tulikin takaporukan parhaiten.

Lähtöpaikka on nyt eturivissä ja kyytiin istuu ensimmäistä kertaa Mika Forss, joka on todella taitava ajamaan vahvoilla ja lahjakkailla tammoilla. Alussa S.J's Caviarin tytär ei ehdi nopeimpien matkaan, mutta tuskin tällä kertaa jäädään koko matkan ajaksi takapareihin. Vauhdin rauhoittuessa ajetaan eteenpäin, jolloin on kaikki mahdollisuudet tässä aivan kärkeen.Liljendahlin tammat jatkavat kunnossa!Lähtölista Solvallan lähtöön 10. 3-vuotiaiden tammojen 2140m ryhmäajo.

1. Poissa
2.Imhatra Am
3.Black Magic Eyes
4.Identity
5.Bright Crystal
6.Clobal COurtesy
7.Rihanna W.I
8.Great Skills
9.Faith Trot
10.Afrodite Face
11.Lyckans Loes
12.Aranka Face


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonuksetLähdön osallistujista kaksi tulee Reijo Liljendahlin valmennuksesta. 3 Black Magic Eyes, on lähdön toiseksi eniten peliä kerännyt menijä. Viimeksi piippuhyllyn paikalta juoksu ei täysin onnistunut, muttei tamma ehkä aivan parhaimmillaan tuossa kuitenkaan ollut. Ulf Ohlssonin ajokki avaa hyvin ja saa valita itse tässä todennäköisesti taktiikkansa. Keulaan päästessäänkin tyytyy todennäköisesti suosikin selkään.

Tallikaveri 12 Aranka Face kilpaili viimeksi ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä ja tekikin ihan hyvän lopetuksen puristaessaan toiseksi selkeästi kuitenkin voittajalle Greta Skilssille häviten. Huonolta paikalta vaikeaa uskoa kärkisijaan.

Kalajokisen Mika Vihelän kasvattama 4 Identity voisi olla tässä hyvä hakumerkki ainakin sijapeliin. Viimeksi kovassa lähdössä 1500m johtavan rinnalla, mistä pääsi pudottamaan kolmanteen sisälle ja tsemppasi hienosti neljäntenä maaliin. Fredrik Wallinin treenistä tuleva tamma ei avaa erityisen lujaa, muttei tässä jää jalkoihinkaan. 3-vuotias voi saada onnistuneen juoksun, jonka avulla Magnus A Djusen ajokki kamppailee toto sijoituksesta.

6 Bright Crystal kilpailee Björn Goopin tallista käsin, mutta viime starteista poiketen kengät ovat nyt jalassa. Hyvistä esityksistä huolimatta voitto tai sijoitus kolmen joukossa tulisi yllätyksenä.

Yhteenveto


8 Great Skils on kyllä todennäköinen voittaja, mutta jos 7 Rihanna W.I:llä on juoksussa yhtään tuuria mukana pystyy se luokallaan haastamaan suosikin. Erottuvat hevosina muita päätä pidemmäksi

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Rihanna W.I Voittaa! @6.00

NordicBet - Lue arvostelu

6.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

6.00

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan