Ruotsin ravit: Solvalla - Lähtö 3

Julkaistu: 28.07.2020 13:29


Ruotsin ravit: Solvalla - Lähtö 3
Ruotsin ravit | Solvalla - Lähtö 3 | 20:20
Eaglebet Eaglebet
Solvallassa ravataan taas keskiviikkona mielenkiintoiset 11 lähtöä ja näistä kaikista voi luonnollisesti lyödä vetoa korotetuilla kertoimilla mm. Nordicbetin ja Betsson -peliyhtiöillä. Kolmas lähtö on saanut nimekseen Andra Jubileumstestet – Victory Tillys Lopp. Kahdeksan hevosen lähtöön meillä on oikeastaan yksi ja ainoa suosikki ja se on 3 Conrads Rödluva jota ohjastaa Örjan Kihlström.

Lähtölista Solvallan ravien lähtöön numero 3:

  • 1 Ferrrari Sisu
  • 2 Lawmaker
  • 3 Conrads Rödluva
  • 4 Inti Boko
  • 5 Evaluate
  • 6 Aleppo Pine
  • 7 Alone
  • 8 Fonfantone Am

Kyseessä on samalla T86 ravien ensimmäinen lähtö ja Veikkauksella peliprosentit hipovat taivasta tämän lähdön kohdalla, nimenomaan 3 Conrads Rödluvan kohdalla. Kerroin on tällä hetkellä voitolle n. 1.70, mutta se saattaa siitä vielä tipahtaa melkoisesti ennen kuin hevosille annetaan lähtolupa. Voittajavedon lisäksi tähän voi myös pistää TOP 3 vetoja ja muita, käy katsomassa mitä em. vedonlyöntiyhtiöiden HEVOSURHEILU -osastossa on tarjolla juuri sinulle.

Tsekkaa myös muut ravivihjeet sivuiltamme.


3 Conrads Rödluva voittoon


Kyllä tähän lähtöön on lähdettävä 3 Conrads Rödluva ykkösenä, sen verran vakuuttavaa on ollut meno viime aikoina, oli sitten lähtöpaikka ollut melkein mikä tahansa. Edellisessä lähdössä nelosradalta voittoon km. ajalla 13,4. Hyviä sijoituksia on myös muilla ja esimerkiksi 8 Forfantone Am nappasi edellisessä lähdössään voiton heinäkuun alussa, mutta miten se pärjää nyt? Myös 7 Alone oli viime kaudella kova, mutta on juossut nyt vasta kaksi lähtöä, sijoituksina 2 ja hll11. Radan 5 Evaluate pitää toki ottaa mukaan ainakin palkintopallitaistoon, ohjastajana kun on vanha kettu Björn Goop.


Lukaise myös lisää keskiviikon ja lauantain raveihin tarjolla olevasta upeasta kampanjasta sivuiltamme.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan! Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

3 Conrads Rödluva voitoon @1.7

NordicBet - Lue arvostelu

1.7

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.7

Betsafe tarjoaa uuden 150€ talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan