Ravit: Solvalla - Lähtö 9

Ravit | Solvalla - Lähtö 9 | 22.26 | 01.09.2021
Kohde sulkeutuu: 01.09.2021 22:26

Miss Imperatrice matkalla tähtiin!Solvalla ja Åby jakavat tämän keskiviikon 86 Xpressin kohdelähdöt. Solvallan lähdössä 9 kilpailee todellisia lahjakkuuksia numeroiden 3 Faeza Zet ja 7 Miss Imperatricen toimesta.


Selvä suosikkini on lujaa liikkeelle lähtevä Timo Nurmoksen valmennettava 7 Miss Imperatrice. Viimeksi 3-vuotias avasi kakkosradalta hyvin ja nappasi keulapaikan. Lopussa Jorma Kontion ohjastettava karkasi muilta todella helpolla tyylillä. Voittoaika 13,8a täydeltä matkalta on kovaa valuuttaa ja kun ottaa vielä huomioon kuinka helposti tuo voitto tuli ja voimiakin jäi vielä paljon varastoon.


Aina aloitteleva 3-vuotias tamma voi keksiä jotain omia vinkeitä, mutta ainakaan uran kahdessa ensimmäisessä startissa mistään temppuilusta ole ollut näköpiirissäkään, joten tässä nähdään varmasti taas loisto suoritus. Mister J.P:n tytär kilpailee tässä ensimäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä. Varustemuutosta varmasti testataan parin viikon päästä tuleviin Kriterium karsintoihin.


Kontio avaa tässä keulaan, eikä siitä kohtaa parempaansa. Johtavan rinnallakaan juokseminen ei uskoakseni pitäisi tappaa voitonmahdollisuuksia. Arvio voitolle 57%, joten yli 3 voittajakertoimella todella maukas pelikohde.
StinaAlvina Zonett parantaa koko ajan!Lähtölista Solvallan lähtöön 9. Lämminveristen ryhmäajo 2140m 3-vuotiaat Tammat. Ykköspalkinto 9 680€

1.Carna Solero
2.Zally Gel
3.Faeza Zet
4.StinaAlvina Zonett
5.Kashmir River
6.Dazzling Diva
7.Miss Imperatrice
8.Queen
9.Indra Split
10.West Wind
11.Mirci A'lir
12.Arabbiata FaceTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
Yksi kovasukuisimmista tammoista ravien yhdeksännessä lähdössä on numero 4 StinaAlvina Zonett. 3-vuotiaan emä Hilda Zonett oli todella kovanluokan kilpatamma ja on onnistunut myös siitoksessakin kiitettävästi. Isä on yksi Usa:n nousevista siitosjäteistä Muscle Mass, joka on jättänyt muun muassa suomeen nyt jo siitokseen siirtyneen Mascate Matchin.

Mitä tähän Daniel Wäjerstenin tammaan tulee niin taulu ei kerro koko totuutta hevosen kunnosta tai luokasta. Viimeksi Östersundissa tamma voitti keulasta todella helpolla tyylillä. Sitä edeltävässä kilpailussa se kiri lujaa kakkoseksi vain tämän lähdön suosikilleni häviten. Sijoittuu normaalina ollesssaan tässä kolmen parhaan joukkoon.


Etukäteen lähdössä toinen, joka kerää paljon peliä on Daniel Redenin valmennuksesta tuleva 3 Faeza Zet, joka on myös aloittanut uransa kahdella varmalla voitolla. Tyyli on ollut hyvä ja tamma tulee todennäköisesti kuolemaan kyllä isolla voittosummalla, mutta tämän kertainen lähtö ei ole kuitenkaan kaikkein helpoimmasta päästä.

Örjan Kihlström hyppää nyt ensimmäistä kertaa Ken Warkentinin tytön rattaille. Lähtötapana autolähtö on uusi ja 3-vuotiaan tamman kanssa se pitänee ottaa varmasti, että päästään ravilla matkaan. Hyvä menijä, mutta on kerännyt liikaa peliä.

Lähdössä on paljon muitakin hyviä tammoja ja kaiken kaikkiaan tämä 3-vuotiaiden tammojen ikäluokka näyttää jälleen kerran todella kovalta. 9 Indra Split kilpailee myös Timo Nurmoksen valmennuksesta ja ensimmäistä kertaa ilman kenkiä. Ravilla pärjää, mutta voittaminen vaatii suosikin epäonnistumisen.

5 Kashmir River ja 6 Dazzling Diva ovat saanet taulunsa helpommissa lähdöissä hienoon kuntoon. Vastus kovenee nyt kuitenkin todella paljon ja aivan terävimpään kärkeen sijoittuminen tulisi yllätyksenä.

2 Zally Gel meni viimeksi hyvän ajan ja nappasi hienon kirin päätteeksi varman voiton. Tässä pärjääminen tulisi minulle suurena yllätyksenä ja haastajista paljon pelattuna ohipelin paikka.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Miss Imperatrice voittaa @3.2

NordicBet - Lue arvostelu

3.2

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.2

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan