Ravit: Solvalla - Lähtö 9

Julkaistu: 30.06.2021 08:00

Ravit: Solvalla - Lähtö 9
Ravit | Solvalla - Lähtö 9 | 22.26 | 30.06.2021

Tasainen 4-vuotiaiden tammakoitos!
Ruotsin keskiviikon pääravit ajetaan maan pääradalla Tukholman lähellä sijaitsevalla Solvallan raviradalla. Vihjeessä otetaan kantaa lähtöön 9, joka on lämminveri tammojen 2140m ryhmäajo. Lähtö on Margaretas Tidiga lähtö, joita kilpaillaan päivän aikana useampikin.Ideani lähtee matkaan varmasti huonoimmalta paikalta. 8 Samaritana on hevosena lähdön paras, mutta lähtöpaikka on Timo Nurmoksen valmennettavalle tosi ikävä. Tauolta paluussa tuli laukka ensimmäisessä kurvissa, mutta hevosen olemus lämmittelyssä ja ennen lähtöä oli kuitenkin hyvä. Viime vuonna aivan ikäluokan huippuja hätyytellyt 4-vuotias laukkasi suurimman ikäluokka lähdön karsinnassa suosikkina ensimmäisessä kaarteessa ja peli oli sitä myöden selvä. Viime kauden voitoissaan Mika Forss ajoi monesti eteenpäin ja pystyi nitistämään vastustajansa myös johtavan rinnalta.


Nurmoksen hevosilla ajetaan ohjeistuksen mukaan aina laukan jälkeen maalin asti, jotta saadaan kuitenkin startti kroppaan, mikä palvelee seuraavia kilpailuja. Nyt todella unohdettuna vahva tamma pystyy tässä ensimmäisen kurvin ravatessaan nousemaan ainakin kolmen joukkoon. Vähän pelattuna loistopelikohde top3 peliin!

Mihin pystyy The Primerose?


Lähtölista Solvallan lähtöön 9. Lämminveristen ryhmäajo 2140m. Rajattu 4-vuotiaille tammoille, joiden voittosumma on alle 44 000€

1.Graces Candy
2.The Primerose
3.Erin Zet
4.Maggiore
5.Domingoa
6.Bahama Passion
7.North Dakota
8.Samaritana
9.Staro Onyourmarks
10.Cash And Carry
11.Global Benefit
12.CrevisseTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

2 The Primerose kilpailee keskiviikkona ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä ja ohjastaja-valmentaja Björn Goop uskoo sen auttavan tamman menoa. Viime kerralla todella kovassa 75 lähdössä kilpaillut 4-vuotias teki hyvän suorituksen parijonosta vaikkei aivan kirkkaimpaan kärkeen yltänytkään. EL Titanin tytär lähtee ihan kohtalaisesti auton takaa, mutta keulapaikalle ei siltikään ilman muiden apua ole asiaa.


Lähdössä yllättävänkin isoksi suosikiksi on noussut Anders Svanstedin valmennettava 10 Cash And Carry, joka ei ole kilpaillut vielä ikäluokka tammoja vastaan kertaakaan. Viimeksi 4-vuotias vastaili keulasta varmaan voittoon paljon tämän kertaista helpommassa porukassa. Varustemuutoksia tulee myös tälle sillä tamma juoksee ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä. Kuuluu olla yksi suosikeista, mutta tällä hetkellä aivan liikaa pelattu.


3 Erin Zet on tasaisen vahvassa kunnossa ja tulee sitkeästi aina perille saakka. Hyvällä juoksulla kamppailee ihan kärkipään sijoituksista. Viimeksi Daniel Redenin suojatti kiri todella kaukaa takaa lujaa ja ehti kolmanneksi. Valmentajan tuntien hevosta on tähän varmasti laitettu hyväksi, joten uran paras suoritus ei tulisi yllätyksenä.


4 Maggiore tulee todella kovakuntoisesta Conrad Lugauerin valmennustallista. Viimeksi tamma kiri helppoon voittoon kolmannesta ulkoa hienolla voittoajalla. Ravilla lähtiessään Jörgen Sjunnesonin ajokki on yksi mahdollisista voittajista.


Lähtöön tarjotaan vielä yllättäjäksi kovassa iskussa kilpailevaa numeroa 1 Graces Candy, joka teki pari starttia sitten hyvän esityksen ilman kenkiä ja riisutaan myöskin tähän starttiin. Jörgen Westholmin ajokki pitää tässä keulat, mutta keulapaikka on luultavasti tarjolla jollekin suosikeista. Hyvällä juoksulla hyvät mahdollisuudet ainakin kolmen joukkoon.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Samaritana TOP 3 @3.15

Unibet - Lue arvostelu

3.15

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.9

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä Betssonin ilmaisveto 100€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan