Ravit: St.Michel - 2022

Ravit | St.Michel - 2022 | 16.35 | 17.07.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 16:35
Mikkelin kaksipäiväinen viikonloppu huipentuu sunnuntaina klo 16.35 starttaavaan St.Michel 2022 lähtöön, jossa voittaja kuittaa mukavat 80 000€. Rataennätyksestä eli alle 08,9a rikkoja palkitaan 10 000€ bonuksella.

Suosikki on Daniel Redenin laatutallista 3 Mister Hercules, joka tyylitteli viimeksi helpon voiton kovassa Solvallan lähdössä. Nopea ja jaksava 5-vuotias voi voittaa lähdön johtavan rinnaltakin.Lähtölista


Lämminveristen 1609m ryhmäajo. St.Michel 2022. Ykköspalkinto 80 000€

1.Run For Royalty
2.Esprit Sisu
3.Mister Hercules
4.Next Direction
5.Global Withdrawl
6.Makethemark
7.Zeudi Amg
8.ChapuyMister Hercules selvä suosikki Mikkeli herraksi


Suosikki 3 Mister Hercules on vielä kokematon kansainvälisissä lähdöissä, mutta ei se näissäkään häpeä yhtään. Viimeksi Solvallassa Örjan Kihlströmin ajokki haki takasuoralla keulapaikan ja piti kovat haastajat varmasti takanaan. Oriin tyyli näytti lopussa niin helpolta, että 11,0a / 2140m jälkeenkin varaa näytti jäävän tuleviinkin koitoksiin. Alussa 5-vuotias tuskin ehtii nopeimpien matkaan, mutta vauhdin rauhoittuessa hevosella tehdään varmasti ajoissa ratkaisuja.

Kovasti kiihdytykseen tulee mahdollisesti satsaamaan myös vieras Italiasta numero 7 Zeudi Amg, joka avasi toissa kerralla Solvallassa 06 kyytejä. Viimksi Bjerkessä tamma oli myös hyvä, vaikka sijoittuikin toiseksi. Vastassa on ensimmäistä kertaa avoimen tason oreja ja ruunia, joten mielenkiinnolla katsotaan 7-vuotiaan menijän todellinen taso. Valmentaja Alessandro Cocciadoro on kommenteissaan ainakin todella luottavainen.

Suomalaisista mielestäni kovin on tässä kilpailussa viime vuonna toiseksi sijoittunut ja sitä edeltävänä uudella SE tuloksella ja rataennätyksellä voittanut 9-vuotias ruuna 4 Next Direction. Viimeksi Kaustisella mentiin tavallisissa varusteissa ja ajo oli todella passiivinen. Lopussa tilaa saadessaan Hannu Torvisen ajokki tuli lopun hyvin. Valmentaja Timo Hulkkosen mukaan tämä on ruunan kauden päätähtäin ja kaikki asiat on valmisteltu tätä kilpailua varten. Nopea avaaja nappaa tässä ensimmäiset keulat ja uskon, että siitä myös kokeillaan.

1 Run For Royalty voitti Suur-Hollolan välierän ja finaalin keulasta. Janne Korven ajokki avaa hyvin, muttei taida pystyä keulapaikkaa tällä kertaa puolustamaan. Pekka Korven valmentama ori oli mukana myös viime vuoden kilpailussa, jossa sijoittui tiukassa maaliin tulossa neljänneksi. Kunto 8-vuotiaalla on nousussa ja kovat startit veivät sitä varmasti eteenpäin. Kamppailee sisäradan vetäessä Top3 sijasta.

Ruotsalainen 2 Esprit Sisu kilpailee hyvässä iskussa, mutta juostava mailin matka ei ole Daniel Wäjerstenin valmentaman ruunalle paras mahdollinen. Lähtöpaikka on toki paras mahdollinen kohtalaiselle lähtijälle, joka ei kamppaile kuitenkaan alussa keulapaikasta. Tasaisella juoksulla ja hieman parantaessaan viime kilpailuista voi olla lähdön mahdollinen yllättäjä. Viimeksi se kiri kolmannesta ulkoa mukavasti perille, mutta suurta loistoa ei esityksessä kuitenkaan ollut.

5 Global Withdrawl avaa hyvin, mutta Next Directionin ulkopuolelta ei ole mitään asiaa alussa ohi. Hyvässä kunnossa kilpaileva Matias Salon valmennettava nappasi Härmässä varman kiri voiton kärjen ylivauhdin jälkeen. Onnistuneen juoksun jälkeen Santtu Raitalan ajokki kamppailee tasaisessa lähdössä myös sijoista kolmen joukossa.

Ruotsista tuleva kaksikko 6 Makethemark ja 8 Chapuy ovat turistimatkalla, eikä niiltä kannata odottaa pärjäämistä. Ensin mainittu Petri Salmelan suojatti on nousukunnossa, mutta kolmen joukossakin oleminen olisi kova suoritus. Jälkimmäinen otettiin lähtöön vauhdin pitäjäksi, mutta tuolta taidetaan ruunalla pakittaa hännille, jossa Åke Lindholmin ajokki pysyy loppuun saakka.

Next Directionin SE/ RE juoksu 1609m/08,9a. Vuodelta 2020Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan lähdön paras suomalainen 4 Next Direction, jonka uskon olevan tässä ainakin kolmen joukossa. Tässä otetaan kaikki viritykset käyttöön ja se on nähty monesti ennenkin mitä se tarkoittaa tälle ruunalle. Arvio top3 sijalle 65%, joten kerroin 2,05 kelpaa peleissä mainiosti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Next Direction Top3 @2.05

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan