Ravit: Stochampionatet 2021

Ravit: Stochampionatet 2021
Ravit | Stochampionatet 2021 | 18.16 | 25.07.2021
Kohde sulkeutuu: 25.07.2021 18:16

Huikean tasainen Stochampionatet 2021Axevallan raviviikonloppu huipentuu sunnuntain pääkilpailuun 4-vuotiaiden tammojen Stochampionatetiin. Lähtö on ennakkoon historian tasaisin ja suosikkeja on monta. Karsinnat juostiin 16.7 ja jokaisesta kuudesta karsinnasta kaksi parasta pääsi mukaan. Kilpailu juostaan 2640m matkalla, joten nuorilla tammoilla alussa liika hötkyily voi kostautua lopun katkeamisena.


Nopein karsinta voittajista oli numerolla kaksi kiihdyttävä 2 Hall Of Am, jonka omistaa vedonlyöntiyhtiö Unibetin perustaja Anders Ström yhtiönä Stall Courant AB kautta. Alussa Magnus A Djusen ajokki ei ole kaikkein nopein, mutta alussa ajetaan karsinnan tapaan varmasti heti eteenpäin ja keulaan päästessään olisi muille paha lyötävä.


Eturivi vilisee kovia avaajia ja monelle kelpaa varmasti myös hyvä ja vetävä selkä eteen. Tämän varmasti myös Björn Goop tietää tammojen viime vuotisella hallitsijalla numerolla 8 Eagle Eye Sherry, joka palasi karsintaan parin kuukauden paussilta tehden heti vahvan juoksun johtavan ulkopuolelta. Tamma näytti loppusuoralla jo voittajalta, muttei pystynyt vastaamaan keulasta voittaneen 1 Global Brilliancen vahvaan viimeiseen 50 metriin.

Kauden avauskisoissakin suoritukset olivat hyviä ja kunto on varmasti ajoitettu parhaimmilleen näihin aikoihin, sillä viime vuonna Oaksin ja breeder's crown voittaneen Bold Eaglen tyttärellä pyritään nappaamaan myös tammaderbyn syksyllä. Alussa taktiikka on varmasti aktiivinen ja ainakin paikka johtavan rinnalla on Björn Goopin valmennuksessa kilpailevalle 4-vuotiaalle tarjolla.

Honey Mearas haastavalla paikalla!Lähtölista Axevallan lähtöön 12. Stochampionatet 2021. 2640m Ryhmäajo 4-vuotiaille tammoille. Ykköspalkinto 117 000€

1.Global Brilliance
2.Hall Of Am
3.Sayonara
4.Loaded Maria
5.Chablis Ribb
6.Hill's Angel
7.Helluva Am
8.Eagle Eye Sherry
9.Globalizer
10.Barbo Kronos
11.Honey Mearas
12.Tilda Express


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

11 Honey Mearas oli ennen karsintaa ennakkosuosikki voittamaan koko kilpailun sillä sen verran vahvoja suorituksia oli Daniel Redenin valmennettava tehnyt. Karsinta juoksua ei voi moittia, mutta aivan viimeisin terävyys otteista kuitenkin puuttui. Johtavan rinnalta tamma kamppaili kuienkin toiseksi vaikkei päässyt oikeastaan lähellekään voittanutta Hall Of Amia.

Örjan Kihlström on tottunut voittamaan isoja kisoja ja nyt siihen on taas hyvä mahdollisuus vaikka lähtöpaikka on melkoisen vaikea. Ylivauhdilla mahdollista kuitenkin kirimällä, mutta vahvalla menijällä voidaan myös ajaa alussa eteenpäinkin.


Karsinta voittajista vakuutuksen teki myös keulasta voittanut 5 Chablis Ribb, joka on ehkä jopa selkäjuoksulla parempi. Claes Sjöström istuu nyt kärryillä ja tavoittelee alussa keulapaikkaa joka on tarjolla esimerkiksi peli-idealleni 8 Eagle Eye Sherrylle, mikäli se sinne ehtii ennen numero 2 Hall Of Am. Hyvällä juoksulla Chablis Ribb kirii lujaa ja pystyy kaiken mennessä nappiin vaikka voittamaankin tämän lähdön.

Sivu kohteena voidaankin ehdottaa H3H kamppailua, missä Chablis Ribb saa vastaansa 4 Loaded Maria ja 6 Hill's Angel. Chablis Ribb on näistä kunnoltaan tällä hetkellä selkeästi edellä ja saa tässä onnistuneimman juoksun.
4 Loaded Maria saa taas valmentajan Markus B Svedbergin kyytiinsä, mikä on selkeä heikennys ihan lähtönopeudesta alkaen. Karsinnassa tamma voitti keulasta vain niukasti vaikka sai tehdä johtopaikalla aivan oman juoksun.

6 Hill's Angelia pidettiin ruotsiin tullessaan yhtenä euroopan parhaista tammoista, mutta Svante Båthille myöhemmin siirtynyt tamma ei ole mennyt kykyjensä mukaisella tasolla. Suuri tasonparannus tähän starttiin tuntuu aika utopistiselta.

1 Global Brilliance siirtyi tänä vuonna David Perssonin valmennukseen pieleen menneen Örebron kisan jälkeen. Paikanvaihdos on auttanut sillä epävarma tamma on kehittynyt ihan joka osa-alueella ja tasaisena tunnettu lähtijä voi onnistua vaikka torjumaankin ulkoa kiihdyttävät milloin Ulf Ohlssonin ajokin osakkeet nousisivat paljon.

Voitti karsinnan varmalla tyylillä ja en putoa penkiltä, vaikka veisi finaaliakin heti lähdöstä maaliin. Pidän kuitenkin todennäköisempänä ettei se pysty alussa keulapaikkaa pitämään, mikä laskee odotuksia ainakin voiton suhteen.


Karsinnan komein kiri nähtiin Carl Johan Jepsonin ajokilta numerolta 3 Sayonara, joka tykitti loppusuoraa aivan omaa vauhtiaan ja nappasi lopulta helpon voiton, vaikka starttasi matkaan radalta 12. Karsinta lähdöistä tämä lähtö oli kuitenkin kaikista heikko tasoisin, joten aivan suosikkina en Fredrik Wallinin tammaa pidä.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Eagle Eye Sherry Top 3 @3.15

Unibet - Lue arvostelu

3.15

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan