Ravit: Tampere - Lähtö 8

Ravit | Tampere - Lähtö 8 | 19.55 | 21.06.2022
Kohde sulkeutuu: 21.06.2022 19:55
Tiistaina Teivon lähdössä 8 nähdään mielenkiintoinen kaksinkamppailu kahden kovan nousevan suomenhevosen kesken. Vastakkain iskevät jo viime vuonna läpimurtonsa avoimelle tasolle tehnyt Vixeli ja viime vuonna Derbyn voittanut 6-vuotias lapualainen Ville Kalle. Hienosta kesäisestä illasta kannattaa siis nauttia myös Teivon ravien parissa.Lähtölista ja juoksunkulku


Kylmäveriset tasoitusajo 2100m

1.Ypäjä Luotsi
2.Poissa

+20m Takamatka

3.Vixeli
4.Rokin Maxi
5.Naputus
6.Ville Kalle
7.Sheikki
8.Caijus


Takamatkalta 8 Caijus avaa lujaa ja hakee todennäköisesti ensimmäisenä keulapaikan paalun 1 Ypäjä Luotsilta. Kolmikosta 3 Vixeli, 6 Ville Kalle ja 7 Sheikki parhaiten liikkeelle lähtevä etenee johtoon viimeistään 700m juostuna, jolloin vauhti kiihtyy. 4 Rokin Maxi haluaa johtavan rinnalle, mutta sille se paikka ei välttämättä ole tarjolla.
Ville Kalle ensimmäistä kertaa avoimia vastaan


Derbyn ja Kriteriumin varsa vuosinaan voittanut 6 Ville Kalle kohtaa nyt 6-vuotiaana ensimmäistä kertaa avoimen tason suomenhevosia. Lahjakkaana pidetty Jouko Paavolan suojatti palasi viimeksi kultakantaan kahden laukankin jälkeen. Ari Moilasen ohjastama ori ei ole kovinkaan nopea lähtijä ja laukkariskin vuoksi lähtötouhut pitää ottaa varman päälle. Ravilla pystyy nousemaan kärkimatsiin, eikä voittokaan saa yllättää ketään.

Pahin haastaja on viime vuonna kuninkuuskilpailuun ja siellä ylivoimaisesti 3100m matkan voittanut 3 Vixeli. Suosikiksi luotettu Tapio Perttusen ohjastama ja valmentama ori on pilannut uransa kilpailuja paljon laukkoihin, eikä laukkariskiä saa unohtaa tässäkään lähdössä.

Lauantaina kilpaa juossut ja yhden uransa parhaimmista esityksistä tehnyt 7 Sheikki ei häpeä tässä suosikeille, mikäli pystyy vastaavaan suoritukseen. Arto Hammarin ajokki laukkasi alussa ja nousi aivan hänniltä hienolla kirillä toiseksi. Viimeiset 1800m ori tuli 23,3 vauhtia. Kuninkuuskilpailuun tähtäävällä 12-vuotiaalla oriilla kunnon ajoitus on varmasti suunniteltu heinäkuun loppuun, joten ainakin tällä hetkellä huippukuntoon ollaan hyvää vauhtia nousemassa.

8 Caijus sijoittui Lahden kuninkuuskilpailussa hienosti kolmanneksi. Kauden hyvillä juoksuilla aloittanut Mika Mäkelän silmäterä oli loppukeväästä parissa startissa todella huono ja se onkin huilannut niiden jälkeen reilut kaksi kuukautta. Olli Koivusen rattailla saava 10-vuotias pystyy onnistuneella juoksulla ja tasollaan kilpaillessaan kamppailemaan ainakin sijoista kolmen parhaan joukossa.

Vahva 4 Rokin Maxi ei hyödy Teivon lentokelistä, joten aivan kärkisija vaatisi aivan huippu suoritusta Teemu Okkolinin ohjastamalta 15-vuotiaalta. Juoksupaikka johtavan rinnalla olisi Nyyti-Maria Timosen valmennuksesta kilpailevan oriin mieleen, sillä se on vapaalta radalta ollut aina pykälän tai kaksi parempi.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H3H kamppailu Ville Kallen, Rokin Maxin ja Caijuksen välillä. Näistä Ville Kalle erottuu omissa arvioissani selvästi tästä kolmikosta todennäköisemmäksi menestyjäksi, joten 1,80 kerroin maistuu tässä kohtaa.

Pelivalinnaksi siis Ville Kallen sijoittumien edellä mainittua kaksikkoa paremmin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ville Kalle voittaa Rokin Maxin ja Caijuksen @1.8

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan