Ravit: Teivo - Lähtö 12

Ravit: Teivo - Lähtö 12
Ravit | Teivo - Lähtö 12 | 19.25 | 07.08.2021
Kohde sulkeutuu: 07.08.2021 19:25

Kuka juhlii Suurmestaruusajossa?Suomen 75 karavaani on kulkeutunut kuninkuusraveista Tampereen Teivoon, missä kilpaillaan kahden suurkilpailun finaalit. Aiemmin illalla juostaan 3-vuotiaiden tammojen Tammakriterium, missä suosikeista kaksi tulee Kenneth Danielsenin pikkutallista. Ilta päättyy avoimen sarjan lämminveristen kohtaamiseen Suurmestaruusajossa. Karsinnat finaaliin juostiin 27 päivä heinäkuuta, jossa kahdesta karsinnasta kuusi parasta pääsi mukaan loppukilpailuun.

Karsinta voitot nappasivat jättiyllättäjä numerolla yksi kiihdyttävä Deangelo, joka tuli rehdisti kirinsä maaliin asti ja ohitti kirissä vetoapua tarjonneen numeron 3 Le Gros Billin. Toisessa karsinnassa Pekka Korven valmennettava 2 American Hero avasi keulaan ja voitti todella vakuuttavasti ennen sisärataa vapaasti kirimään päässyttä 9 Global Withdrawlia.

Pelillisesti lähdöstä löytyy muutama oikein mielenkiintoinen yllättäjä haku. 11 Knows Best jäi omassa karsinnassaan todella hyvä voimaisena pussiin johtaneen taakse. Lähtöpaikka on kyllä todella synkkä Hannu Laakkosen valmennettavalle, eikä juoksun onnistumisesta ole mitään takeita. Kerroin on kuitenkin lahjakkaalle hevoselle todella korkea, eikä vastassa tasokkaasta lähdöstä huolimatta ole suomen kovimpia menijöitä.

Tommi Kylliäinen hyppää nyt ensi kertaa rattaille ja juoksun onnistuessa aikansa derby kakkonen voi kehittää todella vihaisen lopetuksen. Eturivissä on todella nopeita hevosia ja kuskeja, joten alkuvauhdista uskoisin tulevan todella raikas mikä antaa takaa lähtevillekin mahdollisuudet.

Le Gros Bill haluaa keulaan!Lähtölista Teivo lähtöön 12. Suurmestaruus lämminverisille 2100m ryhmäajona. Ykköspalkinto 25 000€

1.Deangelo
2.American Hero
3.Le Gros Bill
4.Tito C.A
5.Effornite Photo
6.Hotshot Luca
7.Willow Pride
8.Always Ready
9.Global Withdraw
10.Majestic Man
11.Knows Best
12.Staro MoschinoTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Suosikkina matkaan lähtee karsinnassa hyvän kirin tehnyt 3 Le Gros Bill. Keväällä kansainvälisessä Finlandia Ajossakin mukana ollut Ari Vianderin valmennettava on tehnyt nyt kaksi hyvää juoksua muutaman heikomman startin jälkeen. Mikkelissä ori näytti olevansa varsinkin keulapaikalta suomen lähtöihin todella paha ohitettava.

Antti Teivainen yrittää 7-vuotiaalla varmasti napata heti keulapaikan haltuunsa, mistä voitto olisi todella lähellä. Sisäpuolella on kuitenkin kaksi niin nopeaa avaajaa, ettei keulapaikan nappaaminen ole mitenkään yksinkertaista. Matkavauhti muodostuu äkkiä liian nopeaksi, mikä voisi olla kohtalokasta, jos lopullinen juoksupaikka löytyy toiselta radalta.


Toinen karsinta voittaja 2 American Hero sai karsinnassa vetää ensimmäisen kierroksen maltilla, joten voitto oli siihen paikkaan pakko ottaakin. Toisen kierroksen tyyli kuitenkin teki vaikutuksen, sillä muut eivät loppusuoralla pysyneet ollenkaan Pekka Korven valmennettavan kintereillä.

Lujaa avaava radiojuontaja Jaajo Linnonmaan osaomistama ruuna pyrkii alussa nappaamaan keulapaikan, mistä voittokin olisi mahdollinen. Selkäjuoksulla tämä 5-vuotias Express Duon poika ei ole ollut yhtä hyvä.

Koko lähdön kovaluokkaisin menijä 8 Always Ready, joka haastoi viime vuonna Derby finaalissa nyt jo siitokseen siirtynyttä Mascate Matchia tosissaan eikä hävinnyt lopulta kuin hevosen mitan, vaikka kiersi kuolemanpaikalle vauhtia vaatimaan. Hannu Laakkosen laatutallin menijä ailahtelee ihan jonkin verran eikä kukaan oikein varmaksi osaa sanoa minkälainen päivä tällä 5-vuotiaalla oriilla on.

Karsinnassa parijonossa juossut Ready Cashin poika ei saanut kiihtyvässä vauhdissa missään vaiheessa otetta kärkijoukoista, mutta sijoittuminen kuudenneksi on kuitenkin todella iso pettymys. Valmentajalla on kuitenkin sen verran taitoa ja kunnioitusta tätä lahjakasta hevosta kohtaan ettei sitä tuotaisi starttiin, jos nyt meno ei olisi paljon parempaa.

Karsinta voittaja 1 Deangelo pyrkii saamaan tässä varmasti onnistuneen reissun lähellä kärkeä, minkä jälkeen Iikka Nurmosen ajokilla on hyvät mahdollisuudet napata todella hyväkin sijoitus. Voittoon on vaikea tässä finaalissa uskoa.

Vailla mahdollisuuksia eivät ole myöskään takarivin 9 Global Withdraw ja 10 Majestic Man, jotka molemmat ovat tasaisen varmassa iskussa ja kärkkyvät tiukasti suosikkien ylivauhtia ja epäonnistumista. Molemmat menijät tekivät karsinnassa hyvät lopetukset ja vireen pitäisi olla molemmilla hyvä.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Knows Best TOP 3 @12.75

Unibet - Lue arvostelu

12.75

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

12.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

12.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan