T5-ravit: Teivo - Tampere

Julkaistu: 04.09.2018 17:14


T5-ravit: Teivo - Tampere
T5-ravit | Teivo - Tampere | 18.45
Tiistai ja tuttuun tapaan teivon t5-kierros. Bookereilta oli ainakin allekirjoittaneella vaikea löytää mehukkaita kohteita, mutta yksi kokeilun arvoinen H3H-veto löytyi.

Lähtö4:


Mielenkiintoinen 2100 metrin ryhmäajo, jossa on monta tauolta palaavaa hevosta. Vastakkain H3H-vedossa ovat 6 Granfield Fanny, 8 Bertuccio ja 10 Lindy Poppins.

Mika Forssin ohjastama Granfield Fanny oli kauden avauksessaan vaisu. Valmentaja Tapio Mäki-Tulokkaan mukaan se tarvitsee vielä startteja alle ennen parasta tuloskuntoaan.

10 Lindy Poppins tulee kisaan muutaman kuukauden tauolta. Sillä yritettiin ajaa kesällä pari starttia, mutta hevonen oli talven esityksiin verrattuna suorastaan vaisu. Se voitti viime syksynä Porissa suoraan tauolta, mutta sai tulla selissä loppusuoralle saakka. Lähdön tasokaan ei ollut tämän päiväisen veroinen.

8 Bertuccio on saanut huonon lähtöpaikan, mutta se maistuu silti eniten pelimielessä. Juha Utalan ohjastama ruuna lähtee kovaa liikkeelle ja sillä todennäköisesti ajetaan eteenpäin. Se tuskin saa ensimmäisiä keuloja, mutta eturivin hevoset huomioon ottaen uskon, että sen selkä kelpaa tässä monelle.

Jos Bertuccio pääsee tässä keulaan saakka, se saa todennäköisesti rauhoittaa vauhtia ainakin hetkeksi ja on lähellä voittaa koko lähdön.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

H3H Bertuccio @2.60

Unibet - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.60

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.60

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.60

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan