Ravit: Umåker - Lähtö 10

Julkaistu: 14.05.2021 11:35

Ravit: Umåker - Lähtö 10
Ravit | Umåker - Lähtö 10 | 19.20 | 15.05.2021

Don Fanucci Zet Viimeistelee voitolla Elitloppetiin !Lauantaina ruotsin Umåkerissa ravattavissa 75 raveissa. Kilpailee useampi ehdokas kahden viikon päästä juostavaan Elitloppet kilpailuun. Lähdössä 10 suosikkina kilpailee jo kyseiseen suurkilpailuun kutsun saanut 6 Don Fanucci Zet, joka on aloittanut kauden erinomaisesti. Avaus startissa Daniel Redenin suojatti meni mailin voittaneen Click Baltin rinnalta 09,9 ja teki todella rehdin suorituksen. Viimeksi 5-vuotias avasi ulkoa lujaa ja painui ensimmäisessä kurvissa keulaan, mistä hallitsi todella helposti maaliin asti.

Lauantaina juostava 2140m sopii Örjan Kihlströmin ajokille, jopa paremmin kuin mailin matka millä ori on kilpaillut kauden kaksi avaus kilpailuaan. Lähtö näyttää kahta vastustajaa lukuun ottamatta todella sopivalta ja reitti startista keulapaikalle on lähes varma, joten asetelmat ovat suosikin puolella erittäin vahvasti. Pahimmat haastajat 9 Hail Mary ja 10 Brother Bill starttaavat takarivistä, joten voittoa tavoitellessa on pakko ajaa matkalla eteenpäin eikä siitä paljon luotettua suosikkia kovin helposti nujerreta ulkopuolelta.

Mitä tekee Hail Mary?Lähtölista ja Prosenttiarvio Umåkerin lähtöön 10. 2140m ryhmäajo 5-vuotiaille lämminverisille.


1.Freckless 0%
2.Exodus Brick 1%
3.Poissa
4.Jareth Boko 0%
5.Gogobet Sisu 1%
6.Don Fanucci Zet 68%
7.Global Adventure 2%
8.Union Forces 0%
9.Hail Mary 21%
10.Brother Bill 7%Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

9 Hail Mary voitti suosikin Derby finaalissa selvällä erolla, mutta pääsi silloin juoksemaan keulassa kun taas Don Fanucci Zet, juoksi kisassa sen rinnalla. Asetelmat suosivat siis vahvasti suosikkia tällä kertaa. Robert Berghin valmennettava on aloittanut kautensa hyvin, mutta ilman suurta loistoa. Viimeksi 5-vuotias olisi keulasta ollut velvoitettu voittamaan, mutta takana juossut vastustaja kuittasi lopussa sisäpuolen ohituskaistalta ohi.

Kauden avaus kilpailuista pitää kuitenkin parantaa, jos haluaa palata tässä voittokantaan. Parannus potentiaalia ja lahjoja oriilla on ja uskon vahvasti siihen, että lauantaina nähdään parasta Hail Marya mitä on tällä kaudella nähty.

10 Brother Bill on todella lahjakas, mutta ei todellakaan yhtä suoritusvarma kuin kaksi edellä jo mainittua. Hyvän ja huonon päivän ero on todella iso. Timo Nurmoksen suojatti kuuluu joka tapauksessa aivan ikäluokkansa parhaimpien joukkoon ja jos palaset loksahtavat paikalleen voi tästä 5-vuotiaasta tulla todella kovanluokan menijä. Kuskiksi hyppää lauantaina ensimmäistä kertaa Magnus A Djuse ja mielenkiinnolla seurataan miten ori suoriutuu uudella kuskilla.

Suomen lippua heiluttaa numerolla viisi kiihdyttävä Gogobet Sisu. Viime kilpailussa lähtölaukan jälkeen vielä voittoon kiertänyt Mika Haapakankaan valmennettava on huippukunnossa ja suosikki kolmikon epäonnistuessa tavoittelee paikkaa kolmen joukossa.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Don Fanucci Zet voittaa! @1.6

NordicBet - Lue arvostelu

1.6

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus ja nappaa 20€ ilmaisveto jalkapallon EM-kisoihin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.6

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan