T65-ravit: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 03.01.2018 11:44


T65-ravit: Vermo - Helsinki
T65-ravit | Vermo - Helsinki |
Betsson Betsson
Taas on keskiviikko ja Vermon T65-kierroksen aika. Varmavalinta kohdistuu tällä kertaa Tapio Perttusen valmennukseen jokin aika siirtyneeseen William Pineen.


Lähtö 1:


Lämminveristen 2100 metrin ryhmäajo, joka mennään kahdella rastilla. Suosikki 6 Ghiotti (65%) oli todella hyvä viimeksi johtavan rinnalta ja puristi voittoon loppusuoralla. Toinen rasti lapulla on 10 One For You (17%), joka voitti toissa kerralla suosikin. Se sai silloin Ghiottia paremman juoksun päästessään takarivistä kolmanteen sisään, mistä kiri hallittuun voittoon.


Lähtö 2:


Lämminveristen 2100 metrin ryhmäajo. Suosikki/varma 3 William Pine (38%) on noussut kovaan kuntoon. Viimeksi se löi täpärästi keulassa juosseen Tessas Devilin pitkän kirin jälkeen. Nyt Tapio Perttusen ohjastettavalle olisi keulapaikka tarjolla. Uskon, että keulan saadessaan Wiilliam Pine saa määrätä matkavauhdin, sillä tuskin kukaan haluaa uhrata omaansa kuolemanpaikalle vauhtia vaatimaan. Moni ottaa lapulle neljän voiton putkessa seilaavan ja paljon kannatusta saaneen 6 Shadow of Brisbanen (30%). Olli Koivusen ohjastettava on toki hienossa kunnossa, mutta tulosrivi mairittelee sitä. Se on kohdannut helpompi vastustuksia ja juoksunkulku huomioon ottaen se jätetään kylmästi pois lapulta.

Betsson tarjoaa William Pinen voitosta kiinteää kerrointa 1,78 -> Lyö veto tästä

Lähtö 3:


Lämminveristen 2100 metrin ryhmäajo. Suosikki 3 Tagliatella (41%) kiri viimeksi hienosti voittoon sisäratajuoksun jälkeen. Se kuitenkin varmistetaan. 1 Sergio Leone (10%) otti viimeksi keulat ja antoi ne pois Vanierille. Se sai loppusuoralla liian myöhään tilaa johtavan takaa eikä pystynyt enää taistelemaan voitosta, mutta oli hienosti toinen. Sergio Leonen kanssa samassa lähdössä kuolemanpaikalla juossut 5 Beauty Erin (5%) oli hyvä neljäs ja paremman juoksun saadessaan ehdottomasti lappukamaa. Neljäntenä merkkinä lapulta saa paikan 12 Rite On Birdland (13%), jonka lähtöpaikka on haastava, mutta suotuisalla juoksunkululla se pystyy lähdön voittamaan.

Lähtö 4:


Kylmäveristen 2100 metrin tasoitusajo. T65-pelin ainoassa kylmäverislähdössä suosikin aseman saa ansaitusti 1 Sorretun Voima (37%). Viimeksi tuli alussa laukka, mutta raviaskelien löytymisen jälkeen Antti Teivainen kierrätti hevosen keulaan mistä hevonen piti voittoon. Se on kuitenkin sen verran epävarma, että varmistaminen on enemmän kuin tarpeellista. Suosikin kanssa melkein yhtä paljon kannatusta on saanut 2 Tuurin Poika (34%). Se ei ole ensimetreillä nopein. Viimeksi se haki johtavan takaa keulapaikan ja koitti vetää siitä maaliin saakka, mutta hirveässä iskussa oleva Ravituuli punnersi takamatkalta ohi. Kolmantena merkkinä kupongilta saa paikan 6 Vartilla (4%), joka on parantanut otteitaan ja voitti viimeksi.
Pelimielessä lähdön ylivoimaisesti paras merkki on 7 Veto-Vauhti (2%). Se juoksi samassa lähdössä Tuurin Pojan kanssa ja tuli siihen melkein vuoden pituiselta tauolta. Hevonen otti ensimmäiset keulat ja antoi ne pois Tuurin Pojalle. Maalissa se oli asiallisesti neljäs. Veto-Vauhti lähtee kovaa liikkeelle juoksulangalta ja uskon, että keulaan päästessään siitä myös ajetaan. 2% on sille tässä naurettavan vähän, sillä uran kahdesta voitosta molemmat ovat tulleet keulajuoksulla.


Lähtö 5:


Lämminveristen mailin ryhmäajo. Suosikki 6 Moonlight Storm (45%) on hienossa vireessä. Toissa kerralla se oli keulasta selityksittä paras. Viimeksi se kiri hienosti toiseksi vaikeista asemista. Hannu Torvisen ohjastettava avaa kovaa, mutta keulapaikka ei ole sille välttämättömyys, sillä se on jopa parempi selkäreissulla. Toinen rasti lapulla on myös kovaa avaava 2 Mistelle (21%), jolla todennäköisesti yritetään juosta keulasta. Sillä taktiikalla irtosi viimeksi voitto.


Lähtö 6:


2100 metrin ryhmäajo. Omissa papereissa illan haastavin lähtö, johon on säästelty merkkejä. Peliprosenttien valossa suosikki on 1 Jackpot Aria (30%), joka on pitkästä aikaa hyvällä lähtöpaikalla. 4 Livi Internet (10%) avaa kovaa, mutta tarvitsee nätin reissun, sillä se on yhden spurtin hevonen ja Mika Forss haluaa todennäköisesti säästää voimat viimeisille metreille. Kakkossuosikki 6 Intuto (22%) on kapasiteetiltaan lähdön paras hevonen, mutta voitot ovat kiertäneet. 7 Bewitch boy (4%) on tehnyt hyviä esityksiä, mutta kärsinyt jatkuvasti surkeista lähtöpaikoista. 8 Nelilyn North Wind (14%) on myös huonolla paikalla, mutta se on tehnyt niin hyviä esityksiä, että useampaan rastiin se on pakko ottaa. 11 Erica Eme (1%) on täysin mielialahevonen. Viime aikoina vire on ollut mollivoittoinen, mutta se otetaan mukaan täysin pelaamattomana. 12 Xavier K.A (13%) on huonolla lähtöpaikalla, mutta juossut paljon kovempia hevosia vastaan.


Vihjesysteemi:


Lähtö 1: 6,10
Lähtö 2: 3 William Pine
Lähtö 3:1,3,5,12
Lähtö 4: 1,2,6,7
Lähtö 5: 2,6
Lähtö 6: 1,4,6,7,8,11,12

Hinta: 44,80e