Lähtö 5: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 04.05.2019 10:56


Lähtö 5: Vermo - Helsinki
Lähtö 5 | Vermo - Helsinki | 15.30
Betsson Betsson
Vermossa on vuosittainen Finlandandia-ajo. Ensimmäinen pelimielessä kiinnostava lähtö on numero 5. Mailin pikamatka enintään 200k tienanneille.

Lähtöpaikat ja juoksunkulku ovat tälläisissä kivikovissa lähdöissä puoli voittoa. Eturivistä starttaavat suosikit 1 Lexus Dream, 2 Shotproof ja 3 Volnik Du Kras.

Pelimielessä eniten kiehtoo kuitenkin numero 9 Stoneisle Ocean. Vaikka Isto Kuisman valmentama ja Tomi Haapion ohjastama tamma jäikin viimeksi seitsemänneksi ei juoksussa ollut moitittavaa.

Se joutui puolustamaan ensin paikkaa toisella radalla ja odottamaan sitten selkää eteensä. Kun takaa aloitettiin hyökkäykset piti hevosella lähteä kiriin turhan aikasin ja bensa loppui hieman viimeisellä sadalla metrillä.

Tänään juoksunkulku puoltaa Stoneisle Oceania. Sen edestä avaa radalta 1 Lexus Dream, joka on Euroopan nopeimpia hevosia ensimmäisillä sadoilla metreillä. Kunhan Tomi Haapio saa sen takaa omansa hyvin liikkeelle, ovat mahdollisuudet vähintään kolmen joukkoon sijoittumiseen todella hyvät. Lexus Dreamilla tuskin annetaa keuloja pois eikä se varmasti katkea mailin matkalla, joten Tomi Haapio saa nauttia sisäradalla vetoavusta loppusuoralle saakka.

2 Shotproof ja 4 Tapiro Jet saattavat myös mieliä Lexus Dreamin perään, mutta paikka kolmannessa sisällä ei sekään vielä menestystoiveita hidasta. Vermossa sisäradalla juokseminen on viimeisen kurvin ja lyhyen loppusuoran takia kultaakin kalliimpaa.


Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

TOP3 Stoneisle Ocean @2.9

LeoVegas - Lue arvostelu

2.9

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan