Finlandia-ajo: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 04.05.2019 12:42


Finlandia-ajo: Vermo - Helsinki
Finlandia-ajo | Vermo - Helsinki | 18.12
Betsson Betsson
Finlandia-ajo! 1640 metrin pikamatka, jossa hienot 110 000 euroa voittajalle.

Ansaittu suosikki lähdössä on Timo Nurmoksen valmentama Readly Express. Hevonen siirtyy tämän kisan ja Elitloppetin jälkeen siitosuralle, joten valmentaja on varmasti laittanut hevosen viimeisen päälle iskuun. Tosin ori on sen verran kova menijä, että ei sen tässä tarvitse täysin satku olla voittaakseen.

Suosikin jälkeen tuleekin todella tasainen rintama. Juoksunkulku ratkaisee taas todella paljon. Iikka Nurmonen ilmoitti, että satsaa numerolla 1 next Direction lähdökiihdytykseen. Myös 5 Elian Webin rattaille hyppäävä kaiken kokenut Jorma Kontio todennäköisesti satsaa kiihdytykseen. Itse kuitenki uskon, että ensimmäiset keulat saa numero 6 Pastore Bob.

Jos Olli Koivunen saa Pastore Bobin seuraamaan autoa nopeiten, on keulapaikka varmasti tarjolla suosikille, jos se tulee niitä tarpeeksi aikaisin kysymään. Pastore Bob kilpaili viimeksi Seinäjoella 2100 metrillä, missä Atupem tuli maalilinjalla ohitse. Viimeiset sadat metrin ovat monesti olleet täydellä matkalla tervan juontia ruunalle. Nyt lyhyempi matka sopii starttiraketille paljon paremmin. Niinkuin toisessa vihjeessä kirjoitin, on Vermossa sisärata todella iso etu. Sinne päästessään on Pastore Bob lähellä kolmen joukkoa.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

TOP3 Pastore Bob @2.75

Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan