Lähtö 7: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 14.11.2018 16:14


Lähtö 7: Vermo - Helsinki
Lähtö 7 | Vermo - Helsinki | 19.45
Betsson Betsson
Vermon T65-ravien ensimmäisessä vihjeessä otetaan kantaa 7 lähdön 3100 metrin tasoitusajoon. Vastaikkain ovat H3H-vedossa 7 Borgmester, 10 Pop's Sunrise ja 13 T.M Chagall.

Borgmester oli todella hyvä tauolta paluun toisessa startissaan. Se ei saanut parijonosta paikkaa alussa ja Esa Holopainen ohjasta 5-vuotiaan ruunan kuolemanpaikalle. Siitä se söi keulahevosen ja voitti hallitusti. Hevonen todennäköisesti parantaa, mutta on kokematon ja pitkämatka on iso kysymysmerkki.

Pop's Sunrise laukkasi viimeksi, mutta Koivusten talli on saanut hevosen hienoon iskuun. Ennen viime kisaa sillä oli kolmen voiton putki ja se esitti niissä todella hienoja kirejä. Tammalla oli aikaisemmin todella isoja vaikeuksia ravirytmin löytymisessä ja esim viime vuonna se ei sijoittunut kertaakaan kolmen sakkiin kahdellatoista yrityksellä.

Ravi on merkittävästi parantunut mikä näkyy tulostaululla, mutta hevonen lähtee todella hiljaa liikkeelle. Toki pitkällä matkalla ehtii takaakin tulla, mutta jos kärjessä vedetään tasaisen reipasta matkavauhtia, tulee kirivaiheessa fysiikan lait vastaan. Pelaajien pitää myös varautua siihen, että tamma saattaa hypätä laukalle, koska tahansa ja tästä syystä se ei suosikkina maistu H3H-vedossa

T.M Chagall on kärsinyt umpisurkeista lähtöpaikoista, mutta tehnyt hienot esitykset. Viimeksi se seikkaili alun jälkeen kolmannella radalla, josta Antti Teivainen ohjasti sen kuolemanpaikalle. Siitä jo 9-vuoden ikään ehtinyt ruuna taisteli hienosti suosikin jälkeen toiseksi.

T.M Chagall on juurikin syksyn kelien hevonen. Se on vahva junttura eikä ole kauhean riippuvainen juoksunkulusta. Se ei tasavauhtisuuden takia oikein pärjää kesällä lentokeleillä kun radat ovat todella nopeat. Nyt se pääsee voltin juoksulangalta rymistelemään suoraan kohti kärkeä ja on tässä lähellä menestystä.

Pelivalintamme:

H3H T.M Chagall @2.7

Unibet - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan