Lähtö 5: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 14.11.2018 16:59


Lähtö 5: Vermo - Helsinki
Lähtö 5 | Vermo - Helsinki | 19.05
Lähdöstä 5 löytyy mielenkiintoinen taistelupari 6 Nopsanvauhti vs 9 Diktaattori.

Juoksunkulku tulee ratkaisemaan tässä paljon. Nopsan Vauhti elää lähtönopeudestaan. Se ei ole koskaan ollut mikään kiertelijä ja tekee parhaat esityksensä kärjestä tai johtavan takaa. Toissa kerralla se tosin teki kauden parhaan juoksunsa kun löylytti Pyörylän Paronin nurin kuolemanpaikalta.

Pyörylän Paroni ja sen ohjastaja Mika Forss ovatkin avainroolissa tämän H2H-vedon kannalta. Jos Paroni lähtee sen verran kovaa ettei ainakaa Nopsan Vauhti siitä ehdi ohi alussa, nousevatt Diktaattorin osakkeet todella paljon. Paronilla taas annetaan aina keulapaikka Ville Korjuksen Välähdykselle, joten Harri Koivusen ja Nopsan vauhdin olisi ehdittävä laskeutumaan kolmanteen sisään tai jäätävä kuolemanpaikalle.

Molemmilta paikoilta hevosen osakkeet diktaattoria vastaan laskevat huomattavasti. Viimeksi hevoset olivat samassa lähdössä ja Nopsan Vauhti voitti Diktaattorin juuri ja juuri keulassa juosseen Välähdyksen takaa.

Kun miettii, että Nopsan Vauhdin kannalta parhaalla skenaariolla eli alussa johtopaikan ottamalla ja sen jälkeen sen Välähdykselle antamalla on puntit melko tasan Diktaattoria vastaan, ihmettelen todella paljon sitä, että kertoimet ovat tasabuukissa. Kaikilla muilla mahdollisilla juoksunkuluilla näen tässä vaakakupin kallistuvan Diktaattorin puolelle.

Pelivalintamme:

H2H Diktaattori @1.80

Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.80

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan