Ravit: Vermo - Lähtö 4

Ravit | Vermo - Lähtö 4 | 18.40 | 22.06.2022
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 18:40
Vermon keskiviikon Toto65 peli käynnistyy 4-vuotiaiden tammojen 2620m tasoitusajolla. Yllättäen suosikiksi on luotettu varsin kokematon Over My Shoulder, eikä kovaa jälkeä kovissakin lähdöissä tehnyttä Speedy Norwegiania.Lähtölista


Lämminveristen tasoitusajo 2620m. 4-vuotiaille tammoille Derbyn tammasarja.

1.Cel Mai Marcente

+20m Takamatka

2.Voice Of Reason
3.Bluehill's Sparkle
4.Amille Annabel
5.Alma Cotter
6.My Way Luxi
7.Over My Shoulder
8.Nubia

+20m Takamatka

9.Speedy Norwegian

9 Speedy Norwegian todella lähellä kauden toista voittoaan


Toto65 pelin avauskohteen suosikki ja samalla päivän todennäköisin voittaja on Kenneth Danielsin valmentama ja ohjastama 9 Speedy Norwegian, joka on kilpaillut läpi talven ja kevään todella kova tasoisissa lähdöissä. Voittoja on tälle vuodelle kertynyt vain yksi, mutta vastus on ollut todella laadukas jokaisessa kilpailussa. Lähtö on siis aiempaa sopivampi ja juostava matka on 4-vuotiaalle tammalle etu. 40m takamatkaltakin uskon vahvasti maaliin tulevan tamman voittoon.

Varmistuksia haluaville mukaan paljon myös peliä keräävät ja voittoputkessa olevat 2 Voice Of Reason ja 7 Over My Shoulder. Näillä vastus kovenee aiemmista merkittävästi. Ensin mainittu kilpaili jo viime vuonna muutamassa ikäluokka lähdössä, mutta suurta pärjäämistä ei niistä Salla Koskion valmentamalle tammalle tullut. Hyvistä asemista kamppailee todella tiukasti toto sijasta.

Jälkimmäinen Juho Ihamuotilan valmennuksesta kilpaileva 7 Over My Shoulder vakuutti viimeksi helpommassa lähdössä voittamalla johtavan rinnalta helposti. Vastus kovenee nyt reippaasti ja suosikkina se ei tunnu kovinkaan kiinnostavalta pelikohteelta tässä lähdössä. 4-vuotiaalla tammalla voi alussa voltista olla myös ihan jonkinlainen laukkariskikin.

Pommina tarjotaan Mikko Huttusen ohjastamaa numeroa 3 Bluehill's Sparkle, joka on kyvyiltään aivan ikäluokka hevosen tasoa. Aivan parasta virettään se ei ole kuitenkaan viime kilpailuissaan esittänyt, joten siitä varoituksen sana.

1 Cel Mai Marcente voitti Mikkelissä viimeksi keulasta paljon tätä helpomman lähdön. Ari Moilasen ohjastama saa paalulta ensin keulat ja hyvistä selistä se varmasti seurailee muiden mukana, mutta hurjaa pärjäämistä on Anne Takapuron valmennuksesta kilpailevalle tammalle vaikea luvata tai uskoa.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H veto 7 Over My Shoulderin ja 9 Speedy Norwegianin välillä. Näistä jälkimmäistä pidän todella todennäköisenä voittajana koko lähtöön, joten se on ylipelattua Over My Shoulderia vastaan helppo valinta pelikohteeksi.

Tarjottava 2,00 kerroin on todella sopiva ja valitaan se pelikohteeksi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Speedy Norwegian voittaa Over My Shoulderin @2.00

Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan