Ravit: Vermo - Lähtö 4

23.11.2022 | 18.40
RAVIT | VERMO- LÄHTÖ 4 |
Kohde sulkeutuu: 23.11.2022 18:40


Lähtölista


Kylmäveriset tasoitusajo 2120m.

1.Nompparilla
2.Villieläin
3.Usko Eevertti
4.Rannan Pomo


+20m Takamatka

5.Annan

+20m Takamatka

6.Kromaus

+20m Takamatka

7.M.A.Piste
Tuttu kaksikko kohtaa jälleen toisensa


Toto65 pelin avauskohteessa suosikkina matkaan starttaa 4 Rannan Pomo, joka on noussut isoksi suosikiksi. Viimeksi voittoputki katkesi, muttei Antti Teivaisen ajokin esitystä voi moittia. Tällä kertaa juostava tasoitusajo tuskin tuo mitään mutkia varmasti esiintyneelle Mika Mäkelän suojatille.

Ari Moilanen hyppää tällä kertaa kyytiin ja keulasta voitto olisi normaalina todella lähellä, josta se nappasi myös taulussa näkyvät neljä voittoaan. Vastus palaa aiempien lähtöjen tasolle, joten oma arvio voitolle on myöskin korkea. Tämän hetken 67% pelikannatus tuntuu kuitenkin liian suurelta, koska 7-vuotias on joskus ollut alussa turhan innokas, eikä laukkakaan aivan vieras lajike suosikille ole.

Selvästi pahin haastaja on 2 Villieläin, joka on kohdannut äskettäinkin mainitun Rannan Pomon jo neljä kertaa putkeen häviten sille toki jokaisella kerralla. Lähtöasetelmat puoltavat nyt viime kertoja enemmän Olli Koivusen ajamaa haastajaa, koska pienestä lähdöstä johtuen 6-vuotias menijä pääsee iskemään kirinsä lähempää kärkeä.

Viimeksi Kaisa Toivosen valmentama ruuna jäi liian kauaksi kovaa vetävästä kärjestä, eikä kiihtyvässä vauhdissa ollut mahdollista korkeammalle, eikä ohjastaja lopussa tilanteen huomatessaan juurikaan enää hevostaan hätistänyt.

Tässä lähdössä mukana on vain seitsemän hevosta ja paalulta lähtee ainoastaan neljä kilpailijaa ja tasoerot ovat suuret, joten tuskin tässä lähdössä kukaan kilpailija menettää mahdollisuutensa pussitukseen.

6 Kromaus nousee selväksi kolmoshevoseksi. Kärkeen voi tulla kuitenkin vain liian kiire 40m takamatkalta, mutta toisaalta kierrettävää ei pienessä lähdössä juurikaan ole. Juha Jalosen ajokki hyötyy hokeista, koska vauhdit eivät nopeilla keleillä tahdo riittää kärkimatsiin. Viimeksi pitkä kiri kantoi hyvin maaliin asti, vaikka 12-vuotias ruuna ei kärkeä uhannutkaan.

Pisimmän takamatkan 7 M.A. Piste osallistui kesällä Forssan kuninkuusraveissa kuningatar kilpailuun ja on muutenkin kilpaillut koko kauden kovissa lähdöissä. Kari Rosimon ajokki palaa tässä noin kahden kuukauden tauolta ja valmentaja Jouni Hinkkanen on kommenteissaan varovainen, eikä 11-vuotiasta tammaa todennäköisesti tarvita tässä peleissä.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 2 Villieläin ja 4 Rannan Pomo välillä. Kaksikko on kohdannut toisensa neljä kertaa peräkkäin ja kaikki voitot ovat menneet tälläkin kertaa suosikiksi luotetun Rannan Pomon suuntaan.

Oma arvio kaksikon välillä on 45% - 55% joten se on huomattavasti tasaisempi kuin Villieläimen voitolle saatava 2,25 kerroin, joten siihen on helppo tarttua.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Villieläin voittaa Rannan Pomon @2.25

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan