Ravit: Vermo - Lähtö 5

Ravit | Vermo - Lähtö 5 | 19.00 |15.06.2022
Kohde sulkeutuu: 15.06.2022 19:00
Vermossa ravataan keskiviikkona T65 kierros. Illan päälähtöinä nähdään A.V.Marttilan tammasarjat 1620m matkoilla. Suuren ilmoittautumis määrän takia sarja on jaettu. Toinen lähtö juostaan ravien lähtönä 5 ja toinen lähtönä 8. Tässä keskitymme ensimmäiseen niistä eli Vermon lähtöön 5.

Viime viikolla kavioura sai reippaasti palautetta, eikä se ollut taustavoimien mielestä kilpailukuntoinen. Tänään rata on varmasti hyvä ja tammat lähtevät varmasti ennätystensä kimppuun säänkin salliessa.Lähtölista


Kylmäveristen tammojen K22 lähtö. A.V Marttilan tammasarja. Ryhmäajo 1620m.

1.Vennelmon Varma
2.Lakan Leija
3.M.A. Piste
4.Julianne Dahlia
5.Annan
6.Varjonova
7.Tutun Impi
8.B-Riitu
9.SananhelinäVennelmon Varma lähdöstä maaliin


Oma suosikkini tähän tammojen mailiin on vahvassa kunnossa kilpaileva 1 Vennelmon Varma, joka reippaana lähtijänä pyrkii tässä koko matkan johtoon. Valmentaja Tapio Kukkosen tällä kertaa ohjastama tamma oli viimeksi Jyväskylässä kovassa avauksessa mukana, mutta tuli maaliin asti hyvin ja nappasi hienosti neljännen sijan.

Juostava matka on nyt kierroksen lyhyempi ja keulapaikan pitäisi irrota viime kertaa helpommin. Sopivasti pelattuna keulaan pääsevä tamma mailin matkalla lentokelillä on hyvä varma valinta, jos T65 peliä suunnittelee tekevänsä.

Suosikki on Jyväskylässä hänniltä kärkeä ylivauhdista rankaissut 2 Lakan Leija. Pohjanmaalta saapuva Santtu Raitalan ajokki ei ole kuitenkaan kaikista kovin taistelija loppusuoralla, siitä hyvänä osoituksena esimerkiksi viime lauantain juoksu, jossa voittoa tarjottiin Erkki Tuomaalan valmennettavalle. Avaa hyvin, mutta uskon tyytyvän suosikkinakin keulahevosen selkään, koska tämä ei kuitenkaan ole tamman tärkein startti. Paikka johtavan rinnalla on 10-vuotiaalle menijälle kaikkea muuta kuin ihanteellinen.

6 Varjonova ailahtelee, mutta hyvänä päivänään Bella Varjosen suojatti seuraa kovassakin vauhdissa ja pystyy siitä rykäisemään vielä tulisen loppukirin. Juostava matka sopii 13-vuotiaalle tammalle. Olli Koivunen pyrkii tässä sisälle tai ainakin parijonoon ja nätillä juoksulla huumorin riittäessä ei mahdoton menestyjä.

Juostava matka on monelle lähdön tammalle liian lyhyt. 4 M.A.Piste on enemmän vahva kuin nopea, vaikka Kari Rosimon ajokki on vauhtia lisää tänä vuonna saanutkin. 5 Annan kohtaa nyt liian kovia ja rahasijaan saaa Jarmo Saarela olla tässä ajokinsa kanssa tyytyväinen. 7 Tutun Impi jää alussa jo niin kauas kärjestä, ettei voittoon ole saumoja. Puolet pidemmällä matkalla tamma olisi tässä, jopa yksi suosikeista.

8 B.Riitu on kehittynyt tälle vuodelle paljon ja teki toukokuun kilpailuissaan uransa parhaimmat juoksut. Asetelmat ovat vahvalle hevoselle vaikeat, joten 12-vuotias Jukka Torvisen ajokki ei ole kuumimpia pelihevosia. Samalla tasolla kuin pari starttia sitten juostessaan ei menestymisestä saa kuitenkaan yllättyä.

Tuomas Pakkasen suojatti 9 Sananhelinä kohtaa ensimmäisiä kertoja avoimia tammoja. Rahasarjoissa mukavasti mennyttä ravivarmaa 7-vuotiasta tammaa ei kannata kokonaan unohtaa, vaikka rahaa todella vähän tilillä vielä onkin.Pelikohde: Vennelmon Varma - Lakan Leija


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu kahden kuningatar kilpailussakin mukana olleiden tammojen kesken. 1 Vennelmon Varma on oma suosikkini 60% Lakan Leija 40% vastaan. Tässä paljon ratkeaa juoksunkulkuun, jonka uskon menevän paljon suotuisammin pelihevoselleni. Sitkeästi keulasta vastaava tamma ei ole helppo ohitettava loppusuoralla.

2,10 kertoimella on helppo valita Vennelmon Varma pelikohteeksi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Vennelmon Varma voittaa Lakan Leijan @2.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan