Ravit: Vermo - Lähtö 5

Ravit | Vermo - Lähtö 5 | 19.00 | 22.06.2022
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 19:00
Keskiviikon Vermon Lähtö 5 on hienotasoinen nousevien suomenhevosten kohtaaminen. Lähtö on todella tasainen ja oman värinsä tuo Teemu Okkolinin suojatit joita löytyy lähdöstä neljän osallistujan verran. Suosikiksi on luotettu sisäradalta starttaava 1 Eivari.Lähtölista


Kylmäveristen ryhmäajo 2120m

1.Eivari
2.Vappu-Ukko
3.Jiiveegee
4.Wuuga
5.Villieläin
6.Franster
7.Noran Pot
8.Ilon Vilistys
9.Dzingel
10.Vennelmon Välkky
11.Felisia
12.Trumppi
Okkolinin tallista neljä valttikorttia tasaiseen lähtöön


Toinen kohde on ennakolta todella tasainen aloittelevien kylmäveristen lähtö. Suosikkina matkaan voitto vireen löytänyt 1 Eivari, joka hyötyy sisäradan lähtöpaikasta nopeana avaajana hurjasti. Tälle kertaa Juha Utalan ohjastama 6-vuotias ori pystyy viemään tätä lähtöä lähdöstä maaliin niin kuin teki viime lauantaina Kouvolassa.

Edellisen tallikaveri 4 Wuuga saa rattailleen valmentaja Teemu Okkolinin. Pystyvä 9-vuotias ruuna on kilpaillut urallaan laukka tai voitto statistiikalla, joten siihen ei missään nimessä saa tälläkään kertaa tippua. Viimeksi tuli lähtölaukka, mutta sitä ennen se oli keulaan päääsynsä jälkeen ylivoimainen.

Okkolinin kolmas hevonen tässä lähdössä on vapaalta radalta parhaat juoksunsa tekevä 6 Franster, joka oli viimeksi Kouvolassa Eivarin rinnalta hyvä toinen, vaikkei pystynyt voittajaa haastamaankaan. Henri Bollström hyppää tällä kertaa 7-vuotiaan ruunan kyytiin. Sopivalla matkavauhdilla voittokaan ei saa yllättää, mutta johtavan rinnalta se voi olla todella vaikeaa.

Vielä samasta Okkolinin tallista tulee lähtöön kolmaskin edustaja. Oona Halmeen ohjastama 9 Dzingel, joka tasollaan kilpaillessaan olisi luokaltaan ainakin saman tallin hevosista paras. Huumori puolella on 8-vuotiaalla ruunalla ollut ongelmia, mutta kunnossa hevonen on muuten kilpaillut. Tästä ruuna saa hyvän selkäjuoksun, jonka jälkeen uskoisin sen esittävän kovan loppukirin.

Lähdön kovaluokkaisin on ikäluokka kilpailuissa aiemmin kilpaillut 12 Trumppi, joka tähtää varmasti kotiradallaan elokuussa juostavaan Derbyyn. Viimeksi se oli tekemässä tätä kovemmassa lähdössä hienoa juoksua voittaneen V.G. Voiton rinnalta, mutta ravi katosi loppusuoralla ja se johti lopulta hylkäykseen. Jarmo Saarela ajaa nyt 5-vuotiaalla oriilla toisen starttinsa, joten mahdolliseen laukkaan ollaan varmasti varuillaan.

Takarivistä kannattaa huomioida vielä pystyvä, mutta ailahteleva 10 Vennelmon Välkky. Nappijuoksulla Ville Mikkasen ajokki pystyy koko porukan kovimpaan lopetukseen. Aivan huippustartista alkaa kuitenkin olla jo hieman aikaa.

2 Vappu-Ukko kokee ison kuskin parannuksen, eikä sitä saa huippupaikalta jättää mistään lapuista pois. Kunto vaikuttaa tällä kertaa Hannu Torvisen ohjastamalla oriilla olevan kovasti nousussa. Viime vuoden 13 starttia toivat 8 totosijaa, joista neljä oli voittoja. Se kertoo 7-vuotiaan Jaakko Santalan valmentaman hevosen luokasta.

Pelikohde


H2H kohteeksi valitaan 1 Eivari ja 12 Trumppi välinen kaksinkamppailu. Jälkimmäinen on hevosena parempi, mutta on arvottu ikävälle paikalle. Kertoimenlaskija on arvioinut kuitenkin kaksikon voimasuhteet liian suuriksi, joten ison kertoimen perusteella valitaan pelikohteeksi Trumppi kertoimella 3,25. Oma arvio tälle kaksikolle on Eivarille 55% ja Trumpille 45%, joten kerroin Trumpin voitolle on aivan liian suuri.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Trumppi voittaa Eivarin @3.25

Mr Green - Lue arvostelu

3.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan