Ravit: Vermo - Lähtö 6

21.09.2022 | 19.20 | Ravit |
Vermo - Lähtö 6

Kohde sulkeutuu: 21.09.2022 19:20


Vermossa keskiviikkona juostaan Jackpot rahan värittämä Toto65 kierros. Syksyisellä kierroksella on mukana tasokkaita ja tasaisia kohteita. Yksi illan tasaisimmista on Lähtö 6, jossa jo suosikin nimeäminenkin vaatii pähkäilyä.

Toto65 peliaika päättyy tuttuun tyyliin 19.10

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2120m

1.Capo
2.Full Picture
3.Morris
4.Bolt Kronos
5.Royce Rolls
6.Poissa
7.Golden Eleven
8.Rebel RapidTulinen kiihdytys


Lämminveristen 2120m ryhmäajossa kiihdytys tulee näyttelemään suurta roolia ja siitä on vaarana tulla todella vauhdikas. Keulahevosta on myös todella vaikea ennustaa, sillä radoilta 1,4,5 ja 8 pystytään todella vauhdikkaaseen avaukseen. Todennäköisin lopullinen keulahevonen löytyy kaksikosta 3 Morris ja 4 Bolt Kronos.

Näistä ensin mainittu on noussut todella hyvään kuntoon. Juha Utalan ajokki on pärjännyt varsinkin kierrosta pidemmillä matkoilla. Tässä se ei omin avuin pääse johtoon, mutta huippukunnossa oleva 6-vuotias ruuna saattaa matkan edetessä itsensä lopulta keulapaikalta löytää. Niukka suosikkini.

4 Bolt Kronos avaa hyvin ja tähtää sekin tässä johtopaikalle. Viimeksi Hannu Torvisen ajokki palasi sairastauolta, mutta oli heti valmis voittamaan. Rima nousee tuosta, mutta tänä vuonna neljä kertaa voittanutta nousukasta.

Pekka Korven valmentama 2 Full Picture hyötyisi pidemmästä matkasta, joten tämän hetken pelikannatus tuntuu 5-vuotiaalle ruunalle hieman liian suurelta. Viimeksi ruuna teki ihan ok suorituksen toisesta ulkoa. Sitä ennen se juoksi monta kertaa johtavan rinnalla taistellen hyvin maaliin jokaisella kerralla.

Keskeltä rataa lujaa matkaan kiihdyttää 5 Royce Rolls, joka pilasi viimeksi Kouvolassa pelinsä laukkaan. Loppua Janne Korven ajokki tuli varsin mukavasti. Risto Airaksisen valmentama ruuna pyrkii tässä nappijuoksuun sisäradalla, jonka jälkeen tilaa saadessaan ei sijoitus kolmen joukossa saa ketään yllättää.

Yksi mahdollinen yllättäjä on huippukuntoinen 8 Rebel Rapid, joka epäonnistui viimeksi, mutta sen kohdalla sijoitus ei kerro suorituksesta koko totuutta. Aatto Silvennoisen silmäterä aloitti johtavan rinnalla, mistä jatkoi toisessa ulkona ollen pitkään pussissa. Tilaa saadessaan se tuli lopun vielä mukavasti.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kaksinkamppailu numeroiden 2 Full Picture ja 8 Rebel Rapid välillä. Kaksikosta molemmat kilpailevat hyvässä iskussa, joten vire etua ei tässä kumpikaan saa. Juoksunkulusta löytyy syy minkä takia pidän tässä numeron 8 Rebel Rapidin sijoittumista paremmin todennäköisenä n. 55% arviolla.

Tässä siis ylikerrointa reippaasti tarjolla, sillä tällä hetkellä se löytyy pelattavana 2,65 kertoimella


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Rebel Rapid voittaa Full Picturen @2.65

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan