Ravit: Vermo - Lähtö 9

Julkaistu: 23.06.2021 11:25

Ravit: Vermo - Lähtö 9
Ravit | Vermo - Lähtö 9| 20.20 | 23.06.2021

Tasainen lähtö päättää Vermon keskiviikko illan!Suomen 65 kierros maamme pääradalla Vermossa päättyy lämminveristen ryhmäajoon 2120m Enintään 100 000€ tienanneille. Lähdön luonne muuttui aamupäivällä, kun suureksi suosikiksi luotettu Iikka Nurmosen treenattava Amazing Warrior jää kotitalliinsa tänään. Lähdöstä on poissa lisäksi 4 Lovestory ja 9 Messiah


Lähdön suosikiksi poisjääntien jälkeen on noussut numero 5 Piteraq, joka oli viimeksi tekemättömässä tehtävässä parijonosta, kun keula veti kiihtyvällä tahdilla maaliin asti. Kunto on Juuso Holttisen treenattavalla edelleen hyvä ja keulasta parhaat juoksunsa tekevä 5-vuotias pääsee varmasti Antti Teivainen kyydissään lujaa matkaan ja tavoittelee tässä varmasti keulajuoksua. Mikkelissä ruuna voitti keulasta todella helposti tätä paljon köykäisemmän vastuksen.


Lähtölista Vermon lähtöön 9. Lämminveristen ryhmäajo 2120m.

1.Uccio
2.Pastorn
3.Malecon
4. Poissa
5.Piteraq
6.Perfect Rainmaker
7.Bwt Ceasar
8.American Hero
9. Poissa
10.Rajah Silvio
11. Poissa
12.Staro Moschino

7 Bwt Ceasar - 8 American Hero - 12 Staro Moschino Kolmitaistelussa!Illan pelivihjeeseen valitaan poikkeuksellisesti kolmitaistelu kolmen todella hyväkuntoisen valjakon välillä. 7 Bwt Ceasar kilpailee huippuiskussa. Viimeksi Suur-hollola ajon alkuerissä takajoukoissa juossut ori kiri loppua 09,0 kyydillä, muttei kärjen reippaassa lopetuksessa yltänyt viidettä sijaa korkeammalle. Vahva menijä joutuu hitaana avaajana varmasti alussa jonkun verran kiertelemään, mutta eiköhän Tuomas Korvenojan ajokille ainakin paikka johtavan rinnalla ole tarjolla.


8 American Hero kilpailee nousuvireessä. Lujaa kiihtyvällä ruunalla ajetaan varmasti ohjastaja-valmentaja Pekka Korven toimesta heti eteenpäin ja keulaan päästessään olisi 5-vuotias vahvoilla. Viimeksi Lahden Jokimaalta ruuna lunasti paikkansa Suur-hollola ajon välierään, joka ajetaan puolentoista viikon päästä, joten se voi tässä näkyä jonkin verran taktiikassa. Hevosen omistaja porukkaan kuuluu muun muassa radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Jaajo Linnonmaa ja ex lumilautailija Janne Korpi.


12 Staro Moschino on palannut tasolleen siirryttyään keväällä Kimmo Aholan treeniin. Todella kovaluokkainen menijä oli pitkään varjojen mailla, mutta paikanvaihdos on näyttävästi piristänyt 6-vuotiasta Kari Lähdekorven omistamaa hevosta. Viimeksi Santtu Raitalan ajamana ruuna jäi pussiin toiseen ulos todella hyvä voimaisen oloisena. Lähtöpaikka on poisjääntien takia parantunut merkittävästi ja tällä kertaa Henri Bolströmin kärryille saava 6-vuotias on vaarallinen.


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset


Perustelu


Hevosina kaikki kolmitaistelun valjakot ovat todella hyviä ja juoksunkulku ratkaisee keskinäisen paremmuuden. 12 Staro Moschino saa hyvän selkäjuoksun eikä sen tarvitse käyttää matkalla voimiaan ja näin ollen kaikki voimat jäävät loppukiriin, mikä tulee siivittämään sen mielestäni jopa koko lähdön voittoon. Lähdössä on vaara ylivauhdille ja siitä kärsisivät varmasti silloin American Hero ja Bwt Ceasar.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Staro Moschino voittaa kolmitaistelun @3.35

Unibet - Lue arvostelu

3.35

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.35

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan