Ravit: Vermo - Lähtö 8

Ravit | Vermo - Lähtö 8 | 20.00 | 01.06.2022
Kohde sulkeutuu: 01.06.2022 20:00
Ravit jatkuu hienon Elitloppet viikon vaihteen jälkeenkin. Keskiviikkona Vermossa kilpaillaan varsin mukava T65 kierros, jonka urheilullinen herkkupala on ravien kahdeksantena lähtönä juostava 4-vuotiaisden lämminveristen 2620m ryhmäajo.

Lähtö on keränyt mukaan puolen kymmentä jo menestymään tottunutta 4-vuotiasta. Suosikkina matkaan starttaa loistavista asemista 2 Deep Blue Font, joka vakuutti toissa kerran keulavoitossaan.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 4-vuotiaille 2620m Derbyn kevätsuosikki.

1.Zolamani
2.Deep Blue Font
3.Pixie Dust
4.Farfallone
5.Salam Aleikum
6.Planbee
7.American Zakke
8.Bee Combo

Kahden kerroksen väkeä viivalla


Lähdössä kilpailevista kahdeksasta osallistujasta kuusi erottuu etukäteen muista selvästi. Suosikki 2 Deep Blue Font vakuutti toissa kerralla Vermossa. Viimeksi Forssassa kovassa lähdössä Santtu Raitalan ajama ori sai tilaa 300m ennen maalia ja ehti hyvällä lopetuksella kolmanneksi jo karkuun ehtineen kaksikon takana. Avaa lujaa ja juoksee tässä todennäköisesti keulassa.

Keulakamppailuun voi halutessaan osallistua myös viimeksi paljon edellisistä kilpailuista parantanut 1 Zolamani. Pitkään varjojen mailla menneen Timo Korvenheimon valmennettava kiri Kuopio Stakes finaalissa positiivisesti kolmanneksi. Tapio Perttusen ajama ruuna avaa lujaa ja pystyy halutessaan torjumaan muut kiihdytyksessä. Pitkällä matkalla keula lienee tarjolla kuitenkin suosikille.

Kuopiossa toiseksi ylsi Pekka Korven treenattava 8 Bee Combo, joka on arvottu uloimmalle lähtöradalle. Pienessä lähdössä hidas lähtijä juoksee hännillä, mutta tekee pitkiäkin kirejä, joten pienellä ylivauhdilla ei 4-vuotiasta oria saa tässä missään tapauksessa unohtaa voittokamppailusta. Juostava matka suosii vahvaa hevosta.

Kriterium voittaja 6 Planbee ei ole onnistunut vielä tänä vuonna voittoon asti yltämään, mutta Tommi Kylliäisen ajama ruuna huono ole siltikään ollut. Viimeisin puristus on ruunalta kuitenkin puuttunut. Tarkan juoksun vaativalle 4-vuotiaalle juoksupaikka on hieman liian ulkona, jonka takia se ei ole tässä kuumimpia pelihevosia.

Paljon peliä kerää myös vasta nousua avoimelle 4-vuotis kilpailuihin tekevä 5 Salam Aleikum, joka on voittanut kaikki tämän vuoden kolme starttiin todella helposti. Ari Moilasen ajokki ei ole nopein alussa, mutta tulee sitkeästi maaliin asti. Juostavasta matkasta ei liene haittaa Martti Patrakan tallin tähdelle.

Viimeisempänä, muttei vähäisimpänä nostetaan 7 American Zakke, joka kilpailee todella kovassa nousukunnossa. Viimeksi Kuopiossa Hannu-Pekka Korven valmentama ori laukkasi lähtöön, jonka jälkeen teki todella vahvan juoksun, muttei vain voinut mitään häikäisevälle tallikaverille. Juostava matka sopii vahvalle menijälle hyvin ja Hannu Torvisen ajokki nousee tässä väkisinkin kärkimatsiin.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan 6 Planbeen ja 7 American Zakke välinen h2h kamppailu. Pidän jälkimmäistä todella kehittyvänä hevosena ja uskon sen nousevan aivan suomen ykköslähtöihin tulevaisuudessa. Matka sopii myös American Zakkelle mainiosti, joten se on selkeästi tässä oma suosikkini 65% arviolla. Kerroinlaskija on laskenut kertoimeksi 2,00, joten tuohon on pakko tarttua!


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

American Zakke voittaa Planbeen @2.00

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan