Ravit: Vermo - Lähtö 8

09.11.2022 | 20.00
RAVIT | VERMO- LÄHTÖ 8

Kohde sulkeutuu: 09.11.2022 20:00


Keskiviikkona kilpaillaan Vermossa mielenkiintoinen Toto65 kierros. Yksi illan hienoimmista lähdöistä on lähtö 8, jossa 4-vuotiaat ottavat toisistaan mittaa Derby sarjassa 2120m matkalla tasoitusajona.

Lähtölista


2120m Tasoitusajo lämminverisille. Dervy sarja 4-vuotiaille

1.Truly Easy
2.Poissa
3.Fantom Factor
4.Kyle Web


+20m takamatka

5.Deep Blue Font
6.Time Match
7.Zolamani
8.Planbee

Deep Blue Font ansaitusti suosikki


Viimeksi johtavan takaa hienosti voittoon kirinyt 5 Deep Blue Font on tässä todella lähellä kärkipään sijoitusta. Santtu Raitalan ohjastama 4-vuotias ori kilpailee vahvassa iskussa ja nopeana avaajana on takamatkaltakin nopeasti kärkiryhmässä. Vastus helpottuu Sipi Erkkilän suojatilla paljon aiemmista lähdöistä ja menestyminen on normaali suorituksella automaatio. Porin kovassa St.Leger kilpailussa esitykset olivat hyviä sekä karsinnassa, että finaalissa.

6 Time Match pärjäsi viime vuonna loistavasti, mutta tämä vuosi on ollut Markku Niemisen valmentamalle ruunalle vaikeampi. 13 starttia eivät ole tuoneet vielä yhtään ykköstilaa. Kunto on kuitenkin ollut nousussa koko ajan, eikä tässä lähdössä pärjääminen saa yllättää. Juoksunkulussa Hannu Torvisen ajokki on todennäköisin toisen radan veturi.

Yksi illan mielenkiintoisimmista pelihevosista on 8 Planbee, joka kilpailee hyvässä iskussa ja sopivalla selkäjuoksulla irtoava loppukiri on muiden kannalta todella vaarallinen. Kunnossa ollessaan ei 4-vuotias ole yhtään niin tarkka juoksunkulusta, kuin yleisesti luullaan. Voltista Tommi Kylliäinen pääsee hyvin matkaan ja pääsee heti kärjen läheisyyteen. Viimeksi kiri takaa oli tosi hieno, jolla ruuna ehti vaikeista asemista kolmanneksi maaliin.

Urallaan vieläkin ilman voittoa oleva 3 Fantom Factor kilpailee hyvässä iskussa, mutta paalun lähtöpaikasta huolimatta voittoon on tässä seurassa vaikea riittää. Veijo Heiskasen valmennettava tulee kyllä nappaamaan myös voiton lähi aikoina. Henna Halme pyrkii ajokillaan hyvään sisärata juoksuun, joka voi riittää tässä totoon.

Paalun vaarallisin on hurjan parannuksen syksyn aikana tehnyt Ari Moilasen ohjastama 1 Truly Easy, joka oli hyvä Jokimaa Tekee Tähtiä finaalissa ja nappasi siinä hienosti kolmosrahat. Jeroen Van Craenin valmentaman nousukkaan kohdalla vastus hieman helpottuu viimeisistä, mutta toisaalta viimeksi ei kärkeen ollut mitään asiaa. Startin pitää onnistua hyvin, ettei takamatkan kovat saa heti etumatkaa kiinni.

Timo Korvenheimon kaksikko 4 Kyle Web ja 7 Zolamani hakevat tässä rahasijaa, sillä molempien 4-vuotiskausi on ollut todella vaikea.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 1 Truly Easy ja 8 Planbee välillä. Jälkimmäinen on juossut kovissa ikäluokka kilpailuissa ja nappasi viime vuonna kriteriumista voiton. Nopeana avaajana se saa nopeasti etumatkan kiinni, jonka jälkeen saa seurailla hyvissä selissä loppukiriin. Pienessä lähdössä pussiin juuttuminen ei ole kovinkaan todennäköistä. Oma arvo Planbeen voitolle 65%, joten 1,80 kerroin kelpaa ehdottomasti peleihin.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Planbee voittaa Truly Easyn @1.8

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan