Ravit: Vermo - Lähtö 8

Ravit | Vermo - Lähtö 8 | 20.00 |11.05.2022
Kohde sulkeutuu: 11.05.2022 20:00
Keskiviikkona palataan yhden väliviikon jälkeen tuttuun päiväjärjestykseen ja Vermon keskiviikon toto65 kierroksen merkeissä. Tässä vihjeessä otetaan käsittelyyn toto65 pelin viides kohde, joka on lämminveristen 2120m ryhmäajo.

Suosikkina matkaan lähtee Finlandia viikonlopulla todella hienon juoksun tehnyt ja toiseksi tiukassa loppukiri kamppailussa jäänyt 1 Jason's Camden. Vastus Matias Salon valmennettavalla helpottuu, vaikka muutama kova on mukana tälläkin kertaa. Sisäradan lähtöpaikka voi tuoda murheita suuren suosikin kohdalla.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2120m

1.Jason's Camden
2.Farzad Boko
3.Fast Time
4.Poissa
5.Sahara Sandstorm
6.Syfall Shine
7.Poissa
8.Manny Muscles
9.Bag's Simoni
10.Selene Lune
11.Ice WIneManny Muscles mielenkiintoinen tauolta palaaja


Hienon lähdön mielenkiintoisin seurattava on lähes vuoden tauolta paluun tositoimiin tekevä 8 Manny Muscles. 5-vuotiaaksi varttunut Ruotsin kriterium finaaliinkin itsensä raivannut menijä on luokaltaan todellinen huippu ja tulee terveenä ollessaan olemaan hieno lisä Suomen avoimissa lähdöissä. Juho Ihamuotilalta avaava ori on saanut reipastakin ajoa, eikä tässä lähdetä vain hakemaan starttia vaan pyritään heti kovaan suoritukseen. Santtu Raitalan istuessa kärryillä ei voittokaan saa missään tapauksessa tulla tänään yllätyksenä.

Oikeutettu suosikki on Suomessa pelkästään hyviä esityksiä tehnyt 1 Jason's Camden. Olli Koivusen ohjastama 6-vuotias kilpailee nyt kuitenkin kengät jalassa, eikä tätä starttia varmastikaan ajeta hampaat irvessä, kun maalina siintää Hopeadivisioona finaali paikka Elitloppet viikonlopulle. Lähtöpaikka aiheuttaa myös omat murheet.

6 Skyfall Shine sai kovat kehut jo viime starttiin, mutta juoksu pilaantui lähtölaukkaan. Tällä kertaa ravilla ruuna kamppailee tässä väksin aivan kärkisijasta. Nopea avaaja on suosikki nappaamaan vetotyöt, josta sen ohittaminen on muille vaikeaa. Markku Nieminen luottaa kommenteissa omaansa jälleen tosi paljon.

Antti Ala-Rantalan valmentama 2 Farzad Boko on todella pystyvä menijä, mutta parhaat päivät ovat auttamatta selvästi 10-vuotiaalla ruunalla takanapäin. Näistä asemista pystyy nappijuoksulla roikkumaan kolmen joukkoon.

Terästammat 10 Selene Lune ja 11 Ice WIne ovat molemmat hyvässä kunnossa, mutta takarivistä kovia oreja ja ruunia vastaan tehtävä tuntuu liian kovalta. Erityisesti Ice Wine vakuutti viimeksi todella helpossa keulavoitossaan.

Timo Korvenheimon valmentama 5 Sahara Sandstorm tekee aina rehdin suorituksen, mutta kesällä vauhti ei vain tahdo aivan kovimpia vastaan riittää. Vaikea uskoa voittoon saakka.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu 1 Jason's Camdenin ja 6 Skyfall Shinen välillä. Uskon jälkimmäisen pääsevän alussa etupuolelle, josta sen ohittaminen voi olla kaikille liian haastavaa. Oma arvio Skyfall Shinen pari voitolle 55%, joten 2,25 kerroin kelpaa peleihin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Skyfall Shine voittaa Jason's Camdenin @2.25

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan