Ravit: Vermo - Lähtö 8

Ravit | Vermo - Lähtö 8 | 20.00 | 20.07.2022
Kohde sulkeutuu: 20.07.2022 20:00
Vermon Keskiviikon päälähtö on lähtönä 8 juostava Kolmivuotispokaali, jossa kilpailee tämän hetken mielenkiintoisin kolmivuotias 2 Corazon Combo, joka hakee tässä paluuta kultakantaan viimekertaisen kakkos sijan jälkeen.

Voittaja kuittaa mukavasti 10 000€ ykköspalkinnon.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2120m

1.Jackandjones Sisu
2.Corazon Combo
3.Mighty Real
4.Laxvikens Amiral
5.Luciano Bryne
6.Trailblazer
7.Higlight Bogeyman
8.Arc Angel
9.Rock Vice
10.Blacbeard
11.Cupido Combo

2 Corazon Combo ainoa suosikki


Hieno kolmivuotiaiden täyden matkan ryhmäajo on ennakolta yhden valjakon näytöstä. Pekka Korven uusi tähti 2 Corazon Combo hävisi viimeksi uransa ensimmäisen kerran. Suoritusta ei voi kuitenkaan moittia yhtään, sillä 3-vuotias ori teki todella vahvan juoksun johtavan rinnalta, mutta ei vaan pystynyt ohittamaan keulasta voiton vienyttä vastustajaa. Nyt vastassa on suomalaisia ikätovereita, joten vastus helpottuu viime kerrasta.

Kuskiksi hyppää Ilkka Korpi, joka ei ole ohjastajana muiden Korven suvun vertainen, mutta kokeneella miehellä huippu hevosella ajaminen ei tuota varmastikaan ylimääräisiä paineita, joten ohjastajan muutokselle ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Nopea avaaja avaa johtopaikalle, mistä saa määrätä vauhdin mieleisekseen. Vain voitto kelpaa.

Hurjassa ohjastus vireessä oleva Janne Korpi ohjastaa tässä lähdössä Korven tallin toista menijää numeroa 11 Cupido Combo. Viimeksi samassa E3 finaalissa suosikin kanssa juossut ja siinä Santtu Raitalan ohjastamana neljänneksi sijoittunut ori on todella kehityskelpoinen varsa, jolta voidaan odottaa pärjäämistä ikäluokka lähdöissä. Tällä kertaa huono lähtöpaikka vie suurimmat mahdollisuudet menestymisestä.

5 Luciano Bryne juoksi viimeksi Ruotsissa hyvä tasoisessa 3-vuotis lähdössä, mutta ei pystynyt huonolta lähtöpaikalta kolmatta sijaa korkeammalle. Antti Teivaisen ajokki pystyy juoksun onnistuessa ainakin kakkoseksi. Suosikin lyöminen sen ulkopuolelta tuntuu liian haastavalta. Seppo Palmroosin valmennettava kehittyy kuitenkin koko ajan.

Tuomas Korvenojan kaksikko 4 Laxvikens Amiral ja 9 Rock Vice ovat hyvin kehityskelpoisia, eikä niitä kannata tässä unohtaa täysin toto kamppailusta. Jälkimmäinen jäi viimeksi keulassa painamaan ja taipui lopussa ymmärrettävästi ulos kärkisijoilta. Tässä voimat jakautuvat paremmin, eikä lahjakasta menijää saa unohtaa peleistä.

Ensin mainittu teki tosi hienon juoksun alkulaukan jälkeen kirimällä lopulta kärkiparin takana kolmanneksi. Ilman laukkaa se olisi ollut voittokamppailussa. Se tuntuu tässä peleissä aliarvostetulta ja siinä on myös pelillistä ideaa. Lähtölaukan vaara on viime kerran perusteella ainakin olemassa.

10 Blackbeard sai viimeksi täydellisen juoksun, muttei pystynyt lopussa haastamaan johtavan rinnalta voittanutta Irondangeria. Voitto sarake näyttää Tapio Lehtorannan suojatilla vielä nollaa, mutta lahjakas menijä tulee voiton varmuudella kohta juoksemaan. Ari Moilasen ajokki on onnistuneella juoksulla kamppailemassa paikasta kolmen parhaan joukossa.

Santtu Raitalan
ohjastama 8 Arc Angel on näppärä nuori tamma, joka parantaa kaiken aikaa. Lähtöpaikka vie kuitenkin tällä kertaa toiveet menestymisestä.

Muiden kuin edellä mainittujen menijöiden pärjääminen tulisi yllätyksenä.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 9 Rock Vice ja 10 Blackbeardin välillä. Oma arvio on 55% arviolla Blackbeardin puolella, mutta Rock Vicen kerroin 2,55 tuntuu ja on liian iso. Juoksut onnistuvat molemmilla suunnilleen samalla tavalla, joten juoksupaikat eivät hetkauta arviota kumpaankaan suuntaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Rock Vice voittaa Blackbeardin @2.55

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan