Ravit: Vermo - Lähtö 9

Ravit: Vermo - Lähtö 9
Ravit | Vermo - Lähtö 9 | 20.20 | 11.08.2021
Kohde sulkeutuu: 11.08.2021 20:20

Lady Luck vs Staro MiamiKeskiviikkoinen 65 kierros ratkaistaan tavalliseen tapaan maamme pääradalla Vermossa. Vihjeeseen valitaan kierroksen päättävä lähtö 9, mikä on 1620m ryhmäajo lämminveri tammoille.

Vihjeen kohteena on H2H kamppailu 1 Lady Luck vastaan 9 Staro Miami.


Lady Luck


Dimitri Palmoroosin valmennuksesta mahti suorituksia tehnyt starttiraketti on parantanut otteitaan aiemmista kausista todella paljon ja huippu lähtökohdista 9-vuotias tamma omaa kaikki mahdollisuudet aina voittoon saakka.

Taulun voitot ovat tulleet todella hienojen keulasoolojen jälkeen, joten Jarmo Saarelan ajokin taktiikka on varmasti jälleen kerran hyvin selvä, vaikka vastus onkin aiempaa tasokkaampi. Vermossa 08 vauhtinen avaus kierroskaan ei ollut este ylivoima voitolle. Viimeksi nappireissu toisessa ulkona, mistä tykitti viimeiset 600m todella lujaa ja voitti helposti.

Avaa lujaa ja lähtee vetämään nytkin lujaa. Pystyy paljoon, mutta riittääkö kovuus aivan ykkösluokan tammoja vastaan? Uskon ettei luokka riitä ainakaan numerolle 9 Staro Miami, jos tamman juoksu onnistuu takarivistä. Tasaisempi porukka ei jää matkalla 50m, joten lopun hiljentämiseen ei ole tässä varaa.


Staro Miami


Aripekka Pakkasen valmennettava on ikäluokkatähti, joka kilpaili viimevuonna tammojen EM-lähdössä, jossa tamma loukkaantui ja kilpaura oli vaarassa loppua. Tauon jälkeen 6-vuotias lähes 500 000€ palkintorahaa juossut menijä on kilpaillut nyt kolme kertaa ja olemus on ollut hieno jokaisessa startissa vaikka voittoa ei Santtu Raitalan ajokille vielä ole tullut.

Viimeksi S.J's Caviarin tytär jäi pussiin huippukunnossa olevan Willow Priden perään ja voimia jäi käyttämättä. Rattailla suomen ajajaliigan ehdoton kärkinimi, joten juoksun onnistumisesta ei lähtökohtaisesti kannata kantaa huolta vaikka takarivi ei mailille paras paikka olekaan.

Kirii viimeiset 700m todella kovaa ja kun tavoitteena on Tammojen EM- lähtö niin vain voitto kelpaa tästä keskiviikon tammatähdestä.

Pystyykö Perttusen Dream Girl haastamaan suosikit?Lähtölista Vermon lähtöön 9. Tammatähti 1620m Lämminverisille tammoille.

1.Lady Luck
2.Ice Wine
3.Drean Girl
4.Arctic Emma
5.Stoneisle Ocean
6.Her Royal Highness
7.Free Me
8.Club Nord Elit
9.Staro Miami
10.Pippi Roc
11.Matter Of Fact


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

3 Dream Girl vaikuttaa haastajista parhaalta merkiltä. Tapio Perttusen treenattava tekee jatkuvasti hyviä juoksuja ja hyvältä lähtöpaikalta mahdollisuudet ainakin kolmen joukkoon. Viimeksi mikkelin maililla sijoitus oli viides, mutta kiriminen oli kolmannesta ulkoa keulan karatessa todella vaikeaa.

Kouvolassa tanskassa syntynyt menijä oli toinen kovan ranskalaistamman Billie De Montfortin jälkeen. Avaa hyvin, mutta pyrkii ainoastaan välttämään kuolemapaikkaa.

5 Stoneisle Ocean palaa tähän 5kk tauolta. Kovan luokan omaava Isto Kuisman tallin lippulaiva pystyisi parhaana ollessaan kamppailemaan lähdön voitosta vaikka johtavan rinnalta. Tallikommenteissa valmentaja mainitsee ettei tamma ole kuitenkaan vielä parhaimmillaan ja Hannu Torvisen taktiikka on todennäköisesti passiivinen.

Johtavan taakse pyrkii varmasti monikin tammoista, mutta vahviten sinne on ehdolla Leo Mönttisen valmennuksesta tuleva 2 Ice Wine, joka avaa sen verran liukkaasti, että pääse pudottamaan johdossa juoksevan Lady Luckin taakse. Nappireissulla Iikka Nurmosen ajokki kamppailee tässä hyvästä sijoituksesta.


Yhteenveto

Staro Miami kiertää tässä kovalla luokalla todella lähellä kärkeä ja on suosikkini voittamaan päätöslähdön

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Staro Miami voittaa Lady Luckin @1.9

Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.9

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan